Vijfsterren hotels Tenerife

Vijfsterren hotels op Tenerife; op-en-top luxe!

Toe aan een beetje zon en jezelf helemaal in de watten laten leggen? Ook in de herfst- en wintermaanden is het nog goed vertoeven op de Canarische Eilanden. Én je vindt er volop luxe hotels. In dit artikel zetten we de mooiste vijfsterren hotels op Tenerife voor je op een rijtje. Wie neem jij mee?

Roca Nivaria Gran Hotel

Vijfsterren hotels Tenerife, Roca Nivaria Gran HotelWij starten met een heerlijk hotel in de badplaats Playa Paraíso. Vanuit Roca Nivaria Gran Hotel sta je in no time op het strand; je hoeft alleen maar een trappetje af te lopen. Aan dit strand is het prima vertoeven als de zon zich laat zien. Maar dit is niet het enige pluspunt aan dit vijfsterren hotel op Tenerife.

Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je honger of dorst krijgt. Helemaal als je boekt o.b.v. all inclusive. Buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn dan al bij de prijs inbegrepen. Zie jij jezelf al liggen met een cocktail in je hand aan het zwembad?

Naast uitstekende culinaire faciliteiten beschikt Roca Nivaria Gran Hotel over twee zwembaden, een kinderzwembad, zonneterras en whirlpool. Dat wordt genieten! Ultiem relaxen kan (tegen betaling) in het wellnesscentrum. Kinderen kunnen terecht bij de oppasservice, in de speeltuin, miniclub of kinderdisco.

Hotel Jardines de Nivaria

Vijfsterren hotels Tenerife, Hotel Jardines de NivariaWil jij liever jouw vakantie doorbrengen in een van de andere populaire badplaatsen van Tenerife? Dan is Hotel Jardines de Nivaria in Costa Adeje een goede optie. De hoogtepunten van dit hotel zijn de mooie zwembaden omringd door tropische palmbomen, een gigantisch uitzicht op zee en een fijn wellnesscentrum. En dan hebben we het nog niet eens over de ligging direct aan zee, waardoor het strand binnen handbereik is.

Kinderen en sportievelingen worden zeker niet vergeten in Hotel Jardines de Nivaria. Voor de jongste vakantiegangers is er een verwarmd kinderbad, speeltuin en overdekte speelzaal. Wil je actief bezig zijn? Ga dan fitnessen, tafeltennissen, jeu de boulen, fietsen, tennissen of squashen. Vervelen is zeker geen optie!

Iberostar Grand Hotel El Mirador

Vijfsterren hotels Tenerife, Iberostar Grand Hotel El MiradorOns favoriete Iberostar-hotel op Tenerife? Dat is Iberostar Grand Hotel El Mirador. Waarom? Omdat het over een adults only-formule beschikt. Dat betekent dat kinderen er niet welkom zijn en jij in alle rust kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Dat doe je bijvoorbeeld bij het zwembad in de immense tuin van het hotel, in het bubbelbad of tijdens een middagje wellness. Als je klaar bent met relaxen, kun je je reisgenoten uitdagen voor een potje squash of je in het zweet werken in de fitnessruimte.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht in Iberostar Grand Hotel El Mirador. Zo heb je de keuze uit een buffet- en twee à la carte restaurants. Er zijn daarnaast gezonde smoothies en vruchtensapjes verkrijgbaar bij de snackbar. En het grootste pluspunt? Je maakt in het hele hotel gratis gebruik van WiFi.

Royal Garden Villas & Spa

Vijfsterren hotels Tenerife, Royal Garden Villas & SpaBen jij op zoek naar een hotel met een rustige ligging? Dan is Royal Garden Villas & Spa in de kleine badplaats La Caleta misschien wel iets voor jou. In een van de dertig villa’s heb je o.a. de beschikking over gratis WiFi, een kitchenette, een wasmachine, zijzeezicht, terras met zonnebedden én een privézwembad.

Zin in wat gezelligheid? Dan kun je terecht in het algemene zwembad van het complex. Lekker relaxen kan in het wellnesscentrum, waar je o.a. een stoombad en whirlpool vindt. Verwen jezelf extra met een massage of schoonheidsbehandeling.

Golfliefhebbers zijn in Royal Garden Villas & Spa ook aan het juiste adres. Het complex ligt namelijk pal naast een golfbaan, waar jij prima jouw swing kunt oefenen. Sportievelingen kunnen daarnaast terecht in de fitnessruimte of op de squashbaan.

Barcelo Tenerife

Vijfsterren hotels Tenerife, Barcelo TenerifeLast, but not least: Barcelo Tenerife. Hier voelen jij en je reisgezelschap zich sowieso de koning te rijk dankzij de acht (!) zwembaden, diverse sportfaciliteiten en de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te boeken.

Waterratten zijn hier dus sowieso aan het juiste adres, met iedere dag een ander zwembad om in te spetteren. De jongste vakantiegangers spelen in het aparte kinderbad, de speeltuin of miniclub. Ondertussen houd jij ze in de gaten vanaf het zonneterras waar ligbedden en parasols klaarstaan.

Ook sportievelingen vervelen zich zeker weten niet. Wat dacht je van een potje basketbal, beachvolleybal, tafeltennis of (tegen betaling) tennis. (Kleine) aapjes kunnen zich uitleven op de klimmuur van Barcelo Tenerife. Boek je o.b.v. all inclusive? Dan zal honger of dorst niet in jouw woordenboek voorkomen deze vakantie.

Nog meer vijfsterren hotels op Tenerife

Met ruim 30 vijfsterren hotels op Tenerife was het niet gemakkelijk om een selectie te maken voor dit artikel. We delen daarom graag nóg wat pareltjes met je.

  • Iberostar-hotels staan garant voor een flinke dosis luxe. Dat is niet anders in Iberostar Selection Sabila. Dit adults only hotel ligt direct aan de boulevard van Costa Adeje, beschikt over een heerlijk zwembad en biedt de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Extra luxe? Kies voor een Star Prestige-kamer, met o.a. toegang tot een exclusief zwembad op de 6e verdieping.
  • In Fantasia Bahia Principe beleef je een sprookjesachtige vakantie voor het hele gezin. Dit themahotel biedt talloze faciliteiten voor kinderen, waaronder een waterspuitpark en miniclub. Volwassenen worden blij van het speciale adults only zwembad en de swim-up juniorsuites. Fijn; je kunt o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Eén van de beste vijfsterren hotels op Tenerife is Hard Rock Hotel Tenerife. Muziek, lekker eten en ontspanning staan hier centraal. Je kunt er o.a. rekenen op regelmatig live muziek en karaoke, een handjevol restaurants, meerdere zwembaden en een wellnesscentrum. De kamers zijn naar wens met jacuzzi te boeken én voor het gemak kun je o.b.v. all inclusive verblijven.

Bekijk meer luxe hotels op Tenerife
Ben jij toe aan een op-en-top luxe vakantie? Boek dan snel jouw droomvakantie naar deze óf een van onze andere vijfsterren hotels op Tenerife.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *