Mooiste hotels op Kos

Gespot! De mooiste hotels op Kos

Kos staat bekend om haar gemoedelijke sfeer. Dat zien we ook terug bij de hotels in ons aanbod. Griekse gastvrijheid, prachtige interieurs en fijne locaties vliegen je om de oren. Benieuwd? Wij hebben de mooiste hotels op Kos voor je verzameld. Komen ze!

D’Andrea Lagoon Suites

Over D’Andrea Lagoon Suites raken wij – en onze social media volgers – niet uitgepraat. Dit stijlvolle pareltje is daarom onmisbaar op het lijstje met mooiste hotels op Kos. Met name de swim-up suites zijn geliefd. Een duik in het lagune-zwembad is dan ook een top begin van de dag.

Het op-en-top luxe adults only hotel heeft alles voor een relaxte zonvakantie. Meerdere zwembaden (waaronder een toffe infinity pool), een zonneterras met ligbedjes en een privéstrand binnen handbereik.

Het restaurant en de bars van D’Andrea Lagoon Suites maken de vakantiepret compleet. Smul van Griekse gerechten, geniet van showcooking en proost bij een prachtige zonsondergang.

Mooiste hotels Kos: D’Andrea Lagoon Suites
Wij vinden D’Andrea Lagoon Suites een van de mooiste hotels op Kos

Theros All Suite Hotel

Helemaal in de watten gelegd worden? Bij Theros All Suite Hotel staan slow living en ontspanning centraal. Hier hoef je niets meer dan te zonnen, zwemmen en genieten van Griekse gerechten. Wellicht pak je nog een yogales of massage mee.

Dit mooie hotel op Kos ligt in de gezellige badplaats Lambi en biedt een privéstrandje. Je kan verblijven in een fijne kamer, (junior)suite of ruime villa. De stijlvolle inrichting – die is geïnspireerd op de traditionele lokale architectuur en natuur – maken de warme sfeer helemaal af.

Loungeplekjes alom bij dit mooie hotel op Kos. Van zithoeken tot luxe ligbedjes. Onze favoriet? De zitjes op het terras. Drankje erbij en genieten maar!

Mooiste hotels Kos: Theros All Suite Hotel
Bij Theros All Suite Hotel word je compleet in de watten gelegd

Lango Design Hotel & Spa

Zon, zee, zen; daar draait het om bij Lango Design Hotel & Spa. Dankzij de adults only formule kun je hier ongestoord genieten. Helemaal door de fijne wellnessruimte, Balinese bedjes en jacuzzi’s.

Afkoelen kan in de zee – het mooie hotel op Kos ligt aan het langgerekte zand-/kiezelstrand van Lambi – of in het grote zwembad. Of ga je liever voor een suite met privézwembad? Welke kamer je ook kiest, het design- interieur stelt niet snel teleur.

Bij dit op-en-top luxe hotel is het culinair genieten. In het mediterrane restaurant staat fine dining voorop. De gerechten worden vergezeld door de beste wijnen. Lango Design Hotel & Spa beschikt zelfs over een eigen wijnkelder.

Mooiste hotels Kos: Lango Design Hotel & Spa
Mooi én adults only; dit hotel op Kos staat hoog op ons wensenlijstje

Michelangelo Resort & Spa

Een infinity zwembad mag niet ontbreken bij de mooiste hotels op Kos. Zeker niet als het ook nog eens zo’n mooi uitzicht op zee biedt als bij Michelangelo Resort & Spa. Spot jij Turkije in de verte?

Waterratten zitten hier sowieso goed. Naast het ruime infinity zwembad zijn er nóg vier buitenbaden en een binnenbad. Tof; tussen het spetteren en zwemmen houd je pauze bij de swim-up bar. Voor een duik in zee loop je slechts het hotel uit naar het privéstrand.

Naar Kos met kinderen? Geen probleem bij Michelangelo Resort & Spa. De miniclub en het aparte kinderbad bieden vermaak. Ook volwassenen vermaken zich goed, met o.a. sportmogelijkheden en entertainment.

Mooiste hotels Kos: Michelangelo Resort & Spa
Dit mooie hotel op Kos heeft een prachtig infinity-zwembad

White Rock of Kos

Wauw! Van het uitzicht bij White Rock of Kos krijg je nooit genoeg. De leukste plek om het uitzicht te bewonderen is het meterslange zwembad. Hoewel de privézwembaden- en jacuzzi’s het ook goed doen.

Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de kleur wit een hoofdrol bij White Rock of Kos. De witte gebouwen – die trapsgewijs tegen een berg aan zijn gebouwd – steken fel af tegen de natuurlijke omgeving. Het witte interieur levert niet in op gezelligheid en comfort.

Sportievelingen wandelen bergafwaarts richting de tennisbaan of watersportaanbieders. Jou niet gezien? Vertoef op je gemak in het wellnesscentrum. Voor wie die rust wel bevalt, is de adults only formule van White Rock of Kos een extra pluspunt.

Mooiste hotels Kos: White Rock of Kos
Bij White Rock of Kos speelt de kleur wit een hoofdrol

Nog meer mooie hotels op Kos

Griekenland spant de kroon wat betreft mooie, charmante hotels. Dat zagen we ook weer bij Kos. Omdat we niet konden kiezen, hebben we nog vijf mooie hotels op Kos voor je.

  • Ga jij voor een all inclusive vakantie op Kos? Dimitra Beach Hotel & Suites is the place to be. Naast genoeg culinaire opties, biedt dit leuke hotel zwembaden, sportactiviteiten, een fitnessruimte en entertainment. Op vakantie met kids? Die hebben de tijd van hun leven dankzij o.a. de minidisco en -club en speeltuin. Voor rust en ontspanning snel je naar de whirlpool, sauna of massagetafel.
  • Less is more bij More Meni Residence. Dit kleinschalige boutique hotel heeft een stijlvolle, strakke inrichting. De deluxe kamers en suites liggen grotendeels rondom de gezellige binnenplaats met zwembad en (overdekt) terras. Ook fijn; in no time sta je met je voeten in het warme zand en op de huurfiets trap je in een kwartiertje naar Kos-Stad.
  • Bij het charmante Utopia Blu dompel je je onder in een luxe en sfeervolle omgeving. Zwembaden voor de deur, wellnessfaciliteiten, goede restaurants… Wat heb je nog meer nodig voor een relaxte zonvakantie? Wellicht dat de all inclusive-optie en de swim-up kamers in het adults only gedeelte jou ook wel aanspreken!
  • KoSea Boutique Hotel biedt qua locatie the best of both worlds: het strand én het bruisende hart van Kos-Stad liggen op loopafstand van dit mooie hotel op Kos. Daar mag je nog luxe kamers, een heerlijk zwembad en lounge met uitzicht bij optellen. En laten we de sfeervolle inrichting van dit kleinschalige pareltje niet vergeten.
  • Wij snappen wel waar Diamond Deluxe Hotel haar naam aan te danken heeft. Wat een luxe met de keuze hebt uit diverse zwembaden. Plons je liever in alle rust? De stijlvolle suites zijn ook te boeken met privézwembad.

Bekijk alle luxe hotels op Kos

Heb jij al een keuze kunnen maken uit de mooiste hotels op Kos? 

Op zoek naar hotels op Kos voor elk budget?
Bekijk ons aanbod
Mooiste hotels Kos: Diamond Deluxe Hotel
Diamond Deluxe Hotel mag niet ontbreken in ons lijstje met mooiste hotels op Kos

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *