Spacerseat, meer beenruimte in het vliegtuig

Niet meer opgevouwen zitten! Meer beenruimte met de handige Spacerseat

Of je nu korte of lange benen hebt, de ruimte tussen jouw stoel en de stoel van je vakantieganger is altijd te klein. Je hebt vaak nog net niet het gevoel dat je opgevouwen zit… Met Spacerseat heb je wel meer beenruimte, zónder dat je extra geld hoeft te betalen voor een stoel met extra beenruimte. Wij zijn fan!

De afgelopen jaren is vliegen steeds goedkoper geworden. Fijn! Maar het heeft ook een nadeel; er worden steeds meer stoelen in een vliegtuig gepropt en de beenruimte wordt zo kleiner. Een zit van 3 of misschien wel 10 uur kan daardoor vrij ongemakkelijk en zelfs pijnlijk zijn. De Spacerseat biedt uitkomst!

Wat is de Spacerseat?

Spacerseat: meer beenruimte in het vliegtuigOp het eerste gezicht is Spacerseat niet meer dan een simpel kussentje dat je meeneemt in je handbagage. Maar vergis je niet!

De Spacerseat creëert voor jouw extra beenruimte en die komt goed van pas, zéker bij langere passagiers. Want vliegtuigstoelen hebben een standaardhoogte en zijn niet instelbaar. Waardoor mensen met lange benen zich bijna dubbel moeten vouwen.

Hoeveel meer beenruimte creëer je?

Door de Spacerseat kom je hoger te zitten en dat heeft een groot effect. Je krijgt tot 5 centimeter meer knieruimte en tot 14 cm meer ruimte voor je benen. Kleine getallen? Misschien, maar wel een groot effect! De Spacerseat zorgt daarnaast voor een comfortabel zitvlak waardoor je fitter aankomt.

Enthousiast geworden? Ga naar de website van Spacerseat en bestel deze voor € 65,-. Eenmalig, wat toch een stuk minder is dan elke keer upgraden. Welkom beenruimte!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

2 reacties op “Niet meer opgevouwen zitten! Meer beenruimte met de handige Spacerseat

 1. we verdienen de spacer seats omdat we al meer 30 jaar vliegen en nog nooit zo’n gelukje hebben gehad! dus het zou zeer welkom zijn .

  1. Beste Jolanda,

   Ik neem aan dat je gisteren de nieuwsbrief met de winactie hebt ontvangen? Dan graag even reageren via de nieuwsbrief 🙂

   groet,
   Laura

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *