RIU Hotels & Resorts

Meer dan 60 jaar ervaring en luxe vakanties met persoonlijke service; dat is waar RIU Hotels & Resorts bekend om staat. En het fijne is; je vindt de hotels in meer dan 15 landen. Aan de duinen, dichtbij zee, midden in de stad… het is jouw keuze! Naast een fijne ligging kun je bij RIU Hotels & Resorts rekenen op een ruim aanbod aan faciliteiten. Voor jong én oud!
Luxe hotels over de hele wereld
Volop faciliteiten voor jong & oud
Kies voor een verblijf o.b.v. all inclusive en geniet onbeperkt
Ook stedentrippen & adults only vakanties behoren tot de mogelijkheden

De beste RIU Hotels & Resorts

Ben jij op zoek naar luxe hotels met veel faciliteiten? Kies dan voor een van de RIU Hotels & Resorts in ons aanbod. Deze hotelketen vind je in meer dan 15 landen, staat bekend om haar sublieme en persoonlijke service en biedt faciliteiten voor jong en oud. Voor welke van deze drie-, vier- of vijfsterren hotels ga jij?

Als je verblijft in een van onze RIU Hotels & Resorts staat jouw vakantie in het teken van persoonlijke service in comfort. In een groot deel van de hotels kun je tevens verblijven o.b.v. all inclusive en ook adults only hotels behoren tot ons aanbod.

Ruime keuze in Spanje

De meeste RIU Hotels & Resorts vind je in Spanje en dan met name op de Canarische Eilanden. Wat deze hotels met elkaar gemeen hebben? Een zwembad waarin je heerlijk kunt ontsnappen aan de Spaanse hitte. Ook erg fijn; veel hotels liggen op loopafstand van het strand. Genoeg verkoeling binnen handbereik dus!

Exotische RIU Hotels & Resorts

RIU Hotels & Resorts blinkt daarnaast uit in het Carabische gebied. Mexico is hier de koploper met meer dan tien vijfsterren hotels om uit te kiezen. Het grote voordeel van deze hotels is dat je vaak kunt verblijven o.b.v. all inclusive. Dat betekent dat jij je niet druk hoeft te maken over wat je gaat eten en drinken, want dat is allemaal bij de prijs inbegrepen en staat voor je klaar bij het buffet. Ook op Aruba, de Dominicaanse Republiek en Jamaica zijn (all inclusive) RIU Hotels & Resorts te vinden.

Vlieg jij liever naar een Afrikaanse of Aziatische bestemming? Dan heb jij de keuze uit meerdere RIU Hotels & Resorts op verschillende bestemmingen. Of je nu naar Kaapverdië, Marokko, Mauritius of Sri Lanka wilt, we got you covered! Ook in deze hotels verblijf je veelal o.b.v. all inclusive en heb je dus gegarandeerd een relaxte vakantie.

De leukste stadshotels

Ook dichterbij huis zijn RIU Hotels & Resorts te vinden. Kies bijv. voor een stedentrip in luxe naar Dublin of Berlijn en plof ’s avonds op een heerlijk bed. In de ochtend kun je aanschuiven bij het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. Zo heb jij genoeg energie om de volgende dag door de stad te slenteren.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder