Adults only Ibiza

Een adults only vakantie betekent in alle rust (en zonder kinderen!) genieten van jouw vakantie. En waar kan dat beter dan op het veelzijdige Ibiza? Het eiland staat bekend als party destination, maar biedt veel meer. Boek een adults only naar Ibiza en je kunt rekenen op luxe hotels, mooie stranden en leuke dorpjes. En wat dacht je van de hippiemarkt of een trommelfestijn tot zonsondergang?
Geniet van de relaxte vibe zonder kinderen
Nachten doorhalen en dan heerlijk rustig uitslapen
Wissel tussen levendige stranden en idyllische baaitjes
Bezoek het prachtige Dalt Vila

Haal alles uit jouw adults only op Ibiza

Of je het veelzijdige Ibiza opzoekt om te relaxen of om te feesten, zonder kinderen gaat het er heel wat gemoedelijker aan toe. Bij een adults only op Ibiza heb je geen overlast van rennende, schreeuwende of jengelende kinderen. Nee, in deze hotels draait alles om vakantie met gelijkgestemden. Ga je mee naar het Spaanse eiland?

Ibiza is al jaren geliefd vanwege de geweldige feesten. Toch komen steeds meer vakantiegangers voor de hippiecultuur, mooie stranden en ongerepte cultuur. En lucky you; tijdens een adults only op Ibiza staan jouw vakantiewensen voorop. Geen kinderen die je plannen in de war schoppen of een hotel waar je op je tenen loopt voor slapende kinderen.

Reken bij een adults only op Ibiza op een hotel dat een minimale leeftijd van 16, 18 of 21 jaar hanteert. Zo relax je aan het zwembad alleen met andere (jong)volwassenen. Wie liever een duik in zee neemt, kiest voor een adult only hotel aan of in de buurt van het strand.

Tijd voor een feestje!

Als er één eiland is waar kind-vrije vakanties een uitkomst zijn dan is het Ibiza. Hoe fijn is het om zonder rem tot in de vroege uurtjes door te halen. Geen oppas die wacht (als je ouders bent) of kinderen van anderen die je veel te vroeg wakker gillen. Bij sommige adults only hotels op Ibiza worden er zelfs overdag al feestjes gevierd.

Van april t/m september loop het party seizoen op Ibiza. Ga tijdens een adults only op Ibiza bijv. naar de levendige badplaats Playa d’en Bossa waar o.a. op het strand gedanst wordt. Of zoek een leuke club op in West End, een bekend deel van de badplaats Sant Antoni de Portmany.

Op Ibiza draaien dikwijls wereldberoemde dj’s. Supertof! Wil je ook een laidback feestje tussen de locals meemaken? Rijd tijdens een adults only op Ibiza eens naar het noordelijk gelegen strand Benirràs. Op zondag komen de trommels, dansers en vuurspuwers tevoorschijn. Stilzitten is er dan niet meer bij!

Zon, zee & strand tijdens een adults only op Ibiza

Weinig betere plekken dan de stranden van Ibiza voor een paar uurtjes uitrusten of uitbrakken. Of wat dacht je van strandhoppen langs idyllische baaitjes tijdens een adults only op Ibiza? De stranden in het noorden zijn vrij rustig. The rich & famous verzamelen op het zuidelijke Cala Jondal. Ook tof; surfen bij Cala Xarraca of met de boot naar Cala Bassa. Het bijna mythische Es Vedra, de rots voor de kust, is goed te zien vanaf Cala d’Hort.

Ibiza heeft nog véél meer

Sinds 1985 is Las Dalias in San Carles een van de populairste hippiemarkten van Ibiza. Op de achtergrond draait een dj en de ca. 200 kraampjes bieden keuze alom. Van fleurige kleding tot lokale specialiteiten. Je koopt dikwijls te veel souvenirs tijdens een adults only op Ibiza…

Dalt Vila – het historisch centrum van Ibiza-Stad – is een culturele must-see tijdens een adults only op Ibiza. Het is een van de best bewaarde en grootste vestingen in het Middellandse Zeegebied. De 16e-eeuwse stadsmuren staan zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

En dan heeft Ibiza ook nog prachtige ongerepte natuur, heel veel leuke winkels, grote havens, toffe bootexcursies en nog meer. Boek jij een adults only op Ibiza om het zelf te ontdekken?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder