Over ons

Welkom bij dé VakantieDiscounter! In 2023 verkozen tot populairste reiswebsite en meermaals door Zoover bekroond tot beste en populairste reisbureau van Nederland. Maar dat niet alleen; sinds 2000 strijden wij al voor de laagste prijzen. En hierdoor gingen meer dan 500.000 trouwe klanten je al voor.

De geschiedenis van dé VakantieDiscounter Over dé VakantieDiscounter

Dé VakantieDiscounter (onderdeel van Holiday Discount Group) is in 2000 begonnen in Arnhem en is groot geworden door zich volledig toe te leggen op goedkope vakanties. Een team van medewerkers belde in de begintijd elke dag de reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen waar we mee samenwerkten om de beste vakantie aanbiedingen op te halen. En eigenlijk doen we dat nog steeds, alleen is er nu veel meer geautomatiseerd en werken we nu vanuit Amsterdam.

We zijn in al die jaren niets veranderd; we willen nog steeds alleen de beste deals en de aller-, aller laagste prijzen. En natuurlijk de beste accommodaties. In ons aanbod vind je er meer dan 10.000 verdeeld over meer dan 50 landen. Als je hier geen reis naar wens kunt vinden dan weten wij het ook niet meer.

Waarom kunnen wij onze reizen zo voordelig aanbieden?

  • Wij hebben géén dure winkels op dure locaties waar werknemers dagen zitten te wachten tot er iemand binnenkomt. Dé VakantieDiscounter heeft alles op één locatie en daar werken we 7 dagen in de week, ook in de avonduren. Wel zo efficiënt.
  • Alles gaat via het internet en veel selfservice. Vanzelfsprekend kun je ons bellen als je een vraag hebt, maar in principe is alles via de website te regelen. We sturen ook alles per mail, inclusief de reisbescheiden. Betalingen kunnen gedaan worden via o.a. via iDEAL en VISA (gratis). Hiermee besparen we kosten en dat komt weer terug in een nóg lagere prijs.
  • Volumes stapelen. Dé VakantieDiscounter is uitgegroeid tot hét vakantie discount en last minute kanaal van Nederland en we kopen groot in. We kopen ook liever meer in bij minder aanbieders omdat we daar nóg betere prijzen mee krijgen.
  • Niet álles willen doen. Alleen maar reizen die we echt goedkoper kunnen aanbieden. We doen dus ook heel veel niet. Traditioneel hebben we spectaculaire prijzen op zonvakanties naar de Middellandse Zee en verre zonbestemmingen.
  • Meer last minutes dan wie dan ook. Last minute vakanties zijn vaak goedkoper en daarom doen wij er alles aan om uit te blinken in last minutes. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook waar de laatste/beste last minutes te halen zijn.
  • 100% onafhankelijk. We hebben inkoopcontracten met haast alle Nederlandse reisorganisaties. Om nóg betere prijzen te kunnen bieden hebben we ook de belangrijkste Duitse reisorganisaties gecontracteerd. Het maakt ons niet uit wie de reis uitvoert, we gaan altijd voor de beste deal!

Ga voor veiligheid en garantie

Al sinds 2000 vallen alle aangeboden reizen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR:2626). Bovendien is dé VakantieDiscounter lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR: 3072). Dé VakantieDiscounter.nl is volledig onafhankelijk en daarom in staat een zo objectief mogelijke selectie aan te bieden.

Onze belofte

Veel sites zeggen goedkoop te zijn, maar wij zíjn het. Andere bieden ‘korting’ en gooien er dan hoge boekingskosten bovenop. Bij dé VakantieDiscounter krijg je dezelfde lage prijs én geen boekings- of andere dubieuze kosten. Álle kortingen, álle aanbiedingen. Alle euro’s korting geven we één-op-één door. Dat lijkt normaal, maar wij weten: dat is het niet!

Over ons

dé VakantieDiscounter is onderdeel van Holiday Discount Group.

Herengracht 262-266
1016 BV Amsterdam

LET OP: dit is geen bezoekadres

BTW-nummer: NL816.195.262.B.01