Adults only Mauritius

Ben je op zoek naar een luxe vakantie in een tropische omgeving zonder de drukte van kinderen om je heen? Ga voor een adults only vakantie op Mauritius. De door ons geselecteerde hotels zijn enkel voor volwassenen, waardoor genieten met een cocktail in jouw hand nóg fijner wordt dan het altijd al is. Welcome to the tropics!
Relax op een tropische droombestemming
Picture perfect; witte stranden & turquoise water
Geniet van het eilandleven én de ongestoorde rust
Bewonder het natuurspektakel Seven Coloured Earth

Haal alles uit een adults only vakantie op Mauritius

Een droomeiland met luxe resort en parelwitte stranden. Als je denkt dat het niet beter wordt heb je het mis. Wat nu als we zeggen dat je in alle rust – zonder afleiding en geschreeuw op de achtergrond – kan genieten van het eiland. Klinkt dat als muziek in de oren? Ga op zoek naar jouw perfecte adults only vakantie op Mauritius!

Klein maar fijn, dat is de beste manier om Mauritius te omschrijven. Met een oppervlakte van ca. 2.000 km² is het eiland in de Indische Oceaan ongeveer net zo groot als Limburg. De witte zandstranden, het heldere zeewater en de adembenemende natuur geven een tropisch tintje aan een adults only vakantie op Mauritius.

Wat kan je verwachten van een adults only vakantie op Mauritius?

Vakanties voor alleen volwassenen worden steeds populairder. Bij de adults only hotels op Mauritius geldt een leeftijdsgrens van 16, 18 en soms zelfs 21 jaar. Geen bommetjes als je ligt te zonnen, geen geschreeuw in je oor en geen zorgen over rondrennende kleintjes. Hier heb je alle ruimte om te relaxen. Alleen of met je reisgezelschap.

Een adults only op Mauritius is een weloverwogen keuze. De omgeving is adembenemend mooi én veelzijdig. De geweldige stranden nodigen uit om urenlang luieren en de prachtige natuur kan niet onbezocht blijven. Op zoek naar reuring? De badplaatsen bieden genoeg gezelligheid.

Leuke badplaatsen op Mauritius

Waar verblijf je tijdens een adults only vakantie op Mauritius? Dit kan o.a. in het noorden van het eiland. De meest bekende badplaats daar is Grand Baie. Het kleine vissersdorpje is tegenwoordig een levendige plek met veel restaurants, bars en winkels.

Het mooiste strand is dat van Trou aux Biches. Met een adults only vakantie op Mauritius aan de westkust ben je er in no time. Ook in hoofdstad Port Louis overigens. Dubbel geluk voor zonaanbidders; aan de westkust is het vaak wat warmer. Liever aan de oostkust vertoeven? In Flacq District zijn meerdere adults only opties.

Buitengewone natuurverschijnselen op Mauritius

The Seven Coulered Earth is een must-see tijdens een adults only op Mauritius. Het vulkanisch gesteente is door chemische verweringsprocessen verkleurd. Zo komt rood en bruin van ijzer en zorgt aluminium voor blauwe en violette tinten. Vanaf een platform kan je het unieke kleurenspel aanschouwen.

Een ander natuurspektakel is de bijzondere onderwater-waterval. Het water lijkt de diep naar beneden te gaan, maar eigenlijk is dat een optische illusie. Door de zuigkracht van de oceaan wordt het zand mee de diepte ingetrokken. Tijdens een adults only vakantie op Mauritus is dit unieke spektakel vanuit een helikopter of vanaf de Le Morne berg te bewonderen.

In het binnenland vind je indrukwekkende bergachtige landschappen, zeker in de regenperiode. Ga tijdens een adults only vakantie op Mauritius ook eens kijken bij de suikerrietvelden. Deze liggen verspreid over het eiland en wordt – naast de export – lokaal gebruikt om rum te stoken.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder