inpaklijst vakantie

Nooit meer wat vergeten? Gratis inpaklijst voor jouw vakantie

Zeg eens eerlijk; hoe vaak zit jij in het vliegtuig of de auto onderweg naar jouw vakantiebestemming terwijl je je afvraagt of je niet tóch wat bent vergeten? Wij vermoeden stiekem best vaak. Tijd om hier een einde aan te maken met handige vakantie inpaklijsten. Gratis te downloaden!.

Of je nu op pad gaat met de kinderen, een stedentrip boekt en alleen met handbagage reist of in de auto stapt naar een winters oord, we hebben dé checklist voor jouwe vakantie. We hebben namelijk verschillende soorten vakantie inpaklijsten.

Hoe het werkt? Op het linkje klikken is voldoende; de inpaklijsten voor jouw vakantie worden direct gedownload.

Maak jouw keuze uit onze vakantie inpaklijsten

Er bestaat niet één inpaklijst; wat je in moet pakken hangt af van je type vakantie. Daarom heb je bij ons de keuze uit onderstaande gratis vakantie inpaklijsten:

Handige extra inpaktips!

En als we dan toch bezig zijn om je op weg te helpen, we hebben nog wat meer tips voor jouw bagage en het inpakken voor je vakantie:

  • Neem kostbare spullen altijd mee in jouw handbagage. Met name juwelen en elektronica worden niet altijd vergoed door reisverzekeraars bij het zoekraken van een koffer. Sowieso geldt bij het zoekraken vaak een dagwaarde.
  • Ga je met meer personen op reis? Verdeel jullie kleding over alle koffers. Mocht er een koffer zoek raken, dan hebben jullie in elk geval allemaal een onderbroek en sokken.
  • Vouw je kleding niet op, maar rol deze op. Zo kun je ongebruikte ruimte aan bijvoorbeeld de zijkant van je koffer optimaal benutten. En het kreukt ook nog eens een stuk minder!
  • Schoenen: ze zijn ideaal als extra opbergruimte. Stop hier bijvoorbeeld je sokken en ondergoed in. Zo blijven je schoenen ook nog eens in vorm.
  • Begin niet last minute met jouw koffer inpakken, dan vergeet je het snelst dingen. Leg je koffer een week van tevoren open en stop er gedurende de week al spullen in.

Meer tips voor het inpakken van jouw koffer

Oh en nog wat, download niet alleen onze vakantie inpaklijsten; we hebben nog een checklist. Deze dingen moet je echt doen voor je op vakantie gaat. Niet vergeten hè?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

1 thoughts on “Nooit meer wat vergeten? Gratis inpaklijst voor jouw vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *