Vakantie Beekse Bergen

Op safari in Nederland? Boek een vakantie naar Beekse Bergen

Wakker worden met giraffen voor de deur? Ontbijten met uitzicht op de leeuwen? Van het zonnetje genieten met de zebra’s? Hiervoor hoef je heus niet naar Afrika te vliegen. Boek een vakantie bij Beekse Bergen en ga op safari in Nederland.

Safaripark Beekse Bergen in het kort

Safaripark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek in Noord-Brabant en is met een oppervlakte van 120 hectare het grootste dierenpark van de Benelux. Het park, dat sinds 1968 bestaat, is het thuis van diverse diersoorten. Je spot er o.a. neushoorns, olifanten, jachtluipaarden, dromedarissen en struisvogels.

Welke verschillende safari’s zijn er?

Vakantie Beekse Bergen - autosafariBezoekers kunnen de dieren op verschillende manier ontdekken. Het park biedt diverse safari’s aan. Tijdens de autosafari rijd je met je eigen auto langs de uitgestrekte vlaktes en door de bossen. Onderweg kun je zomaar oog in oog komen te staan met giraffen. Een deel van dezelfde route kun je ook afleggen met een bussafari. Een van de rangers vertelt je onderweg leuke feitjes over de dieren op de savanne.

De wandelsafari over het park bestaat uit verschillende afstanden, zodat het geschikt is voor jong & oud. Hier spot je o.a. de olifanten, neushoorns en jachtluipaarden. Tijdens de bootsafari waan je je in een oase van rust terwijl je onderweg o.a. ringstaartmaki’s, neushoorns en een eiland vol yaks ziet.

Tot slot is er nog een roofvogelsafari, waarbij je wordt meegenomen in de imposante wereld van roofvogels.

Met een verblijf bij Beekse Bergen zijn alle bovengenoemde safari’s al bij de reissom inbegrepen en heb je onbeperkt toegang tot het park. Je kunt jouw verblijf (tegen betaling) nog uitbreiden met een offroad-safari en een kijkje achter de schermen.

Overnachten bij Beekse Bergen?

Vakantie Beekse Bergen - overnachtenLijkt het jou wel wat om te verblijven bij Beekse Bergen voor de ultieme safari in Nederland? Dan heb je drie verschillende opties:

  • Bij Safari Resort Beekse Bergen wordt wakker worden met giraffen aan je ontbijttafel werkelijkheid. Dit park biedt huisjes met uitzicht op de savannes (tegen een meerprijs). Hier lopen o.a. struisvogels, dromedarissen, zebra’s, elandantilopen, wattoesirunderen en giraffen. Er is een aparte savanne waar leeuwen rondlopen. De huisjes zijn ruim, van alle gemakken voorzien en ingericht met Afrikaanse elementen. Je kunt rekenen op drie slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer en één met stapelbed. In de andere badkamer vind je een bad en sauna. De moderne keuken biedt een vaatwasser en combi-magnetron. Voor (kleine) kinderen is er standaard een babybedje en kinderstoel aanwezig. Zo wordt het een geslaagde vakantie voor jong & oud.
  • Lake Resort Beekse Bergen wordt door een weg gescheiden van Safaripark Beekse Bergen. In een bosrijke omgeving rondom het grote Victoriameer vind je verschillende soorten accommodaties. Je kunt hier bijvoorbeeld kamperen in glamping tenten, maar er zijn ook bungalowhuisjes. Rondom het meer worden diverse water- en speelactiviteiten georganiseerd, voor alle leeftijden. In de schoolvakanties brengt de Struisvogelexpress je in no time naar het Safaripark.
  • Het comfort van een hotel én uitzicht op de wilde dieren? Safari Hotel Beekse Bergen is de nieuwste aanwinst van Safaripark Beekse Bergen. Dit luxe hotel is gebouwd rondom een savanne met o.a. giraffen. De hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en ook geschikt voor families. ’s Ochtends kun je aanschuiven voor een lekker ontbijtje. Deze eerste maaltijd van de dag is al bij de reissom inbegrepen.

Wat heeft een vakantie bij Beekse Bergen nog meer te bieden?

Met een ruime keuze aan verschillende accommodaties is er voor ieder wat wils. Als je even genoeg hebt van de wilde dieren, zijn er nog genoeg vermaak-opties. Het Safari Resort en Lake Resort beschikken beide over een eigen centrumgebouw met leuk zwembad, binnenspeeltuin, animatieprogramma, winkeltje, lounge en restaurant. Er is daarnaast ook een bowlingbaan.

In het centrumgebouw van het Safari Hotel vind je een à la carte fine dining restaurant en buffetrestaurant met uitzicht op de savanne.

Ongeacht op welk park je verblijft, mag je gebruikmaken van de faciliteiten van alle centrumgebouwen. Voor de restaurants kan het nodig zijn om te reserveren.

Overnachten bij Safaripark Beekse Bergen heeft nóg een voordeel; je heb gratis toegang tot Speelland. Dit speelparadijs is seizoensgebonden geopend (ca. begin april t/m eind oktober*) en biedt leuke attracties. Je vindt er o.a. trampolines, een minigolfbaan, aquashuttle en verkeersland. Er zijn speeltoestellen voor verschillende leeftijden. Ouders kunnen bij lekker weer relaxen op het strandje, terwijl kinderen de tijd van hun leven hebben.

Heb jij zin gekregen om op safari in Nederland te gaan? Boek snel jouw vakantie naar Beekse Bergen.

*Kijk voor de actuele openingstijden altijd op de officiële website van Beekse Bergen.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *