Heksendoorn, Halloween Nederland

Heksendoorn: Halloween-griezelen in eigen land

Halloween in New York is natuurlijk hét walhalla, Amerika is immers het thuisland van het trick ‘n treat-feest. Maar je planning en budget moet het wel maar net toelaten. Gelukkig kun je ook dichtbij Halloween vieren. In oktober wordt Avonturenpark Hellendoorn namelijk omgebouwd tot Heksendoorn. Griezelen maar!

Griezelliefhebbers opgelet: Avonturenpark Hellendoorn opent ook dit jaar weer de deuren van Heksendoorn. Vanaf 3 oktober t/m 1 november 2015 wordt het pretpark omgetoverd tot een park vol heksen, griezelige figuren, bezems en pompoenen. Bezoek de Griezelgrot, maak kennis met de vervloekte villa en woon angstaanjagende voorstellingen bij.

Maak kennis met de Vervloekte Villa

Ooit was het een mooie Franse villa, anno 2015 gebeuren er echter rare dingen in de naar verluid vervloekte villa. Er zou een gedrocht wonen en niemand durft dicht bij de villa te komen. Behalve vier meiden…. Wat staat ze te wachten? Wat zullen ze aantreffen in de villa? Spanning en sensatie gegarandeerd bij deze voorstellingen, die min. drie keer per dag plaats vindt (bij avondopeningen tot vijf keer).

Heksendoorn, Halloween NederlandSidderen in de Griezelgrot

Speciaal voor Halloween opent Heksendoorn een superspannend spookhuis. In de ondergrondse Griezelgrot dwaal je samen met mede-durfallen door smalle gangetjes en donkere ruimtes. Te midden van griezels, enge dieren en angstaanjagende situaties zal je de uitgang moeten vinden. Als dat maar lukt…

Voor de Griezel Grot zijn aparte kaartjes nodig à € 1,00. Deze kun je kopen bij de entreekassa’s of informatiebalie. Een kaartje geeft je eenmalig 15 minuten toegang. Houd er rekening mee dat de attractie niet geschikt is voor kinderen onder de 6 jaar.

Kareltje & Jasmijn en de trollenkamer

Leuk voor jong en oud, deze voorstelling in het Gouden Theater Paleis. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. In de gloednieuwe show gaan Kareltje & Jasmijn spetteren in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich in deze verkeerde kamer af? Hoe gaat dit aflopen?

Deze voorstelling vindt in de middag plaats, om 14.00 en 16.00 uur. Op avonden dat de attracties tot 20.00 uur zijn geopend, vindt er een extra voorstelling plaats.

Wanneer kun je Heksendoorn bezoeken?

Heksendoorn is geopend op zaterdagen en zondagen in oktober en op alle dagen in de herfstvakantie (van 17 oktober t/m 1 november). Openingstijden van de attracties zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de herfstvakantie gelden aangepaste openingstijden; van 10.00 tot 18.30 uur.

Extra leuk zijn de Griezel-avonden op 17, 24 en 31 oktober. Op deze avonden zijn de attracties tot 20.00 uur geopend. Dat wordt griezelen in het donker. Op 31 oktober, als het echt Halloween is, wordt de avond afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.15 uur. Hierdoor gaan een paar attracties wel wat eerder dicht.

Heksendoorn; Hogenboom Vakantiepark Hellendoorn, NederlandWaarom een avondje griezelen niet combineren met een weekendje weg? Hogenboom Vakantiepark Hellendoorn ligt direct naast het park en de omgeving biedt genoeg mogelijkheden om je ook de rest van het weekend te vermaken.

Ga jij mee griezelen in Heksendoorn? Wij zijn in elk geval van de partij!

Ook leuk om te lezen

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé Vakantiediscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *