Vliegen vanaf Bremen

Vliegen vanaf kleinere, regionale luchthavens wordt met de dag populairder; het is vaak goedkoper en je hebt minder kans op lange wachttijden. Dit geldt ook zeker voor Bremen. Wil jij jouw volgende vakantie vliegen vanaf Bremen? Bekijk ons uitgebreide aanbod van vakanties vanaf de Duitse regionale luchthaven.
Voordelig vliegen vanaf Duitsland
Vlieg naar zo’n 50 bestemmingen in 20 landen
Goede bereikbaarheid per auto & openbaar vervoer
Eén van de oudste vliegvelden ter wereld

Vliegen vanaf Bremen

Woon je in het noordoosten van Nederland en ben je op zoek naar een goedkope vlucht? Ga vliegen vanaf Bremen! Deze Duitse luchthaven ligt op ca. 140 km van de Nederlandse grens en is dichterbij dan Schiphol. Bovendien kun je er kiezen uit talloze (zon)bestemmingen.

De luchthaven handelt jaarlijks zo’n 2,5 miljoen passagiers af en is daarmee ongeveer het zevende vliegveld van Duitsland. En dat terwijl er maar één start- en landingsbaan is die geschikt is voor grote lijnvluchten. Wist je trouwens dat het vliegveld van Bremen één van de oudste ter wereld is? Het werd al opgericht in 1913 en in 1920 opende KLM de eerste internationale verbinding tussen Amsterdam, Bremen, Hamburg en Kopenhagen.

Vlieg naar tientallen bestemmingen

Als je kiest om te vliegen vanaf Bremen kun je kiezen uit tientallen zonbestemmingen. Wat dacht je van een zonnige vakantie in Turkije? Je kunt o.a. vliegen naar Antalya, Alanya, Izmir en Istanbul. Liever naar de Griekse zon? Vlieg dan vanaf Bremen naar o.a. Kos, Rhodos, Corfu of Kreta.

Er zijn daarnaast talloze bestemmingen in Spanje waar je heen kunt vliegen vanaf Bremen. Van Málaga, Barcelona, Alicante en Mallorca tot de Canarische Eilanden. De prachtige Portugese natuur ontdekken? Ga naar Faro of Madeira, óf kies voor een stedentrip naar Porto of Lissabon.

Op de luchthaven

Op het vliegveld van Bremen hoef je je zeker niet te vervelen terwijl je wacht op je vlucht. Je vindt er o.a. enkele restaurants en cafés waar je nog even iets kunt eten en drinken voordat jouw vlucht vertrekt.

Nog even iets te eten halen voor tijdens je vlucht? Dat kan in de supermarkt op de luchthaven. Daarnaast is er een winkeltje waar je tijdschriften en kranten kunt kopen en kun je vliegtuigen spotten vanaf het observatieplatform. Overige faciliteiten op vliegveld Bremen zijn o.a. een gebedsruimte voor moslims, geldautomaat en een babyverschoningsruimte.

Goede bereikbaarheid

Vliegen vanaf Bremen wordt extra aantrekkelijk gemaakt door de goede bereikbaar. Vanuit bijv. Groningen en Drenthe ben je er zo via de (snel)wegen A280, A31, A28 en B75. Op het vliegveld kun je jouw auto praktisch voor de terminals parkeren, waardoor je zo bij de check-in balie staat. Het is wel aan te raden van tevoren een plekje te reserveren. Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Vanuit Groningen rijden er bussen naar vliegveld Bremen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder