Halloween Fright Nights, Walibi World

Halloween Fright Nights: bibberen & beven in Walibi World

Een avondje griezelen en grollen, bibberen en beven? Ga naar Halloween Fright Nights in Walibi World. Grote kans op nachtmerries achteraf, maar wel een vermakelijke avond vol demonen, griezels en zombies.

Hoewel Halloween oorspronkelijk uit Amerika komt, kun je tegenwoordig ook op steeds meer plekken in Nederland Halloween vieren. Zo schreven we onlangs al over Heksendoorn, een griezelig uitje voor het hele gezin. Ga je echter alleen met volwassenen op pad dan zijn de Halloween Fright Nights van Walibi World een stuk leuker, en zeker griezeliger!

Halloween Fright Nights: tot 23.00 uur genieten van een angstaanjagend avontuur

Tot 1 november opent Walibi World elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond haar deuren. Met de tickets die je vooraf online bestelt – kassaverkoop is niet mogelijk! – heb je van 18.00 tot 23.00 uur toegang tot het park dat volledig overgenomen is door hongerige freaks, ronddwalende geesten en zombies. Ontsnappen is onmogelijk!

De spannendste scare zones

Gedurende de Halloween Fright Nights kun je terecht in een van de scare zones waarin het park is verdeeld. In Quarantine sta je oog in oog met bloeddorstige zombies die je zullen doen verstijven. In Campsite of Carnage is het kampeerterrein door Rednecks overgenomen en elke stap die je op hun terrein zet is er één teveel, het kan maar zo je laatste zijn.

Twisted is de thuishaven van strenge meesteressen en hun slaven. Win jij dit machtsspel waar alles draait om zweepslagen, lak, leer en bondage of is het stiekem te ruig voor je? En wat gebeurt er eigenlijk met gamefiguren als ze game over zijn? In de hallucinerende scarezone Game Over sta jij oog in oog met de meest bekende gamefiguren. Het is maar de vraag of jij het wél overleeft.

Heb jij ooit zonden gepleegd en wil je weten wat je te wachten staat na je dood? Neem een kijkje in Hellfire. De duivel en zijn handlangers pakken zondaars hier met de harde hand aan, terwijl je ondertussen wordt gehypnotiseerd door harde beats en verleid wordt door demon danseressen. Zo gaat het er dus aan toe in de hel!

In Scarecrows kom je oog in oog te staan met vogelverschrikkers in een gigantisch maïsveld. En ze zijn er niet om vogels weg te jagen. Nee, ze jagen op vers vlees. Uiteraard is een Halloween Fright Night niet compleet zonder Eddie de Clown. In de zone Things werkt hij al jaren in het diepste geheim aan zijn eigen moordlustige handlangers. En daar kom jij oog in oog mee te staan. Rennen!

Extraatje: haunted houses

Naast bovenstaande scare zones kun je tijdens de Halloween Fright Nights diverse haunted houses bezoeken. Waar de scare zones bij de prijs van een ticket zijn inbegrepen, dien je voor de haunted houses aparte kaartjes te kopen. En dat geld zijn ze zeker waard! Je dient ze vooraf online te kopen en er is een beperkte beschikbaarheid, dus zorg dat je niet te laat bent.

Halloween Fright NightsJefferson Manor is een groot verlaten landhuis waar de familie Jefferson jaren geleden op mysterieuze wijzen is overleden. Naar verluid door het oproepen van geesten. Zullen deze hier jaren na dato nog ronddwalen? Je hebt geen auditie nodig om in een Hollywood-film te spelen. Stap The Village in en je belandt letterlijk in een Hollywood hel waarin je notabene de hoofdrol speelt. In Psychoshock, een angstaanjagend lab, worden bizarre experimenten uitgevoerd. Als je er binnenstapt kan het maar zo eens gebeuren dat jij als proefpersoon wordt aangewezen…

En ook Eddie de Clown heeft zijn eigen house. Eddie wil vermaakt worden. In Madness kijkt hij vanaf zijn troon toe hoe de sexy meesteres de grootste freaks het podium op sleurt. De freaks halen smerige, halsbrekende en bizarre stunts uit om de horrorclown tevreden te stellen.

Rustig slapen na een enerverend avondje?

Als je bibberend en bevend het park uitstapt, is het misschien niet verstandig om nog een lange autorit te maken. Gelukkig vind je om de hoek van het park Vakantiepark Walibi Village. Je hoeft slechts drie minuten te wandelen naar je bungalow. En we beloven je dat je geen enge monsters tegen zult komen!

Meer informatie of kaartjes bestellen voor Halloween Fright Nights? Ga naar Frightnights.nl.

 

Ook leuk om te lezen

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé Vakantiediscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *