Mooiste roze hotels

Roze, rozer… De allermooiste roze hotels!

Toegegeven: je moet ervan houden. Maar de roze hotels die we in deze blog noemen zijn stuk voor stuk wel geweldig ingericht. Alsof ze zo van Instagram zijn weggelopen… Waar zie jij jezelf wel op een ligbedje zonnebaden? Spoiler: de meeste roze hotels vind je op Ibiza.


Paradiso Ibiza Art Hotel (Ibiza)

Is het Ibiza of stiekem toch Miami? Dankzij de art-deco stijl van Paradiso Ibiza Art Hotel waan je je even op Ocean Drive. Het roze hotel is in de jaren 70 stijl ingericht met als eyecatcher de knalroze poolbar. Ja, daar willen wij wel een drankje doen.

Er is – naast het gebruik van heeeeeel veel roze – nog meer uniek aan dit hotel. Zo heeft het een eigen kunstgalerij en kan je zorgen voor een wel heel origineel souvenir door de huis-tatoeëerder. Op aanvraag mag je een nachtje slapen in de glazen Zero suite in de lobby. Over in de spotlights staan gesproken.

We zeiden het al; heel veel roze. Naast dat de bar deze kleur heeft, zie je het ook terug in o.a. de zitjes bij het zwembad, de tafels in het restaurant aan het zwembad en in een deel van de kamers. Er zijn zelfs kamers met een roze balkon!

Mooiste roze hotels: Paradiso Ibiza Art Hotel

Grand Paradiso Ibiza (Ibiza)

We blijven nog even op Ibiza, want als je het ons vraagt is Grand Paradiso Ibiza van dezelfde ontwerpers als het roze hotel hierboven. De eyecatcher is hier niet de bar, maar een knalroze Cadillac die dienstdoet als jacuzzi. Ze noemen dit de Caduzzi!

Ook in dit thema-hotel kun je rekenen op een kleurrijke art-deco inrichting met veel gebruik van roze (en oranje). Een van de tofste faciliteiten: een retro bioscoop met pluchen stoelen. Popcorn erbij en achteroverleunen maar!

De kamers vind je in de knalroze gebouwen. Is je kamer niet in deze kleur, dan is deze wel ingericht in andere pastelkleuren. Je waant je in het Hollywood van de jaren 70! Dat thema zie je ook terug in o.a. de lobby en het restaurant. Een stijltje om van te houden.

Mooiste roze hotels: Grand Paradiso Ibiza

Los Felices (Ibiza)

We maken – wéér op Ibiza, ze zijn hier duidelijk fan van roze hotels – een tijdsprong naar de jaren 60. Met dank aan een vintage kledingboutique, muren vol iconische covers van modetijdschriften en tijdschriftenkiosk in stijl ga je even helemaal terug in de tijd bij Los Felices. Je waant je in Palm Springs!

Of het ook net zo’n kleurrijk paradijs is als de andere roze hotels? Zeker! Het gebouw is (deels) roze, de bar is zachtroze, de bedjes bij het zwembad hebben roze kussens, de dansvloer in de club is neon-roze en er is zelfs een roze ‘ufo’. Moeten we nog even doorgaan?

Op-en-top relaxen kan op een van de loungestoelen of in de kleurrijke privé-cabana’s. Het feestje is compleet dankzij de indrukwekkende dj-booth naast het zwembad. Het roze restaurant is het centrale punt voor een diner met (vakantie)vrienden.

Mooiste roze hotels: Los Felices

1905 Zino’s Palace (Madeira)

Het is in niets te vergelijken met bovenstaande hotels en toch is 1905 Zino’s Palace ook al zo’n prachtig roze hotel. In het bijzonder omdat het knalroze gebouw fel afsteekt tegen de groene bergen van Madeira.

Is het in het hotel ook allemaal roze? Nee, dat is niet zo doorgevoerd als in de hotels op Ibiza, maar… een aantal van de stijlvolle kamers is wel roze. En anders zijn de groene kamers net zo mooi ingericht!

Een 10 krijgt dit hotel vanwege de goede service, met name in het restaurant. Tijdens zonsondergang geniet je hier – met prachtig uitzicht – van lokale gerechten gemaakt van streekproducten.

Mooiste roze hotels: 1905 Zino's Palace, Madeira

Boho Bohemian Boutique Hotel (Curaçao)

Houd je niet zo van knallende kleuren, maar wel van zachtroze? Het knusse Boho Bohemian Boutique Hotel op Curaçao voldoet volledig aan jouw wensen.

Het zwembad in de tuin wordt omgeven door zachtroze muren, waar de witte zitjes fel tegen afsteken. Neem een verfrissende duik en strijk meer op je ligbedje. ‘s Avonds steek je de barbecue aan voor een goede maaltijd.

Ook fijn aan dit hotel is de ligging; het ligt in Pietermaai, een opkomende wijk in de hoofdstad Willemstad. Willemstad staat bekend om haar kleurrijke street art. Ga jij op zoek naar roze kunstwerken?

Mooiste roze hotels: Boho Bohemian Boutique Hotel

Nog meer roze hotels in ons aanbod

Denk je dat je nu alle roze hotels wel hebt gezien? Mis! Met ruim 15.000 (!) hotels in ons aanbod hebben we nog een paar pareltjes op een rij gezet:

  • Axel Two Barcelona is een uniek stadshotel in Barcelona. Waarom uniek? Vanwege het geweldige dakterras met zwembad. En om dat zwembad staan – je raadt het al – knalroze ligbedjes voor je klaar. De bar op het dakterras is ook roze, net als het fitnesscentrum.
  • Ben je dol op de neonkleuren uit de jaren 80? Tropicana Ibiza Suites knalt uit elkaar van kleur. Roze neemt de overhand, maar ook felgroen en knalgeel voeren de boventoon in dit luxe hotel met stijlvolle loungebedden én een roze zwembad en bar.
  • We voorspellen dat Albanië dé zonbestemming wordt van deze zomer. Waarom? Het is betaalbaar! En dan vind je er ook nog trendy hotels als Iliria Boutique, die geheel in pastelkleuren (ja, dus ook roze!) is ingericht.

Ben jij als een blok gevallen voor een van deze roze hotels? We wensen je alvast veel plezier!

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *