Fotowedstrijd winnaar

En de winnaar van de fotowedstrijd is…

“Stuur jouw vakantiefoto in & win een stedentrip t.w.v. € 250,-”, die oproep deden we onlangs in de nieuwsbrief. En dat hebben we geweten! Massaal stuurden jullie foto’s in. Niet alleen waren er veel oh en ah-plaatjes bij, het was ook nog eens onwijs leuk om te zien hoeveel plezier jullie hebben op vakantie. En die winnaar selecteren was dus nog best lastig…

Uiteindelijk is de keuze gevallen op de foto van Kathinka, gemaakt op één van onze meest populaire bestemmingen, Tenerife:

The road to El Teide. We gingen met een tourbus op pad en stopte iets voor de vulkaan op een andere toeristische plek. Toen iedereen naar links liep, rende ik naar rechts om dit prachtige beeld vast te kunnen leggen. De zwarte weg, de kleurenpracht van de vulkaan en de blauwe hemel met de meest magische wolken zorgde voor een schilderachtig plaatje. Het laat tevens de diversiteit en schoonheid zien van prachtig Tenerife.”

Gefeliciteerd, Katinka! Jij mag een mooie stedentrip t.w.v. € 250,- uitzoeken op onze website. Stuur je ons daarna nog even een mooie foto toe?

Winnaar fotowedstrijd: Tenerife

Geven we alleen de winnaar de credits? Nee hoor. We hebben nog zoveel meer mooie foto’s toegestuurd gekregen, dat we nog een kleine slideshow met eervolle vermeldingen voor je hebben. Geniet & kom direct in vakantiesferen dankzij deze plaatjes!

En dan nog even… Kijk eens hoe leuk onze vakantiegangers het hebben op reis. Wat leuk dat wij hier een bijdrage aan hebben mogen leveren!

We hopen dat jij net zo van de foto’s hebt genoten als wij. En wie weet tot een volgende fotoactie!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

1 reactie op “En de winnaar van de fotowedstrijd is…

  1. Dit jaar heb ik eindelijk mijn terughoudendheid overwonnen en voor het eerst online onze vakantie geboekt. Eerder gingen we altijd naar een reisbureau. Lekker veilig dachten we. Nu dus voor het eerst bij vakantiediscounter.
    We zijn heel benieuwd hoe het gaat lopen en hoe alles geregeld is. Alles goed?
    Dan wellicht in de toekomst wel vaker.
    Met vriendelijke groeten,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *