Op vakantie in september?

Nazomeren tijdens een zonovergoten vakantie in september? Ontvlucht de eerste herfstdagen in Nederland en pak het vliegtuig naar bijv. Griekenland, Spanje & Turkije, waar je kunt rekenen op een stuk meer zonzekerheid. Op zoek naar écht tropisch weer? Bekijk ons ruime aanbod naar de Caraïben of vlieg in september naar Aziatische bestemmingen als Bali of Thailand. It’s up to you!
Aantrekkelijke prijzen
Zon in grote delen van Zuid-Europa
Verre reizen binnen handbereik
Kom volledig tot rust buiten het hoogseizoen

Haal alles uit jouw vakantie in september

Een vakantie in september is om meerdere redenen een goed idee. Het hoogseizoen is voorbij, dus je struikelt niet over de andere vakantiegangers. Daarnaast betaal je niet de hoofdprijs voor een vakantie in september én – last but not least – in veel (Zuid-)Europese landen geniet je nog heerlijk van de zon! Ideaal, toch?

Is september voor jou de ideale vakantiemaand? Mooi! Dan heb je een ruime keuze. Binnen Europa is het in september nog goed vertoeven en ook buiten Europa zijn er tal van opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van relaxen op Bali of genieten van de Mexicaanse zon? Bekijk snel naar welke bestemmingen jij op vakantie kunt in september.

Zuid-Europese vakantie in september

Voor een vakantie in september zijn met name de Zuid-Europese bestemmingen populair onder onze vakantiegangers. Op bijv. de Griekse eilanden en Turkije geniet je van temperaturen die soms wel de 28 °C aantikken. Nog meer zonzekerheid heb je als je in september naar de Canarische Eilanden vliegt.

Is 28 °C jou net te warm? In bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië en Kroatië is het ook nog ca. 25 °C. Verkoeling vind je in zee, die inmiddels opgewarmd is tot zo’n 24 graden. Of waan je buiten de gebaande paden en kies voor een vakantie in Macedonië of Bulgarije, waar het in september gemiddeld ook nog zo’n 23 graden is.

Je kunt dus prima een korte broek of een zomerjurkje inpakken voor een vakantie in september. En vergeet ook je zwemkleding niet!

Zoek het verder weg

Een groot voordeel van op vakantie gaan in september is dat het hoogseizoen voorbij is. Dat betekent vaak dat je voor een scherp prijsje er even tussenuit kunt. Ook verre reizen naar bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen, Bali en Cuba komen hierdoor voor een vakantie in september in aanmerking.

Daarnaast zijn bijna alle kinderen alweer op school en kun je dus (redelijk) ongestoord aan het zwembad van je hotel eindelijk dat ene boek uitlezen. Ben jij wel toe aan een beetje rust? Kies dan voor een vakantie in september.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Prima website, goede aanbiedingen

Prima website, duidelijk en makkelijk zoeken. Maar het belangrijkste altijd...

Lees verder