All inclusive vakantie Europa

All inclusive in Europa? Dit zijn onze favoriete hotels

Ben je op zoek naar een all inclusive vakantie in Europa? Wij zetten onze favoriete hotels per bestemming voor je op een rijtje. Wie weet maakt dit de keuze een stuk eenvoudiger!

Een selectie maken uit ruim 3.000 all inclusive hotels in Europa was geen gemakkelijke opgave en over smaak valt uiteraard te twisten. Maar… dit zijn onze favoriete hotels voor een all inclusive vakantie in Europa. Doe er je voordeel mee!

De all inclusive pareltjes van Griekenland

Griekenland is een goede keuze voor een all inclusive vakantie in Europa. In het Zuid-Europese land kun je rekenen op een flinke dosis zon, zee & strand én ondertussen onbeperkt smullen van Griekse specialiteiten. Onze favorieten hotels? Dat zijn deze!

  • Wil je een kids free vakantie en ga je voor een op-en-top stijlvol design? Dan is Cavo Vezal een aanrader. Je kunt bij dit adults only hotel op Zakynthos rekenen op super comfortabele ligbedden en zitzakken bij het zwembad en kamers die naar keuze met privézwembad of als swim-up variant te boeken zijn. Het strand bereik je in nog geen 5 minuten en smult in het buffetrestaurant.
  • Op vakantie naar Kreta en op zoek naar een indrukwekkend resort? Sea Side Resort & Spa ligt op een klif boven zee en biedt daardoor een prachtig uitzicht. Wij zijn dol op de bohemian inrichting van de kamers en boeken het liefst een kamer die toegang biedt tot een gedeeld zwembad of met privézwembad. De vele zwembaden voor algemeen gebruik – waaronder een adults only zwembad – nodigen uit tot een verkoelende duik. Dankzij het kinderbad en de miniclub vermaken kinderen zich ook opperbest.
  • Atlantica Aegean Blue is een vakantieparadijs voor jong & oud. Dit luxe hotel op Rhodos beschikt over een groot waterpark met talloze glijbanen en waterspeeltoestellen, volop activiteiten in de vorm van sport en spelletjes en een mini- en tienerclub. Het strand ligt direct voor de deur en volwassenen ontspannen dankzij de sauna, whirlpool en massagemogelijkheden. Als je o.b.v. all inclusive verblijft is het onbeperkt genieten van o.a. buffetmaaltijden, snacks, ijsjes en geselecteerde (non)alcoholische drankjes.

All inclusive massaal? Niet in deze kleinschalige hotels in Griekenland!

All inclusive Europa - Atlantica Aegean Blue

Onze favorieten in Spanje

Voor een all inclusive vakantie in Spanje kun je alle kanten op. Op de Canarische Eilanden kun je het hele jaar door rekenen op een aangenaam klimaat en op de Balearen en het vasteland vind je ook een ruim aanbod. Kijk je mee naar onze favorieten?

  • Een ongestoorde en kindervrije vakantie beleef je in een adults only hotel. Aqua Hotel Silhouette & Spa in Malgrat de Mar is een trendy en luxe hotel voor een romantische vakantie met je partner. Ontspanning staat centraal dankzij de fijne zwembaden tussen de palmbomen en het uitgebreide wellnesscentrum. Geniet onbeperkt door te kiezen voor een verblijf o.b.v. all inclusive.
  • Het hoogtepunt van Fantasia Bahia Principe op Tenerife? Het grote sprookjeskasteel voor kinderen! Zeker weten dat ze daar niet over uitgepraat raken, ook niet bij thuiskomst. De jongste vakantiegangers kunnen daarnaast rekenen op een waterspuitpark, diverse miniclubs (0 t/m 17 jaar) en speelruimte. Volwassenen zitten goed dankzij het adults only zwembad, de swim-up juniorsuites en de fijne restaurants waar je o.a. smult van de Italiaanse en Aziatische keuken.
  • Voor een op-en-top relaxte all inclusive in Europa zit je sowieso goed in een Iberostar hotel. Wij tippen Iberostar Selection Playa de Muro Village op Mallorca. Het luxe hotel ligt direct aan een zandstrand, de stijlvolle kamers zijn van alle gemakken voorzien en aan de rand van de zwembaden is het genieten geblazen onder een boom of parasol. Sportievelingen zijn ook aan het juiste adres dankzij faciliteiten voor boogschieten, tafeltennis, beachvolleybal en fitness. Voor kinderen biedt de miniclub volop vermaak.

All inclusive Europa - Iberostar Selection Playa de Muro Village

All inclusive walhalla Turkije

Als ze ergens weten hoe all inclusive hoort dan is het wel in Turkije; nergens vind je – en zeker niet voor zo’n fijne prijs – zulke uitgebreide en goede buffetten. Nergens kun je in zoveel verschillende à la carte restaurants genieten. En gastvrijheid is de Turken op het lijf geschreven!

Hoewel Turkije voor het grootste deel niet bij Europa hoort, mag deze grootheid op het gebied van all inclusive niet ontbreken in het lijstje met all inclusive vakanties in Europa. Tijd om onze favorieten in Turkije erbij te pakken:

  • Akra Fethiye Tui Blue Sensatori is een groot all inclusive hotel, maar het voelt alles behalve massaal. Het ruim opgezette complex beschikt over riante zwembaden, ligt direct aan zee en biedt meerdere restaurants. De kamers zijn stuk voor stuk modern ingericht en dankzij de vele (sport)faciliteiten is vervelen echt geen optie. Je kunt er o.a. kanoën, waterfietsen, boogschieten, tennissen of meedoen met een potje beachvolleybal. Kinderen vermaken zich dankzij de waterglijbanen, waterspuitpark en miniclub. De swim-up kamers zijn de klap op de vuurpijl!
  • Het favoriete hotel van collega Laura voor een all inclusive vakantie in Europa is zonder twijfel Club Marvy by Paloma. Je maakt gedurende jouw verblijf kennis met een uniek lifestyle concept, waarbij service, authenticiteit, creativiteit, ontspannen en het maken van herinneringen voorop staan. En dit kan met dank aan de vele faciliteiten! Met twee privéstrandjes voor de deur – waarvan één speciaal voor volwassenen – meerdere zwembaden, creatieve workshops, sauna en yogalesjes is het volop genieten geblazen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige kamers, de vele faciliteiten voor kinderen (check die glijbanen!) en de ruime keuze aan restaurants. Dankzij de biologische boerderij, die het hotel van verse producten voorziet, is het zeker weten smullen geblazen.
  • Als we alleen al kijken naar de reviews van Voyage Belek Golf & Spa belooft een vakantie in dit all inclusive hotel een feestje te worden. Het hotel scoort (op het moment van schrijven) een 9,5 o.b.v. ruim 3.000 reviews. Het gigantische complex ligt direct aan het strand, beschikt over meerdere zwembaden en biedt volop waterpret – in de vorm van glijbanen en waterattracties – voor kinderen. De inrichting is zonder meer stijlvol te noemen en in de groene tuin is altijd wel een fijn plekje te vinden onder de palm- of pijnbomen. Wij zouden het wel weten!

Lees Laura’s uitgebreide reisverslag over Club Marvy by Paloma

All inclusive Europa - Voyage Belek Golf & Spa

Nog meer all inclusive vakanties in Europa

Heb jij Griekenland, Spanje & Turkije al uitgespeeld? Of ben je simpelweg op zoek naar een andere bestemming voor een all inclusive vakantie in Europa? Wij hebben nog meer pareltjes voor je in de aanbieding:

  • Wave Resort aan de Bulgaarse Zwarte Zee heeft alles in huis voor een geslaagde (familie)vakantie. Het ruim opgezette complex biedt meerdere zwembaden, een apart adults only-zwembad en glijbanen voor echte waterratten. Het is heerlijk slapen in de riante en modern ingerichte kamers, die naar wens ook als swim-up variant te boeken zijn. Dat is pas lekker wakker worden!
  • Op het prachtige Italiaanse eiland Sicilië ligt Grand Palladium Sicilia Resort & Spa. Dit ruim opgezette hotel ligt direct aan het strand en heeft alles in huis voor een onbezorgde vakantie. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op meerdere zwembaden, een wellnesscentrum en tal van sportfaciliteiten. Voor kinderen is er genoeg te beleven dankzij het kinderbad, de speeltuin en de mini- en juniorclub. Extra luxe? Kies voor de signature-kamers met services als privé-incheckservice, toegang tot een VIP-lounge en één keer gratis toegang tot het wellnesscentrum. Zo wordt het een wel heel relaxte vakantie!
  • Luxe op Cyprus; dat is wat je kunt verwachten van Louis Ivi Mare Hotel. Het adults only hotel ligt direct aan zee, beschikt over een riant zwembad en biedt een fijn wellnesscentrum. Tot rust komen is hier geen opgave. Zeker niet als je een kamer met jacuzzi boekt!

All inclusive Europa - Louis Ivi Mare Hotel

Heb jij een keuze kunnen maken uit deze all inclusive hotels in Europa?

Bekijk ons volledige aanbod all inclusive vakanties

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *