Vijfsterren hotels Griekenland

Vijfsterren hotels in Griekenland; luxe to the max!

Zeg… vind je niet dat je het – na een jaar lang hard werken – enorm verdiend hebt om flink in de watten gelegd te worden tijdens een vakantie? Boek dan zeker een vakantie in één van deze vijfsterren hotels in Griekenland. Naast een flinke dosis luxe geniet je gegarandeerd van een mediterraan klimaat, ouzo en tzatziki, veel cultuur en prachtige stranden.

Vijfsterren luxe op het populaire Kreta

Vijf sterren hotels Griekenland: Stella Island Luxury Resort & SpaWist je dat ruim 30% van de Nederlandse Griekenland-gangers afreist naar Kreta? Dit dankt het populaire eiland aan haar grootte en daarmee talloze opties voor elk type vakantieganger. Voor een levendige vakantie ga je naar Chersonissos, in het westen vind je charmante stadjes en het oosten is een walhalla voor rustzoekers.

  • Stella Island Luxury Resort & Spa is misschien wel een van de mooiste hotels van heel Kreta. Dankzij het lagunezwembad waan je je bijna op de Malediven. Daarnaast slaap je in prachtige & stijlvolle kamers en geniet je van alle rust dankzij de adults only formule. O ja, je kunt ook boeken o.b.v. all inclusive.
  • Onbezorgd genieten van een luxe vakantie op Kreta? Dit kan zonder twijfel bij Serita Beach Hotel. Het luxe resort, dat in een rustige omgeving nabij Chersonissos ligt, beschikt over meerdere restaurants en zwembaden, tal van sportmogelijkheden, een ligging nabij het strand en de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Niet gek dat dit hotel zo goed wordt beoordeeld door onze vakantiegangers!
  • Oké, vooruit, nog een laatste vijfsterren hotel op Kreta. Wyndham Grand Crete Mirabello Bay in de gezellige badplaats Agios Nikolaos is een walhalla voor zonliefhebbers met dank aan diverse zwembaden én bungalows met een gedeeld zwembad. Je vindt er daarnaast een ruim aanbod aan sport- en ontspanningsfaciliteiten én hebt de keuze uit meerdere restaurants. Tot slot: wat zou een luxe vakantie zijn zonder all inclusive optie? Ook dat biedt dit hotel!

De mooiste vijfsterren hotels op Kos

Kos is – net als Kreta – een heel veelzijdig eiland. Je vindt er prachtige stranden, die grotendeels kindvriendelijk zijn, hebt cultuur binnen handbereik met dank aan o.a. Kos-Stad en je vindt er charmante bergdorpjes.

  • Vijfsterren hotels Griekenland: Pelagos Suites Hotel & SpaWij zijn op slag verliefd geworden op Pelagos Suites Hotel & Spa. Op de riante kamers met ligbedden op het terras, op het zwembad met de luxe Balinese bedden aan de waterrand, op de rijk gevulde buffetten en op de chique lobby. Extra pluspunt: met de fiets – een populair vervoersmiddel op het Griekse eiland – ben je zo’n in de bruisende hoofdstad Kos-Stad.
  • Andere opties voor een luxe vakantie op Kos? Ook Blue Lagoon Resort is een aanrader. De sleutelwoorden van dit complex zijn – naast vijfsterren luxe – gastvrijheid, service & onbeperkt genieten. Je hoeft bijv. niet meer naar jouw kinderen om te kijken dankzij diverse waterglijbanen. En zelf ontspan je optimaal aan het zwembad of in het wellnessgedeelte.
  • Last but not least; Porto Bello Royal is – ondanks de aanwezigheid van maar liefst 15 zwembaden! – een oase van rust. Het beschikt daarnaast over luxe kamers en een prachtig uitzicht over zee. Welkom vakantiegevoel!

Bekijk nog meer mooie hotels op Kos

Laat je in de watten leggen op Rhodos

Rhodos biedt, net als bovenstaande eilanden, een mooie mix van strand, natuur én cultuur. Dit laatste zie je vooral terug in de ruim 2.400 jaar oude binnenstad van Rhodos-Stad. En er is een ruime keuze aan (luxe) hotels direct aan het strand!

  • Aankomen bij Olympic Palace Hotel voelt als thuiskomen, maar dan een stukje luxer. Het personeel laat je zien wat Griekse gastvrijheid is en de luxe faciliteiten maken dat je het liefst nooit meer naar huis wilt. Wat dacht je van meerdere zwembaden, keuze uit twee restaurants, de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven, tal van sportfaciliteiten en voor kinderen o.a. een kinderbad, speeltuin en miniclub?
  • Vijfsterren hotels Griekenland: Esperos Village Blue & SpaJuist ver weg van kinderen blijven? Esperos Village Blue & Spa is een adults only hotel. No kids allowed! Geniet hierdoor in alle rust aan een van de riante zwembaden of aan jouw privézwembad. Ook kun je er rekenen op diverse wellnessfaciliteiten. Relax!
  • Hebben we nog één luxe topper op Rhodos voor je in de aanbieding. Kresten Royal Euphoria Resort wordt door onze vakantiegangers geroemd om het vriendelijke personeel, de mooie ligging (aan een zand-/kiezelstrand met steiger) en fijne buffetten. En… je kunt er kamers met privézwembad boeken. Wow! Wij zijn fan van dit vijfsterren resort in Griekenland.

Bekijk nog meer van onze favoriete hotels op Rhodos

Nog meer vijfsterren hotels in Griekenland

Vijfsterren hotels Griekenland: Alimounda MareKreta, Kos en Rhodos zijn verreweg de populairste eilanden onder Nederlandse vakantiegangers. Maar… er zijn nog meer prachtige vijfsterren hotels in Griekenland te vinden. We hebben er nog een paar op andere bestemmingen in Griekenland voor je in petto!

  • Waar wij het ultieme vakantiegevoel van krijgen? Een infinity zwembad met uitzicht over zee. Dit is precies waar je op kunt rekenen bij Alimounda Mare op Karpathos. Dat is overigens niet alles wat het luxe hotel in huis heeft. Je verblijft direct aan het strand, hebt de keuze uit mooie kamers en suites en geniet van diverse gerechten in het buffetrestaurant.
  • Met slechts 70 kamers is Aqua Bay Hotel op Zakynthos een kleinschalig hotel voor Griekse begrippen. Toch heeft het alles in huis voor een geslaagde vakantie voor jong en oud. Een waterpark met lazy river, golfslagbad en diverse glijbanen bijvoorbeeld. En met dank aan de all inclusive formule heb je naar eten & drinken geen omkijken.
  • Een opkomende vakantiebestemming is Chalkidiki, een regio op het Griekse vasteland. Je kunt er rekenen op een zonovergoten klimaat, mooie stranden, hippe eettentjes en een prachtige natuur. Wanneer je kiest voor een verblijf in Hotel Aegean Melathron Thalasso & Spa is het plaatje helemaal compleet! Dit luxe complex beschikt over een weelderige, groene tuin met bungalows, een groot zwembad en diverse restaurants. Oh, en laten we de directe ligging aan het strand niet vergeten!
  • Je kunt niet anders dan gecharmeerd zijn van Hotel Katikies Kirini. Het haast sprookjesachtige vijfsterren adults only hotel op Santorini prikkelt al jouw zintuigen. Relax aan het zwembad op één van de luxe loungebedjes. Schuif aan in een van de beste restaurants van het eiland. Of nip van jouw cocktail terwijl je je laat verrassen door de prachtige zonsondergang.

Bekijk nog meer mooie hotels in Griekenland

Heb jij jouw keuze nog niet gemaakt of wil je weten wat we nog meer voor je in de aanbieding hebben voor een op-en-top luxe vakantie? Check al onze vijfsterren hotels in Griekenland.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *