Europarcs

Op vakantie in eigen land? Kies voor luxe & comfort in een EuroParcs vakantiepark

Durf jij het vanwege de corona-perikelen nog niet aan om op vakantie naar het buitenland te gaan? Speciaal voor jou hebben wij ons aanbod van vakanties in Nederland uitgebreid. Onder andere met de fijne vakantieparken van EuroParcs. Iets voor jou?

Wat kun je verwachten van een vakantie in een EuroParcs resort?

EuroParcs vakantieparken NederlandOm het kort te zeggen; je kunt bij EuroParcs rekenen op de vrijheid en ruimte van een vakantiepark, met de voorzieningen en faciliteiten van een hotel. De vakantieparken onderscheiden zich op het gebied van service, luxe, comfort, rust en ruimte. Dat klinkt als een heerlijke vakantie, toch?!

Als je kiest voor een vakantie in een EuroParcs resort heb je daarnaast in ieder geval een goede ligging in de pocket; alle parken liggen op A-locaties in Nederland. De Brunssummerheide in Limburg, Uitdam bij Amsterdam, Kaatsheuvel nabij de Efteling en de Biesbosch nabij Dordrecht zijn slechts enkele voorbeelden van parken in ons uitgebreide aanbod.

Comfortabele chalets & villa’s

EuroParcs vakantieparken NederlandAlle EuroParcs resorts beschikken over hoogwaardige chalets en villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt in ieder geval rekenen op o.a. een tv, airco, gratis WiFi, een parkeerplaats, keuken met koelkastje, magnetron, vaatwasser en koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad of douche, toilet en föhn en een terras met zitje.

De huisjes van EuroParcs zijn deels in particulier bezit en daardoor stuk voor stuk uniek. Je krijgt bij aankomst een chalet of villa toegewezen op basis van Run of the House. Dat wil zeggen dat je ter plaatse verneemt in welke woning je verblijft. Het type vakantiehuis (chalet of villa) van jouw keuze en de bijbehorende standaardfaciliteiten staan vast, het interieur en exterieur kan verschillen.

Familyfun

EuroParcs vakantieparken NederlandKinderen hebben de tijd van hun leven bij EuroParcs; niemand hoeft zich te vervelen. Voor de jongsten (4 t/m 12 jaar) is er de Beau en Bloem Kids Club, waar kinderen genieten van leuke spelletjes en gezellig theater.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen daarnaast terecht in de Adventure Club. Zij spelen o.a. levend stratego, gaan hutten bouwen of spelen een smokkelspel. Pubers vermaken zich met spellen als ‘Gotcha’ en ‘Wie is de Sjaak’ en de oudste jeugd kan meedoen met onder meer een color- of mudrun. Pak dus in ieder geval kleren in die vies mogen worden!

Let wel op; niet op alle resorts is een animatieteam aanwezig. Het programma kan bovendien per resort en per periode verschillen.

Maar er is nog meer…

EuroParcs vakantieparken NederlandNaast het uitgebreide animatieprogramma kun kinderen bij de meeste EuroParcs rekenen op een speeltuin of speelparadijs en een dierenweide waar ze geitjes kunnen aaien. Ter verkoeling bieden sommige parken een (binnen)zwembad of een zwemvijver of -meertje (soms zelfs met glijbanen!).

Zin om de omgeving te verkennen? Vrijwel alle EuroParcs bieden mogelijkheden voor fietsverhuur. Als je na een lange dag buiten geen zin hebt om zelf te koken, kun je aanschuiven in het restaurant. Bestel een lekker drankje en proost op een heerlijke vakantie.

De leukste EuroParcs

EuroParcs vakantieparken NederlandOns aanbod bestaat uit een tiental EuroParcs verspreid door heel Nederland. Er is voor ieder wat wils. Wij selecteerden onze favorieten:

  • Houd jij van varen en heb je misschien zelfs een eigen boot? Ga dan naar EuroParcs Resort De Biesbosch. Vanuit dit park kun je de Biesbosch verkennen met je eigen boot of er eentje huren. Chill daarnaast in of bij het zwembad en maak gebruik van de wellnessfaciliteiten. En dankzij de talloze faciliteiten voor kinderen beleeft het hele gezin een topvakantie!
  • EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen beschikt over mooie chalets en een gezellig restaurant. De ligging is echter het echter het grootste pluspunt! Het viersterren park ligt in een natuurgebied in Noord-Brabant. Huur een boot en vaar over de plassen, beoefen diverse watersporten of relax op een strandje. Genoeg te beleven!
  • Op zoek naar een vakantiepark in Noord-Holland met rustige ligging, maar met tal van bezienswaardigheden in de omgeving? Denk eens aan EuroParcs Resort De Rijp. Dit park biedt faciliteiten voor jong & oud, waaronder een zwembad, speeltuin en tennisbaan. Het ligt daarnaast in een landelijke omgeving, maar met Amsterdam, Volendam en de Zaanse Schans binnen handbereik.
  • Voor iedere leeftijdsgroep biedt EuroParcs Resort Limburg vertier. Chill op het strandje of roetsj van de glijbaan het water in, maak gebruik van de wellnessfaciliteiten of neem de kinderen mee naar het indoor speelparadijs. Met de auto kom je gemakkelijk bij leuke plaatsen als Maastricht en Valkenburg.
  • Jouw verblijf in EuroParcs Resort Reestervallei staat in het teken van rust, natuur en ontspanning. Dit vakantiepark ligt in een groene omgeving en biedt een zwembad, tennisbaan en restaurant. Ook zijn er genoeg faciliteiten voor kinderen. Een dagje eropuit? Wandel door een natuurpark, bewonder hunebedden of ga naar het pittoreske Giethoorn.

Ga jij vakantie vieren op een EuroParcs vakantiepark?

LET OP! Vanwege het coronavirus zijn diverse faciliteiten op de vakantieparken tijdelijk gesloten of met een aangepaste werkwijze beschikbaar. In de vakantiewoningen zijn niet meer mensen toegestaan dan er bedden zijn. Dat betekent dat bezoek van buitenaf niet welkom is. Verder worden de maatregelen vanuit de overheid te allen tijde in acht genomen.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *