Vakantiegeld bestemmingen

Hier zouden wij ons vakantiegeld aan besteden

Het vakantiegeld komt er weer aan. Weet jij al waar je het voor gaat gebruiken? Klusjes in en om het huis, extra spaargeld óf voor een vakantie? Als je nog wat vakantie-inspiratie zoekt, helpen we je graag op weg met een paar fijne bestemmingen. Hier zouden wij ons vakantiegeld aan besteden!

Malta

Zodra je op Malta landt en het eerste stadje in loopt, heb je het gevoel alsof je in een geschiedenisboek bent beland. Je waant je echt in de middeleeuwen. Zeker in de bruisende hoofdstad Valletta, maar ook in het kleurrijke vissersdorpje Marsaxlokk en het authentieke Rabat.

Cultuur snuiven is overigens niet het enige dat de klok slaat op Malta. In St. Julians vind je een bruisend nachtleven, Sliema biedt een fijne wandelboulevard en bij Mellieha vind je goudgele stranden. Duiken kan er – door het heldere, rustige water – ook en voor kinderen zijn er talloze water- en themaparken op het eiland te vinden. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar buureiland Gozo en het paradijselijke Comino.

Bekijk meer leuke steden op Malta

Radisson Blu Resort St. Julians, MaltaEen beetje luxe is nooit vervelend! Tijdens een vakantie in Radisson Blu Resort St. Julians kun je hier zeker op rekenen. Het hotel biedt o.a. comfortabele kamers en juniorsuites, meerdere restaurants, twee zwembaden en gratis WiFi.
Vakantiegeld besteden - Malta
Malta is een goede bestemming voor jouw vakantiegeld; het is op-en-top veelzijdig

Ibiza

Iets dichterbij, maar net zo levendig en haast net zo paradijselijk; Ibiza. Het mediterrane eiland staat vooral bekend als feesteiland, maar heeft eigenlijk voor elke vakantieganger wel wat in huis. Voor een rustige vakantie vind je er fijne adults only mogelijkheden, voor gezinnen zijn er familiehotels.

En waar je interesse voor dagjes uit ook ligt, er is altijd wel wat te doen! Bezoek bijv. de hippiemarkt Las Dalias, neem een kijkje in het authentieke Santa Gertrudis de Fruitera, maak een tour langs de kust en spot rustige strandjes en baaien of ga cultuur snuiven in Dalt Vila, de historische kern van de hoofdstad. En de feestjes? We hebben eerder wat mooie adresjes voor je op een rij gezet.

Op zoek naar een slapplek? Dit zijn de mooiste hotels op Ibiza

Bestemmingen vakantiegeld: Ibiza, Hotel Torre del MarHotel Torre del Mar ligt direct aan het populaire strand van Playa d’en Bossa en op loopafstand van Ibiza-Stad. Faciliteiten als een riant zwembad, een wellnesscentrum en diverse sportmogelijkheden maken dat ontspannen hier een koud kunstje is.
Vakantiegeld besteden - Ibiza
Mooie baaien, een relaxte sfeer, prachtige hotels… Jouw vakantiegeld zit goed op Ibiza

Curaçao

Beleef het ultieme eilandgevoel op Curaçao! Hop – het liefst met een huurautootje – van strand naar strand en plof neer bij hippe en/of lokale strandtentjes met uitzicht over zee. Maak een duik in zee en spot zomaar schildpadden of bruin bij op het bekende Jan Thiel- of Mambo Beach.

Maar Curaçao is meer dan alleen strand. Zo kun je in Willemstad kleurrijke street art bewonderen, kan je bij diverse landhuizen een inkijkje krijgen in het slavernijverleden en is een excursie naar Klein Curaçao een absolute must-do. Natuurliefhebbers kunnen de Christoffelberg beklimmen of de spectaculaire inhammen in Shete Boca bewonderen.

Kortom; een veelzijdige vakantie is binnen handbereik!

Meer tips voor een vakantie naar Curaçao

Pietermaai Boutique Hotel, CuraçaoKleinschalig verblijven? Kies dan voor Pietermaai Boutique Hotel, in het hart van de gelijknamige wijk in Willemstad. Het hotel biedt twee kleine zwembaden en fijne appartementen. Het ontbijt bij het buurrestaurant is daarnaast goddelijk.
Vakantiegeld besteden - Curaçao
Heb je een flink bedrag aan vakantiegeld te besteden? Go Curaçao!

Zakynthos

Welk Grieks eiland je ook kiest, je krijgt gegarandeerd zon, zee en strand op de koop toe. De eilanden barsten daarnaast van de prachtige natuur en ook aan cultuur is vaak geen gebrek. Je wordt met open armen ontvangen door de altijd gastvrije inwoners en er is tzatziki en souvlaki in overvloed. Wat heb je nog meer nodig?

Als we er dan toch een moeten kiezen voor nu? Zakynthos it is! Waarom dit eiland? Het is gemoedelijker dan bijvoorbeeld Rhodos en Kreta, maar het is er wel veelzijdig. De baaitjes en stranden zijn prachtig, het water is er – door de ligging aan de Ionische Zee – haast Caribisch blauw en je vindt er de leukste restaurants.

Wat je er allemaal kunt doen? Bewonder het San Marco-plein in Zakynthos-Stad, spot schildpadden bij Turtle Island of geniet van een geweldige zonsondergang in Keri.

Nog meer dingen om te doen op Zakynthos

Zante Maris Suites, ZakynthosZeg nu zelf, dit jaar verdien je toch wel wat extra luxe? Trakteer jezelf op een swim-up kamer of kamer met privézwembad bij Zante Maris Suites. Het complex biedt o.a. een fijn zwembad en een mediterraan restaurant.
Vakantiegeld besteden - Zakynthos
Spot schildpadden tijdens een vakantie op Zakynthos

Nog meer bestemmingen om jouw vakantiegeld aan te besteden

Naast Malta, Ibiza, Curaçao en Zakynthos weten wij nog wel wat andere bestemmingen om jouw vakantiegeld aan te besteden. Lees je mee?

  • Heb je een flink budget aan vakantiegeld te besteden? Dan tippen we een vakantie naar Dubai en dan specifiek in Atlantis The Palm. Dit luxe hotel heeft echt alles in huis voor een op-en-top geslaagde vakantie. Wat dacht je van een groot waterpark (entree is al inbegrepen), een ligging aan het strand, kinderclubs, wellnessfaciliteiten en meer dan 15 restaurants?! Vervelen is geen optie!
  • Wil je een deel van het vakantiegeld besteden aan andere dingen? Boek een stedentripje en ontdek een stad tijdens een korte vakantie. Onze persoonlijke favorieten? Rome, Málaga en Valencia. Ga je graag buiten de gebaande paden? Kijk dan eens naar de Poolse stad Krakau, het charmante Porto of het verrassende Palma de Mallorca.
  • Om ons lijstje af te sluiten nog een ultieme hoteltip om jouw vakantiegeld aan te besteden: Jumeirah Maldives op de Malediven. Elke villa biedt een eigen privézwembad en je duikt zo de zee in of wandelt het hagelwitte strand op. Er zijn daarnaast tal van (water)sportfaciliteiten én je kunt kiezen voor een verblijf o.b.v. all inclusive. Wij dromen hier nog even weg…

Weet jij al waar je jouw vakantiegeld aan gaat besteden?

Nog geen vakantie geboekt?Bekijk ons aanbod

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *