Stroomstoring Schiphol: vertrek jij vandaag?

In de nacht van zaterdag op zondag is de luchthaven van Schiphol enige uren gesloten geweest i.v.m. een grote stroomstoring. Hoewel deze inmiddels verholpen is en de luchthaven ook weer is geopend, ondervindt het luchtverkeer vandaag nog problemen. We houden je hier graag op de hoogte van de actuele status.

Lees meer

Orkaan Irma: laatste updates van de touroperators

Begin september raasde orkaan Irma over Sint Maarten. Reizigers die een vakantie hebben geboekt naar het eiland hebben uiteraard vragen over de gevolgen voor hun reis. Dit geldt ook voor mensen die een vakantie gepland hebben naar de Dominicaanse Republiek, Cuba of Florida. Wij stellen je hier graag van op de hoogte.

Lees meer

Schiphol-drukte: houd hier rekening mee!

Het is veel in de media geweest en ook wij kregen verontrustende berichten van klanten; afgelopen meivakantie was het druk, veel te druk, op Schiphol. Mensen waren bang hun vluchten niet te halen en enkele klanten misten deze ook daadwerkelijk.

Lees meer

Alleen reizen met een kind? Houd hier rekening mee!

Het is haast niet voor te stellen, maar kinderontvoering gebeurt vaak. En vooral steeds vaker. Om deze reden scherpt de koninklijke marechaussee komende zomer haar controles op onder meer Schiphol aan. En dus zetten we graag nog even alle informatie omtrent alleen reizen met een kind op een rij.

Lees meer

3x is feest! Wij winnen een Zoover Award

De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.

Lees meer

Noodtoestand in Gambia, wat nu?

Yahya Jammeh kondigde deze week noodtoestand af, twee dagen voordat hij de macht moet overdragen. Het reisadvies is aangescherpt (code oranje, alleen noodzakelijke reizen) en Corendon en TUI besloten hebben de komende tijd hun vluchten geschrapt. Dit heeft impact op de reizen die reeds geboekt zijn.

Lees meer

Actuele informatie staatsgreep Turkije

N.a.v. de mislukte staatsgreep op vrijdag 15 juli jl. zijn er veel vragen binnengekomen van Nederlandse reizigers. Hieronder geven we je graag een update van de actuele stand van zaken. Deze zal worden aangepast wanneer er wijzigingen zijn.

Lees meer