Beste all inclusive hotels

De beste all inclusive hotels; onbezorgd genieten!

Een heerlijke vakantie gegarandeerd in de beste all inclusive hotels uit ons aanbod. Al deze hotels scoren dikke negens op TrustYou; een van de grootste onafhankelijk reviewplatformen ter wereld. Waar ga jij onbezorgd genieten?

LET OP! De TrustYou-scores gelden op het moment van schrijven (03-01-2024). Deze kunnen in de loop der tijd veranderen.

De beste all inclusive hotels in Egypte

Egypte spant de kroon als het aankomt op de beste all inclusive hotels. Zo’n 80 hotels scoren daar een 9 of hoger. Wij selecteerden de toppers!

  • Met een 9,8 is Jaz Dar El Madina de best scorende all inclusive accommodatie in ons aanbod. Het vormt samen met o.a. Jaz Solaya (die ook een 9,8 scoort), Jaz Lamaya Resort (die een 9,6 scoort) en Jaz Maraya Family Resort (ook een 9,8) een groot vakantiedorpje. In welk van deze hotels je ook verblijft, je mag (mogelijk tegen betaling) gebruikmaken van alle gedeelde faciliteiten. Dat betekent o.a. dat je meerdere zwembaden, een privéstrand, waterpark, duikcentrum en tientallen eet- en drinkgelegenheden tot je beschikking hebt. Én je verblijft o.b.v. all inclusive; dat is onbezorgd aanschuiven!
  • Op basis van bijna 30.000 reviews scoort Rixos Sharm el Sheikh een 9,8. Dat is écht een uitzonderlijke prestatie! Vakantie vieren in dit adults only hotel nabij Sharm el Sheikh staat garant voor rust. Geen spetterende kinderen om je heen, maar lekker zonnen op het strand dat voor de deur ligt of bij een van de zwembaden. Relaxen kan ook in het wellnesscentrum en voor wie liever in beweging blijft zijn er diverse sportfaciliteiten.
  • Met een 9,7 mag Rixos Premium Magawish niet ontbreken in dit lijstje met beste all inclusive hotels. Het luxe hotel ligt direct aan het strand, biedt ruime suites & villa’s (die naar wens als swim-up variant te boeken zijn) en beschikt over alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Kinderen vermaken zich opperbest bij de miniclub, sportievelingen hoeven niet stil te zitten en rustzoekers vermaken zich dankzij de wellnessfaciliteiten. Met een ruime keuze aan restaurants en bars is het ook op culinair gebied genieten geblazen!

Bekijk alle Egyptische all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels - Rixos Premium Magawish

Onze toppers in Griekenland

Griekenland gooit ook hoge ogen op het gebied van de beste all inclusive hotels. Wij hebben de pareltjes voor je verzameld:

  • Wij vinden het niet gek dat Eagles Villas een 9,5 scoort! Dit luxe complex in Chalkidiki beschikt over fijne villa’s met privézwembad. En dan mag je ook nog eens gebruikmaken van alle faciliteiten van het zusterhotel dat direct aan het strand ligt. Met dank aan de vele watersportmogelijkheden is vervelen geen optie. Van de adembenemende zonsondergang krijg je trouwens ook nooit genoeg. Romantiek ten top!
  • Met een 9,6 is Atrium Prestige Thalasso Spa Resort op dit moment een van de beste all inclusive hotels in Griekenland. Een verblijf in dit luxe hotel op Rhodos is subliem in alle opzichten. Je verliest het panoramische uitzicht op zee niet snel uit het oog, wandelt in no time naar het strand en komt volledig tot rust aan de rand van het zwembad en in het wellnesscentrum. Voor het ultieme vakantiegevoel zijn er kamers met privézwembad te boeken!
  • Kakkos Bay Hotel en het bijbehorende adults only Kakkos Beach Hotel gooien hoge ogen op Kreta. Beide hotels (die respectievelijk een 9,6 en 9,7 scoren) worden gewaardeerd vanwege de netheid, sfeer, kamers en het eten. De ligging is daarnaast uitstekend; je wandelt zo het strand op! Extra luxe? Kies voor een kamer met privézwembad in het adults only-gedeelte.

Bekijk alle Griekse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels - Kakkos Bay Hotel

De beste all inclusive hotels in Spanje

Wie graag naar Spanje wil voor een all inclusive vakantie, zit in ieder geval goed in deze goed beoordeelde hotels:

  • Met een vakantie in een Iberostar hotel kun je rekenen op luxe, comfort en een op-en-top service. Iberostar Grand Hotel Salome is met een 9,7 het beste all inclusive hotel van Spanje in ons aanbod. Dit hotel op Tenerife bewijst dat Iberostar-hotels niet per se massaal zijn. Met zo’n 35 suites is het hotel zelfs kleinschalig te noemen. Alle suites bieden uitzicht op zee en het strand ligt voor de deur. Dankzij het ruime aanbod aan buffet- en à la carte restaurants is het ook op culinair gebied een feestje. Het wordt helemaal een onbezorgde vakantie dankzij de butler-service, die jou graag alles uit handen neemt.
  • Iberostar Selection Lanzarote Park is met een 9,5 het tweede Iberostar-hotel dat het predicaat ‘Fantastisch’ krijgt. Dit hotel op Lanzarote biedt meerdere zwembaden, riante kamers en volop faciliteiten voor het kleine grut. Zij vermaken zich o.a. bij de waterspeeltoestellen, in de speeltuin of bij de miniclub. Boek voor een dosis extra luxe een star prestige-kamer met fijne voordelen als toegang tot een exclusieve adults only-zone met zwembad, bubbelbad en (snack)bar.
  • Ook de RIU hotels staan bekend om kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Riu Palace Palmeras op Gran Canaria is een van de toppers in ons aanbod met een score van 9,2. Voor jong & oud is er genoeg te beleven; van zwembaden tot een speeltuin en van een fitnessruimte tot massagemogelijkheden. In het buffet- en à la carte restaurant is het smullen geblazen met een verblijf o.b.v. all inclusive. Ook fijn; de inrichting is modern en stijlvol én je verblijft centraal in het gezellige Playa del Inglés.

Bekijk alle Spaanse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels - Riu Palace Palmeras

Fijne hotels voor een all inclusive vakantie in Turkije

Turkije en all inclusive passen bij elkaar als Bassie & Adriaan. In dit land hanteert het gros van de hotels dit verzorgingstype. Wat de best beoordeelde hotels zijn? Kijk maar mee!

  • Is een stijlvolle inrichting voor jou key bij het uitzoeken van een hotel? Dan zit je goed bij Voyage Sorgun vlakbij Side. Met een score van 9,5 word je hier compleet ontzorgd. Het enige dat jij hoeft te doen is kiezen waar je relaxt; bij het zwembad of op het strand dat voor de deur ligt. Dankzij het waterpark, de mini- en tienerclub en de speeltuin is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Aan sportfaciliteiten en animatie overigens ook geen gebrek!
  • Delphin Deluxe Hotel ligt direct aan het strand, biedt volop vermaak voor jong & oud en beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen. Bovendien kun je rekenen op een handjevol restaurants en bijna 20 bars. Niet gek dat dit hotel een 9,5 scoort!
  • Voyage Belek Golf & Spa (9,4) is nog zo’n topper in ons Turkije-aanbod. Dit hotel nabij Belek beschikt – net als Voyage Sorgun – over een super stijlvolle, moderne inrichting. Wat je verder kunt verwachten? Meerdere zwembaden, diverse kinderfaciliteiten (waaronder waterglijbanen en miniclubs) en een fijn wellnesscentrum. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte, tijdens het boogschieten of bij een potje tennis of beachvolleybal.

Bekijk alle Turkse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels - Voyage Belek Golf & Spa

De beste all inclusive hotels op andere bestemmingen

Met de beste all inclusive hotels in Egypte, Griekenland, Spanje en Turkije hebben we de meest populaire bestemmingen gedekt. Maar hoe zit het eigenlijk op andere (tropische) bestemmingen? Daar hebben we deze beste all inclusive hotels voor je in de aanbieding:

  • Met een 9,5 mag Constance Le Prince Maurice niet ontbreken op ons lijstje met beste all inclusive hotels. Bij dit luxe hotels op Mauritius beleef je gegarandeerd een droomvakantie.
  • Barcelo Maya Palace ligt direct aan het hagelwitte strand van Mexico. Je kunt bovendien rekenen op een tropische tuin met fijne zwembaden, genoeg vermaak voor kinderen en een ruime keuze aan restaurants. Niet zo gek dat dit hotel een 9,7 scoort!
  • Liever iets dichterbij huis? The Blue Ivy Hotel & Suites op Cyprus is een uitstekende keuze. Dit moderne hotel scoort niet zonder reden een 9,7. Met name de netheid en service worden goed gewaardeerd. Je verblijft daarnaast op nog geen vijf minuten lopen van het strand en kunt rekenen op fijne (familie)zwembaden.
  • Tot slot willen we je Ikos Olivia (9,4) in het Griekse Chalkidiki niet onthouden. De Ikos-hotelketen staat garant voor een luxe all inclusive vakantie en dat is ook precies wat je hier kunt verwachten. Bij de all inclusive formule zijn o.a. 24-uurs roomservice, bediening tot je ligbedje en de mogelijkheid om bij lokale restaurants te dineren inbegrepen. Wauw!

In welk van de beste all inclusive hotels in ons aanbod zou jij vakantie willen vieren?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *