Mooiste hotels Ibiza

Pareltjes! De mooiste hotels op Ibiza

Als er een eiland veelzijdig is, dan is het Ibiza. De een gaat voor grote feesten en hippe clubs, de ander kiest voor idyllische baaien en cultuur. Ons aanbod biedt voor ieder wat wils op het Spaanse eiland. Kijk je mee naar de mooiste hotels op Ibiza?

Paradiso Ibiza Art Hotel

Is roze jouw kleur? Dan zit je bij Paradiso Ibiza Art Hotel helemaal goed. Het is niet alleen een van de mooiste hotels op Ibiza, maar ook een van de meest Instagrammable hotels die we kennen. Dankzij de art-deco stijl is net alsof je op Ocean Drive in Miami bent.

Het gezellige middelpunt is de roze poolbar. Relax op de Balinese ligbedden, spring in het zwembad of dans mee op de deuntjes van de dj’s. Ben je een charmante slaper? Verblijf dan een nachtje in de glazen Zero Suite in de lobby.

Extra bijzonder; Paradiso Ibiza Art Hotel heeft een eigen tattoo-artist. Zo kan je deze bijzondere vakantie op je lijf vereeuwigen. Doe inspiratie op bij de kleurrijke en modernistische kunstwerken van de Adda Gallery.

Check nog meer roze hotels (ook op Ibiza)

Mooiste hotels Ibiza - Paradiso Art Hotel

ME Ibiza

Als een van de ‘Leading Hotels of The World’ is ME Ibiza onmisbaar op het lijstje met mooiste hotels op Ibiza. Niet in de laatste plaats door de toplocatie aan het strand, nabij de bekende badplaats Santa Eulalia del Río.

Aan me-time geen gebrek. Leun achterover op een ligbedje, dobber in het water of cocoon in de eivormige hangstoelen. Met een oppervlakte van ca. 120 m² wacht in het wellnesscentrum nog veel meer ontspanning.

In het restaurant van ME Ibiza worden Spaanse gerechten met een twist geserveerd. Sluit de avond af met een cocktail op het dakterras. Wat een uitzicht! De dj’s die geregeld draaien maken het plaatje compleet.

Mooiste hotels Ibiza - Me Ibiza

Hard Rock Hotel Ibiza

Live to the fullest! Dat is het motto bij Hard Rock Hotel Ibiza. Met een wellnesscentrum, beachclub en twee grote zwembaden is er alle ruimte om te relaxen. Er zijn zelfs ligbedjes ín het water.

Opgeladen en wel schuif je aan bij een handjevol restaurants. Trek de avond door in de discotheek of bij optredens van internationale bands. Niet alleen bij het hotel hangt een bruisende sfeer, ook in de badplaats Playa d’en Bossa zijn restaurants en uitgaansgelegenheden binnen handbereik.

Het is een beetje rock & roll, maar Hard Rock Hotel Ibiza is ook zeker geschikt met kinderen. Zo zijn er o.a. een apart kinderbad, miniclubs en een speeltuintje. Doen ze nog een middagdutje? Dan zijn de suites met privé-jacuzzi voor ouders geen straf.

Mooiste hotels Ibiza - Hard Rock Hotel

OKU Ibiza

Ongestoord genieten? OKU Ibiza is een luxe adults only hotel aan de westkust. Hier hoef je niets meer dan relaxen, zwemmen en wellicht een lesje yoga of pilates. Kan je jezelf daarna weer verwennen met een massage.

Het hotel ademt een laidback-sfeer. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n prachtige bohemian en minimalistische inrichting. Alleen dat zwembad is al uniek. Vooral door alle warme (hout)kleuren maar ook door de verschillende niveaus met zitzakken.

De lokale keuken is het ontdekken waard. Bij het restaurant van OKU Ibiza is er een ruime variatie aan gerechten, van verse vis tot vegetarische opties. Wissel af met de geliefde restaurants in Sant Antoni de Portmany, dat op loopafstand ligt.

Mooiste hotels Ibiza - OKU Ibiza

Amare Beach Hotel Ibiza

Een infinity pool kan niet ontbreken bij de mooiste hotels op Ibiza. Amare Beach Hotel Ibiza heeft een van de gaafste van het eiland. Dat uitzicht op de idyllische Cala de Bou-baai zal niet snel vervelen. Net als die zomerse cocktails en romantische à la cartediners.

Ook de rest van het adults only hotel mag er zijn. Reken op een stijlvolle inrichting en comfortabele suites. Deze zijn zelfs speciaal met uitzicht op de zonsondergang te boeken. Het wordt alleen maar romantischer.

Is de ligging ook van belang? Amare Beach Hotel Ibiza ligt direct aan het strand. In de omgeving zijn tal van restaurants en bars te vinden.

Mooiste hotels Ibiza - Amare Beach Hotel

Nog meer mooie hotels op Ibiza

Ibiza en toffe hotels gaan hand in hand. Een keuze maken was dan ook niet gemakkelijk. We geven daarom nog een paar bonustips voor mooie hotels op Ibiza:

  • Een hotel compleet in de filmvibe van de jaren 70; dat is Grand Paradiso Ibiza. Overal waar je kijkt poppen retro elementen en pastelkleuren op. Het meest bijzonder? De caduzzi; een jacuzzi in een oude roze Cadillac. Hoewel de bioscoop, dj-booth en ronde poolbar ook hoog eindigen. Extra fijn; alleen volwassenen zijn welkom.
  • De club Ushuaïa is hip & happening. Grote kans dat je wel eens hebt gehoord van de feestjes met wereldberoemde dj’s. Rol je na zo’n spektakel het liefst direct je bed in? Dat kan bij Ushuaia Ibiza Beach Hotel. Maak er een op-en-top luxe beleving van met een swim-up suite, massages aan het zwembad en dj-masterclasses.
  • Ibiza met kinderen? Geen probleem bij Marble Stella Maris Ibiza. Jong & oud vermaakt zich door het uitgebreide activiteitenprogramma. Voetbal, tennis, duiken, minigolf, zwemmen en we kunnen nog wel even doorgaan. Gelukkig mag je ook even bijkomen met een massage. De dagelijkse zorgen verdwijnen door de all inclusive formule naar de achtergrond.
  • Bevalt het bohemian sfeertje? Laat je oog eens vallen op Nativo Hotel Ibiza. Dit hotel is niet alleen trendy en stijlvol, het biedt ook een dakterras, meerdere zwembaden en swim-up kamers. Dineren doe je met schitterend uitzicht op de zonsondergang.
  • Ca Na Xica Hotel & Spa Ibiza is een oase van rust. Dat is te danken aan haar ligging in het binnenland, kleinschaligheid (ca. 20 kamers) en wellnessfaciliteiten. Na een sportsessie met personal trainer is het smullen geblazen in het restaurant. De lokale producten komen soms zelfs uit eigen tuin.

Het liedje We’re Going to Ibiza staat hier alvast op repeat. In welk van deze mooiste hotels op Ibiza wil jij verblijven?

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *