Handige inpaklijsten vakantie

Oeps, vergeten! Dat overkomt je niet meer met deze handige inpaklijsten

Zeg eens eerlijk; hoe vaak zit jij in het vliegtuig of de auto onderweg naar jouw vakantiebestemming terwijl je je afvraagt of je niet tóch wat bent vergeten? Wij vermoeden stiekem best vaak. Tijd om hier een einde aan te maken met handige inpaklijsten. Die je gratis bij ons kunt downloaden.

Of je nu op pad gaat met de kinderen, een stedentrip boekt en alleen met handbagage reist of in de auto stapt naar een winters oord, we hebben dé checklist voor jou. We hebben namelijk verschillende soorten inpaklijsten. Op het linkje klikken is voldoende; de inpaklijsten worden direct gedownload.

Maak jouw keuze uit onze vakantie-inpaklijsten

Handige extra inpaktips!

En als we dan toch bezig zijn om je op weg te helpen, we hebben nog wat meer tips voor jouw bagage en het inpakken hiervan:

  • Neem kostbare spullen altijd mee in jouw handbagage. Met name juwelen en elektronica worden niet altijd vergoed door reisverzekeraars bij het zoekraken van een koffer. Sowieso geldt bij het zoekraken vaak een dagwaarde.
  • Ga je met meer personen op reis? Verdeel jullie kleding over alle koffers. Mocht er een koffer zoek raken, dan hebben jullie in elk geval allemaal een onderbroek en sokken.
  • Vouw je kleding niet op, maar rol deze op. Zo kun je ongebruikte ruimte aan bijvoorbeeld de zijkant van je koffer optimaal benutten. En het kreukt ook nog eens een stuk minder!
  • Schoenen: ze zijn ideaal als extra opbergruimte. Stop hier bijvoorbeeld je sokken en ondergoed in. Zo blijven je schoenen ook nog eens in vorm.
  • Bespaar ruimte door verzorgingsproducten in kleine flesjes te stoppen. Reisflacons zijn eenvoudig online te bestellen.
  • Begin niet last minute met jouw koffer inpakken, dan vergeet je het snelst dingen. Leg je koffer een week van tevoren open en stop er gedurende de week al spullen in.
  • Wees kritisch naar jezelf qua kleding; heb je echt drie lange spijkerbroeken nodig als je naar het zonnige zuiden gaat? En hoeveel paar schoenen wil je meenemen? Less is soms echt beter. En scheelt je ook vaak in kostbare kilo’s voor bagage. Die is namelijk in veel gevallen niet meer gratis.

Oh en nog wat, download niet alleen de inpaklijsten; we hebben nog een checklist. Deze dingen moet je echt doen voor je op vakantie gaat. Niet vergeten hè?

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

1 reactie op “Oeps, vergeten! Dat overkomt je niet meer met deze handige inpaklijsten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *