Vliegen vanaf Eindhoven

Elke dag vertrekken er vanaf Eindhoven talloze vluchten naar bestemmingen in Europa. Handig als je in het zuiden woont, maar ook voor wie wat verder moet reizen. De vakanties kunnen nl aanzienlijk goedkoper zijn. Wil jij voor jouw volgende vakantie graag vliegen vanaf Eindhoven? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod van vakanties naar o.a. Turkije, Spanje & Griekenland.
Veel zonbestemmingen
Uitstekende parkeermogelijkheden
Leuke shops en horecagelegenheden
Gratis WiFi

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Woon je in het zuiden van Nederland en ben je toe aan vakantie? Kies er dan voor om te vliegen vanaf Eindhoven Airport. Op de grootste regionale luchthaven van Nederland vertrekken veel vluchten naar zonnige bestemmingen. Ook jouw droomvakantie zit erbij! Kijk snel wat je kunt verwachten als je vliegt vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport ligt in het westen van de Brabantse stad en wordt niet alleen gebruikt voor vluchten naar vakantieoorden, maar doet ook dienst als militaire vliegbasis. Vakantiegangers merken daar weinig van, met name door de moderne vertrek- en aankomsthallen. Met ruim 5 miljoen passagiers per jaar is Eindhoven Airport de grootste regionale luchthaven die ons land kent!

Waar kan ik heenvliegen vanaf Eindhoven Airport?

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken o.a. vluchten naar vakantiebestemmingen in Turkije, Spanje (waaronder de Canarische Eilanden), Italië, Portugal, Griekenland, Egypte, Marokko, Bulgarije en Frankrijk. Maar ook Oostbloklanden als Polen, Roemenië, Tsjechië, Macedonië, Litouwen, Letland en Servië zijn bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Je verveelt je niet op Eindhoven Airport

Terwijl jij wacht op je vlucht vanaf Eindhoven Airport is er genoeg te doen. Je vindt er diverse winkels en horecagelegenheden. Zo kun jij voordat de vlucht vertrekt nog even een leuk tijdschrift kopen. Bang dat je te laat komt voor jouw vroege vlucht? Op de luchthaven vind je ook een hotel; dat maakt vliegen vanaf Eindhoven Airport wel heel makkelijk! Overige faciliteiten zijn o.a. een geldwisselkantoor, gratis WiFi, bagagewagens, een gebedsruimte, massagestoelen en een medisch servicepunt.

Goede bereikbaarheid

Vliegen vanaf Eindhoven Airport is ideaal vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid. Kom je met de auto naar het vliegveld? Via de snelwegen A2, A50, A58 en A67 ben je in no-time op Eindhoven Airport. Er zijn tal van parkeermogelijkheden, van lang parkeren tot enkele dagen. Het is wel aan te raden een parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Eindhoven Airport is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation van Eindhoven vertrekken regelmatig bussen naar het vliegveld en andersom.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Prima website, goede aanbiedingen

Prima website, duidelijk en makkelijk zoeken. Maar het belangrijkste altijd...

Lees verder