Kleinschalige hotels Griekenland

Op zoek naar kleinschalige hotels? Griekenland is wat ons betreft de winnaar op dit vlak! Nergens anders vind je zoveel schattige boutique hotels waar je in alle rust kunt genieten van de Griekse zon. Naar wens met uitzicht over zee, een goede maaltijd, wellnessfaciliteiten of een privézwembad. Voor welk van deze fijne kleinschalige hotels in Griekenland ga jij?
Meer dan 750 kleinschalige hotels in Griekenland
Luxe, privacy & persoonlijke sfeer
Waar? Je hebt de keuze uit diverse eilanden én het vasteland
Nooit meer dan 50 kamers

De mooiste kleinschalige hotels in Griekenland

Ben jij een liefhebber van Griekenland, maar blijf je graag weg van grote hotels? Lucky you! Als er een land over kleine hotels beschikt, is het dit Zuid-Europese land. Sterker nog; je hebt een riante keuze aan kleinschalige hotels in Griekenland. Voor ieders budget!

Laten we eerst eens kleinschalig definiëren; voor ons zijn dit hotels met minder dan 50 kamers. Waar je in alle rust kunt genieten aan het zwembad, van een massage of van een goede Griekse maaltijd. Of hotels als deze zeldzaam zijn? Niet in Griekenland; kleinschalige hotels vind je hier op elk eiland en ook het vaste land. Sterker nog, bij ons heb je de keuze uit ruim 750 hotels.

Waarom een kleinschalig hotel?

We noemden het hierboven al; de rust. We kunnen ons voorstellen dat wanneer je met kinderen reist, het belangrijk is dat er veel vriendjes zijn én ook een ruim aanbod aan faciliteiten. Maar dit geldt niet voor elke reiziger en zeker niet voor elk stel. Misschien ben jij wel op zoek naar juist een intieme sfeer? Kleinschalige hotels kunnen dan uitkomst bieden.

Extra pluspunt: in veel kleinschalige hotels in Griekenland wordt waarde gehecht aan stijl. Met een beetje goed zoeken vind je echt pareltjes. Qua uiterlijk, maar ook op het gebied van luxe bijvoorbeeld.

Waar vind je kleinschalige hotels in Griekenland?

Overal! Althans… in elk geval op de bekende eilanden als Kreta, Kos, Rhodos, Zakynthos en Corfu. Echte marktleiders zijn echter Santorini en Mykonos. In veel van de kleinschalige hotels op deze eilanden draait alles om rust, privacy, luxe en persoonlijke goede service. Klinkt allemaal duur hè? Dat is het niet per definitie.

Hierboven vind je de door ons speciaal geselecteerde kleinschalige hotels in Griekenland. Je kunt eenvoudig filteren op jouw budget, maar ook op bestemming, ligging en aanwezige faciliteiten. En met ons ruime aanbod moet er altijd wel eentje (of meer) tussen zitten die bij jou in de smaak vallen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder