Vliegen vanaf België

Woon je in het zuiden van Nederland of België? We bieden een breed aanbod van vakanties aan waarbij je ervoor kunt kiezen om te vliegen vanaf België. Vanaf de luchthavens van Brussel en Antwerpen zijn er bijv. eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu naar de zon of een bruisende stad wilt!
Keuze uit drie vliegvelden
Dichterbij dan je denkt
Voordelige tickets
Veel verrassende bestemmingen

Vliegen vanaf België

Als je in het zuiden van Nederland of in België woont is het interessant om vanaf België naar jouw volgende vakantiebestemming te vliegen. Er vertrekken dagelijks tientallen vluchten vanaf met name Brussel Charleroi en Brussel Zaventem, maar ook vanaf het vliegveld van Antwerpen. Hierdoor zit er altijd een (zonnige) bestemming bij die op jouw bucketlist staat!

Het vliegveld van Brussel Zaventem is het grootste vliegveld van de drie; je kunt hier kiezen uit de meeste bestemmingen. Vliegveld Antwerpen en Brussel Charleroi zijn kleinschalige luchthaven waar je geen lange afstanden hoeft te lopen en praktisch voor de deur kunt parkeren. Ideaal toch, dat vliegen vanaf België?

Vliegen vanaf Belgische luchthavens

Kies jij ervoor om te vliegen vanaf België? Dat betekent dat de hele wereld binnen handbereik is. Zo kun je bijvoorbeeld op vakantie naar vele tropische Aziatische bestemmingen, op safari in Afrika, Amerikaanse steden ontdekken of relaxen op een prachtig Caraïbisch strand. Liever niet zo lang vliegen? Je kunt vanaf hier ook naar (zonnige) Europese bestemmingen afreizen.

Vliegen vanaf Brussel

Brussel beschikt over twee luchthavens; Zaventem en Charleroi. Maar vergis je niet; Charleroi ligt nog zo’n 50 km ten zuiden van Brussel. Vanaf hier vertrekken veel goedkope vluchten richten Zuid-Europese bestemmingen. Liever wat meer keuze? Dan moet je op vliegveld Zaventem zijn. Vanaf hier vlieg je naar superveel bestemmingen over de hele wereld. Deze grote luchthaven verwerkt jaarlijks miljoenen passagiers en daar kun jij er binnenkort één van zijn als je vliegt vanaf België.

Vliegen vanaf Antwerpen

Vliegen vanaf België komt wel heel dichtbij als je kiest voor vliegveld Antwerpen; als je in het zuiden van Nederland woont ben je er zo! De keuze uit bestemmingen is hier misschien niet zo ruim, maar de lage parkeerkosten en de korte loopafstanden zijn een groot voordeel. Je hebt sowieso een relaxte start van je vakantie als je vliegt vanaf Antwerpen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Prima website, goede aanbiedingen

Prima website, duidelijk en makkelijk zoeken. Maar het belangrijkste altijd...

Lees verder