Hotels met privé zwembad

De mooiste hotels met privé zwembad; plonzen maar!

Zo vanuit je bed het zwembad in? Die luxe heb je wanneer je kiest voor een kamer met privé zwembad of – vaak iets betaalbaarder – een swim-up kamer. Is dit voor jou het ultieme vakantiegeluk? We gingen op zoek naar de mooiste hotels met een privé zwembad bij de kamers.

Wist je dat we ruim 15.000 hotels in ons aanbod hebben, verdeeld over eindeloos veel bestemmingen? Eenvoudige stadshotels, chique boutique hotels, familieparadijzen en… hotels met een privé zwembad. Wat dat in de praktijk betekent?

Na een lange, gezellige avond vol wijntjes word je wakker met het geruis van de zee of fluitende vogels op de achtergrond. Je hijst jezelf in je bikini of zwembroek, trekt de gordijnen open en duikt direct in het zwembad.

Dat klinkt toch geweldig?!? Tijd om uit deze hotels met privé zwembaden te kiezen & dit zelf te ervaren!

Kleinschalige hotels met privé zwembad in Griekenland

In Griekenland vind je veelal kleinschalige hotels met privé zwembad. Dat betekent de luxe van een plons vanaf je terras, maar ook direct veel rust vanwege het beperkte aantal kamers.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Maak dan jouw keuze uit onderstaande hotels:

  • Casa Cabana Boutique Hotel & Spa op Rhodos is één van onze recente aanwinsten en alleen al de plaatjes maken dat je een duik wilt nemen! Je kunt in dit stijlvolle hotel ook nog eens rekenen op een zwembad voor algemeen gebruik, een levendige omgeving en een fijn ontbijtbuffet.
  • Zijn Griekse gastvrijheid en adults only – bovenop natuurlijk dat privé zwembad – de sleutelwoorden van jouw perfecte vakantie? Dan ben je aan het goede adres bij Cavo Vezal op Zakynthos. Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van onze populairste hotels op het Ionische Eiland.
  • Santorini staat bekend om de vele spierwitte boutique hotels met privé zwembad. Eén daarvan is het prachtige Aqua Luxury Suites. Meer woorden dan WOW hebben we eigenlijk niet voor dit resort. Je kunt er o.a. rekenen op strakke kamers met eigen zwembad en een openlucht restaurant met prachtig uitzicht & lokale specialiteiten.
  • Er zijn meerdere redenen – naast de kamers met privé zwembad – waarom wij Lango Design Hotel op Kos graag een beetje extra aandacht geven. Het adults only hotel nabij de hoofdstad biedt een prachtig zwembad voor gezamenlijk gebruik, een gastronomisch restaurant en diverse wellnessfaciliteiten.
  • In stijl verblijven op het Griekse eiland Kreta? Wij tippen met alle liefde Pepper Sea Club Hotel. Want wat zijn we zelf verliefd op dit adults only hotel met haar prachtige zwembad en naar wens swim-up kamers of kamers met privé zwembad. Ook fijn: het strand ligt op loopafstand.

Hotels prive zwembad - Pepper Sea Club Hotel

De mooiste hotels met privé zwembad in Spanje

Hoewel Griekenland echt wel oppermachtig is op het gebied van hotels met privé zwembad, kom je in Spanje ook aan je trekken. Check maar eens onderstaande pareltjes!

  • De riante Villas & Clubs Bahiazul op Fuerteventura zijn niet zonder reden populair onder vakantiegangers. Vanuit je slaapkamer loop je zo het terras met ligbedden op en je hoeft slechts enkele passen te zetten om in het verkoelende water te stappen. Je hebt daarnaast een (geïntegreerde of aparte) jacuzzi tot je beschikking.
  • Hotel Royal Hideaway Corales Suites is – met dank aan haar ligging op het Canarische eiland Tenerife – het hele jaar door populair. De verwarmde zwembaden dragen hieraan bij, alsmede de vele faciliteiten. Extra fijn is jouw verblijf wanneer je een kamer met eigen zoutwaterzwembad boekt.
  • Je waant je op de Malediven bij Royal River Luxury Hotel. Dit luxe resort, eveneens op Tenerife, beschikt over watervilla’s. Via een trappetje lig je zo in de gedeelde lagune. Het beschikt daarnaast over villa’s met privé zwembad. Aan jou de keuze!

Hotels prive zwembad - Royal River Luxury Hotel

Hotels met privé zwembaden op andere bestemmingen

Hoewel Spanje en Griekenland by far de populairste bestemmingen onder onze vakantiegangers zijn, hebben we meer bestemmingen in de aanbieding. En ook daar kan je zo vanuit je bed het zwembad in plonzen. In elk geval als je in één van deze hotels verblijft:

  • Lujo Hotel nabij de Turkse badplaats Bodrum is wat ons betreft de overtreffende trap van luxe. Een privéstrand, meerdere zwembaden, volop kinder- en sportfaciliteiten en een fijn wellnesscentrum liggen hier op je te wachten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de luxe kamers (naar keuze als swim-up variant of met privé zwembad) en de vele à la carte restaurants. Dat wordt genieten!
  • We dromen nog even verder; bij One & Only The Palm kun je juniorsuites met privé zwembad boeken. Terwijl je met je armen over de rand en benen in het water bungelt, kijk je uit over het strand en de skyline van Dubai. Met name ’s avonds is dit magisch!
  • Je moet er wat verder voor reizen én je portemonnee voor opentrekken, maar dan heb je ook wat! De watervilla’s van Jumeirah Maldives op de Malediven staan garant voor dubbel-waterpret. Niet alleen duik je vanaf je eigen terras zo de helderblauwe zee in, je hebt ook nog eens een zwembad op datzelfde terras tot je beschikking.

Voor welke van deze hotels met privé zwembad ga jij het liefst?

Kan je niet genoeg krijgen van hotels met privé zwembad? Op ons Instagram-account geven we haast dagelijks leuke hoteltips. En daar zitten met regelmaat dit soort pareltjes tussen.

Hotels prive zwembad - Jumeirah Maldives

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *