Mooiste hotels Bonaire

Gespot! De mooiste hotels op Bonaire

Bonaire is een eiland voor rustzoekers, Bonaire is een eiland voor natuurliefhebbers, Bonaire is een eiland voor duikfanaten én Bonaire heeft prachtige hotels. Ben jij op zoek naar een flinke dosis vitamine D? Dan is dit artikel voor jou! We zetten namelijk de mooiste hotels op Bonaire op een rijtje!

Bonaire is een stuk kleiner dan grote broer Curaçao en ook nog eens het meest dunbevolkte eiland van de ABC-eilanden. Dat maakt dat je hier in alle rust vakantie kunt vieren. En met een verblijf in deze mooiste hotels komt dat zeker goed.

Delfins Beach Resort Bonaire

Het wordt een topvakantie op Bonaire bij Delfins Beach Resort Bonaire. Het luxe complex ligt direct aan een hagelwit strand, beschikt over moderne appartementen en biedt fijne zwembaden. Duikliefhebbers komen er graag dankzij het bijbehorende duikcentrum. Hier worden lessen aangeboden voor beginners en materiaal voor gevorderde duikers.

Het paradepaardje van Delfins Beach Resort Bonaire is het restaurant waar sterrenchef Jonnie Boer de scepter zwaait. Bij Brass Boer Restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner mét uitzicht op het hagelwitte strand. Er worden gerechten geserveerd met een unieke mix van de Nederlandse en Caribische keuken. Daarnaast kun je rekenen op een barbecue-restaurant, een gezellige beach-brasserie en een koffiezaakje.

Mooiste hotels Bonaire - Delfins Beach Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire

Een ultieme relaxvakantie o.b.v. all inclusive? Dan ben je bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire – een van de populairste hotels op het eiland – aan het juiste adres. Jouw grootste dilemma is of je de dag aan het zwembad of op het strand gaat doorbrengen. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds schuif je zo aan in het buffetrestaurant, tussendoor kun je rekenen op snacks en de hele dag door bestel je jouw favoriete vakantiedrankjes aan een van de bars.

Liever iets meer actie tussen de maaltijden door? Doe dan mee met een lesje yoga of ga tennissen op het strand. Duikliefhebbers kunnen een suite boeken waarbij dagelijks kant- en bootduiken al bij de prijs inbegrepen zijn. Heb je nog geen duikervaring? Dan kun je jouw duikbrevet halen bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire. We raden je aan hiervoor van te voren te reserveren.

Mooiste hotels Bonaire - Van Der Valk Plaza Beach Resort Bonaire

Resort Bonaire

Een kamer of appartement; de keuze is aan jou bij Resort Bonaire. Dit moderne complex heeft alles in huis voor elk type vakantieganger. Wil je lekker je eigen gang gaan en vind je af en toe zelf koken niet erg? Dan past één van de riante twee- of driekamerappartementen het beste bij jou. In het hoofdgebouw vind je de comfortabele hotelkamers die tevens van alle gemakken zijn voorzien.

In het buitengedeelte van Resort Bonaire vind je het zwembad met strand-gedeelte. Hier relax je met je voetjes in het zand. Chillen kan trouwens ook op de ligbedden of de gezellige zitjes bij het zwembad. Verkoelende drankjes bestel je aan de poolbar. Proost!

Wil jij jouw dag liever op een echt strand doorbrengen? Het bekende Delfin’s Beach – een van de mooiste stranden van Bonaire – ligt op ca. 1 km van het complex.

Mooiste hotels Bonaire - Resort Bonaire

Bucuti & Tara Beach Resort

Rustzoekers, honeymooners en andere romantici; je bent aan het goede adres bij Bucuti & Tara Beach Resort. Dit luxe hotel grenst direct aan het prachtige Manchebo Beach en hanteert een adults only formule.

Uitgebreid is dit resort sowieso te noemen. Een verfrissende duik neem je in het riant zwembae met rondom ligbedden, parasols en handdoeken. Bubbelen kan in de whirlpool, onderdeel van het wellnesscentrum van Bucuti & Tara Beach Resort. Sportief aangelegd? Er is een fitnessruimte aanwezig.

Mocht je dorst of trek krijgen; een restaurant en bar zijn binnen handbereik. Kies van het à la carte menu in de avond of schuif ’s ochtends aan bij het ontbijtbuffet. Foto’s delen om je vrienden jaloers te maken? Er is gratis WiFi aanwezig in het resort.

Mooiste hotels Bonaire - Bucuti Tara Beach Resort

Nog meer mooie hotels op Bonaire

We hebben ca. twintig hotels op Bonaire voor je in de aanbieding. Te veel om allemaal uit te lichten. Daarom hier nog een paar laatste pareltjes die we je niet willen onthouden als we het dan toch hebben over de mooiste hotels op Bonaire.

  • Relaxen is prioriteit nummer één bij Time to Smile Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire. Dit moderne complex – dat in april 2021 haar deuren opende – ligt direct aan een van de mooiste stranden van Bonaire en beschikt over een lazy river en zwembad. Zon op je gezicht en dobberen maar!
  • Waarom wij Ocean Breeze Boutique Hotel een van de mooiste hotels van Bonaire vinden? Dat zit hem in de kleinschaligheid én de ligging. Want dit resort bevindt zich direct aan een lagune en een kleine haven. What a view!
  • Om maar met de deur in huis te vallen; Red Palm Village is ge-wel-dig! Dit complex wordt gerund door Nederlandse eigenaren en beschikt over riante lodges. Chill in je hangmat, neem een duik in het zwembad & ontdek waarom vele vakantiegangers voor jou deze plek in hun hart sloten!

Zie jij jezelf al zitten in één van deze wat ons betreft mooiste hotels op Bonaire?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *