Indigo Inn Casa

Hotel getest! Indigo Inn Casa is een pareltje op Kreta

Wij zijn dol op stijlvolle hotels met een relaxte sfeer, daarom tippen we jullie maar wat graag Indigo Inn Casa voor jouw volgende vakantie naar Kreta. Collega Anouk testte het hotel en deelt graag haar ervaringen met je. Lees je mee?

Wat kun je verwachten van Indigo Inn Casa?

In het kort; een boho-chique inrichting, adults only rust én een top ligging in Chersonissos. Do we need to say more? Ja, we gaan er zeker nog even wat dieper op in.

Laten we beginnen met de fijne kamers van Indigo Inn Casa. Deze zijn super stijlvol ingericht, met gebruik van veel natuurlijke materialen als hout, rotan en beton. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals airco, tv, kluisje, gratis WiFi, koelkastje en een balkon of terras. “Heb je graag iets meer comfort? Dan zijn de ruimere deluxe kamers of de juniorsuites met extra slaapkamer iets voor jou”, legt Anouk uit.

Daarnaast is het fijn dat de zwembaden van Indigo Inn Casa nooit ver weg zijn. “Met vier zwembaden is verkoeling altijd binnen handbereik. Wie wil genieten van de zon – én adults only rust – neemt plaats op een van de ligbedden met comfortabele, dikke kussens. Hier kun je onder een parasol prima een dutje doen. Bij het hoofdzwembad is wat meer reuring en relax je onder een charmant tipitentje.”

Het mooi aangelegde restaurant grenst aan het hoofdzwembad. “Hier geniet je met de voetjes in het zand van overheerlijke maaltijden. Deze worden door de chefs bereid met verse seizoensproducten. Heb je een allergie of dieetwens? Het personeel helpt je graag!” Voor het gemak kun je kiezen voor een verblijf inclusief ontbijt- en/of dinerbuffet. Anouk vond het moeilijk kiezen uit al het lekkers.

De top-locatie van Indigo Inn Casa

Wij zijn – net als Anouk – dol op Griekse tavernes, tzatziki en lokale wijnen. De locatie van Indigo Inn Casa is dan ook top. “Je verblijft aan de hoofdweg van het bruisende Chersonissos met diverse winkeltjes, restaurants en barretjes. Levendigheid is dus binnen handbereik. De haven met leuke uitgaansgelegenheden ligt op ongeveer een kwartiertje lopen.”

Strandliefhebbers zijn ook aan het juiste adres bij Indigo Inn Casa. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ca. 5 minuten lopen. Houd je wel van een feestje? Het hippe Star Beach – waar regelmatig bekende dj’s draaien – vind je op ca. 1 km.

Daarnaast is het hotel ook een goede uitvalsbasis om meer van Kreta te ontdekken. Ga op pad met een excursie of het openbaar vervoer óf regel – voor de ultieme vrijheid – een huurauto. Wij tippen o.a. de hoofdstad Heraklion, de opgravingen van een Minoïsch paleis bij Knossos en het charmante Oud-Chersonissos.

Bekijk meer bezienswaardigheden op Kreta

Kortom; wij zijn dol op de look & feel van Indigo Inn Casa. Hier lijkt het drukke en soms chaotische Chersonissos écht even ver weg. Wie neem jij mee naar dit pareltje?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *