Meivakantie 2025

Zin om al een voorproefje te nemen op de zomer en in de meivakantie van 2025 de zon op te zoeken? Spanje, Turkije en Griekenland zijn populair dit jaar! Maar we hebben meer voor je in de aanbieding. Misschien wil je wel all inclusive in Egypte verblijven of ga je liever met de auto op pad in de meivakantie. Met ons ruime aanbod is er altijd een vakantie die aan jouw wensen voldoet!
Eindeloos veel opties voor de meivakantie
Zoek de zon op met de kinderen
Blijf dichterbij huis in België of Duitsland
Ga stedentrippen in Europa

Wat ga jij deze meivakantie doen?

De kinderen zijn een of twee weken vrij van school tijdens de meivakantie; hét ideale moment om er even tussenuit te gaan. Waar je hen gegarandeerd een plezier mee doet? Zolang het er lekker weer is en zij een duik in het zwembad kunnen nemen, hebben zij de tijd van hun leven!

De meivakantie start in 2025 officieel op 26 april en duurt tot 4 mei. Lekker een weekje vrij dus! Veel scholen kiezen ervoor om er nog een extra week aan te plakken i.v.m. Hemelvaart. Dat betekent dus twee weken de tijd om op vakantie te gaan en leuke dingen te doen! Waar ga jij heen?

Topbestemmingen voor de meivakantie

Na de lange, koude winter zijn jij en je kinderen waarschijnlijk wel toe aan een heerlijke zonnige vakantie, waar jullie een flinke dosis vitamine D op kunnen nemen. In veel Zuid-Europese landen breekt de zon weer langzaam door en is het dus prima vertoeven. Wat dacht je bijv. van een meivakantie naar Griekenland, Turkije of Spanje?

Zeker weten dat je lekker weer hebt en dat kinderen een duik in het zwembad kunnen nemen? Ga dan naar Egypte of de Canarische Eilanden tijdens de meivakantie. Kies voor een all inclusive hotel en/of een hotel met waterpark om de vakantiepret compleet te maken.

Dichterbij huis meivakantie vieren

Geen zin om op het vliegtuig te stappen voor een meivakantie? Dichterbij huis zijn er volop bestemmingen te vinden waar je er even lekker tussenuit kunt. Vier bijvoorbeeld vakantie bij onze zuiderburen in België of bij onze oosterburen in Duitsland. Groot voordeel; je hoeft niet zo ver te rijden en bent er toch even helemaal uit. Maar ook in Nederland zijn fijne vakantieparken en hotels te vinden.

Of toch stedentrippen?

De meivakantie leent zich uitstekend voor een stedentrip. Of je nu een of twee weken vakantie hebt, een stedentrip kan altijd. Zoek een van de zonnige Zuid-Europese steden op als Valencia, Sevilla, Barcelona, Lissabon, Rome of Athene. Good-old Londen, Parijs en Berlijn zijn ook echte must sees. Liever buiten de gebaande paden? Kies dan voor Boedapest, Porto, Dubrovnik, Zadar of Kopenhagen.

Liever weg in een andere schoolvakantie?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder