Hotel De Bonte Wever, all inclusive hotel Nederland

Hotel De Bonte Wever: hét all inclusive hotel van Nederland

Hotel De Bonte Wever is het ideale hotel voor de vakantieganger die graag in eigen land verblijft, maar wel optimaal wil genieten. Rijd naar Drenthe toe en verblijf – all inclusive! – in het gezellige viersterren hotel in Assen. Dat welverdiende vakantiegevoel hoef je niet ver weg te zoeken, het ligt bij Hotel De Bonte Wever voor het oprapen!

All inclusive vakanties zijn in landen als Egypte en Turkije haast gewoontegoed. In Nederland is dat nog even anders. Er zijn nauwelijks all inclusive hotels te vinden of zelfs hotels die de optie bieden om all inclusive te verblijven. Hotel De Bonte Wever is hierin haast uniek!

Hotel De Bonte Wever, van toen tot nu

Hoewel je er tegenwoordig van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken, was Hotel De Bonte Wever van oorsprong een sport- en evenementencentrum dat vooral bekend was vanwege haar kunstijsbaan. Het heette in die tijd (1994-2009) nog De Smelt. In het voorjaar van 2009 werd het complex doorverkocht en kreeg het een nieuwe naam; De Bonte Wever. Een jaar later vond er een uitbreiding plaats en dat was het ontstaan van het huidige Hotel De Bonte Wever: een all inclusive hotel voor eindeloos en onbeperkt plezier maken en genieten.

Wat is er gratis bij hét all inclusive hotel van Nederland?

Hotel De Bonte Wever: all inclusive hotel NederlandEen vakantie in Nederland hoeft op zich niet heel bijzonder te zijn. Toch is een verblijf bij Hotel De Bonte Wever dat wel, aangezien je hier o.b.v. all inclusive kunt verblijven. Is dat geen heerlijk vooruitzicht? Lekker uitslapen in een comfortabel bed, vervolgens aanschuiven bij het ontbijtbuffet, zwemmen in het zwemparadijs of een uurtje fitnessen, het kan allemaal. Krijg je ’s middags trek, dan kun je verschillende snacks halen of onbeperkt genieten van het lunchbuffet, evenals van het buffet dat ’s avonds geserveerd wordt. En dat zonder dat je er extra voor hoeft te betalen!

Wat er nog meer bij de prijs inbegrepen zit is o.a. toegang tot de zes glow in the dark bowlingbanen (o.b.v. reservering). Je kunt meedoen aan diverse aquasporten en groepslessen in het fitnesscentrum, een dansje wagen in het uitgaanscentrum (inclusief lokale alcoholische drankjes) of genieten in de diverse sauna’s, stoom- en bubbelbaden of van de live-entertainment dat georganiseerd wordt. Kinderen kunnen eindeloos spelen in de Kidsjungle, dus ook voor hen is een verblijf bij Hotel De Bonte Wever één groot feest.

Extraatjes tegen betaling!

Wil je nóg meer genieten en gebruikmaken van extra faciliteiten, dan moet je daarvoor wel een vergoeding betalen. Zo kun je genieten van diverse behandelingen in de schoonheidssalon, dineren in het Steakhouse (mogelijk o.b.v. à la carte) en verschillende evenementen bijwonen. Ook het nuttigen van drankjes die buiten het huisassortiment vallen is een optie.

Overnachten bij Hotel De Bonte Wever

Hotel De Bonte Wever, all inclusive hotel Nederland - overnachtenDe hotelkamers van Hotel De Bonte Wever zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er o.a. een airco, internetaansluiting, tv, kluis, telefoon en radio aanwezig en in de badkamer vind je een douche, föhn en toilet. Op aanvraag zijn er kamers beschikbaar voor mindervaliden met o.a. een badrolstoel en wandbeugel in de douche.

Goed om te weten: het hele hotel is rolstoelvriendelijk! Wil je in je eentje overnachten bij Hotel De Bonte Wever, dan kan dat o.b.v. een toeslag per nacht.

Doen in de omgeving!

Hoewel je je bij Hotel De Bonte Wever niet snel zult vervelen, is er ook genoeg in de omgeving te doen. Trek er dus gerust één of meerdere dagen op uit.

Het centrum van Assen ligt op slechts 15 minuutjes lopen van Hotel De Bonte Wever en als je de auto pakt ben je er nog sneller. Tijdens een stadswandeling van zo’n 1,5 uur kun je alles te weten komen over Assen. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende routes. Wandelen kan overigens ook in het Asserbos of op Landgoed Overcingel. Op het Stationsplein of in de Groningerstraat is het mogelijk om fietsen te huren. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig de Drentse hunebedden bezichtigen.

Kinderen doe je geen groter plezier dan tijdens een verblijf in Hotel De Bonte Wever een dagje naar Wildlands, voorheen bekend als Dierenpark Emmen, te gaan. Dit ligt op slechts een half uur rijden. Het bekende en avontuurlijke Boomkroonpad ligt op slechts 15 minuten rijden en is ook een leuk uitje voor de kinderen. In Assen zelf kun je met kinderen tot 12 jaar terecht in Ballorig.

Was jij nog op zoek naar een all inclusive hotel in Nederland? Dan heb je die nu gevonden! Bij Hotel De Bonte Wever kun je zonder twijfel onbezorgd en optimaal genieten. En dat ook nog eens dichtbij huis.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *