Mallorca populairste bestemming voor de herfstvakantie

Amsterdam, 9 oktober 2019 – Mallorca is dit jaar de populairste bestemming voor de herfstvakantie. Dat blijkt uit onze boekingscijfers. Spanje is met 35% procent van de vakantiegangers net als vorig jaar koploper, gevolgd door Turkije (18%) en Griekenland (16%). Mallorca is een verrassende winnaar. “Gezien de zuidelijkere ligging en zonzekerheid zijn de Canarische Eilanden […]

Lees meer

Immigratiekaarten voor Curaçao voortaan digitaal

In het verleden kregen reizigers naar Curaçao in het vliegtuig een immigratiekaart uitgereikt. Per direct heeft de overheid besloten om dit af te schaffen in het vliegtuig en over te gaan op een elektronische aanmelding voorafgaand aan de reis.

Lees meer

Thomas Cook failliet: wat is de impact op jouw reis?

De Thomas Cook Group, de overkoepelende organisatie van Thomas Cook Group Nederland, is failliet verklaard. Inmiddels heeft ook de Nederlandse tak financieel onvermogen aangemeld bij de SGR. We begrijpen dat dit veel vragen bij onze reizigers oproept.

Lees meer

Specifieke MacBook Pro’s niet toegestaan in vliegtuig

Recent is er veel aandacht geweest rondom de 15-inch MacBook Pro Mid (2015-2017). O.b.v. de richtlijnen van de Europese luchtvaartautoriteit EASA laten meerdere luchtvaartmaatschappijen deze niet meer toe in de cabine of de ruimbagage. We vertellen je hier graag meer over!

Lees meer

Vakantiegangers missen eigen bed méér dan hun huisdier(en)

Amsterdam, 5 september 2019 – We zijn deze zomer in groten getale op vakantie geweest, maar dat betekent niet dat we niks van het thuisfront missen! Zo mist ruim een kwart van de vakantiegangers hun eigen bed (26%), heeft 16% heimwee naar hun huisdier en kunnen we slecht zonder het Nederlandse eten (6%).

Lees meer

Toeristenkaarten voor Mexico voortaan digitaal

Waar reizigers naar Mexico in het verleden in het vliegtuig twee formulieren uitgereikt kregen, dient dit vanaf nu altijd vooraf digitaal ingevuld te worden. We verschaffen je hier graag meer informatie over.

Lees meer