Op vakantie in december?

Is er een fijnere maand voor een vakantie dan december? Wij geloven van niet! Je laat ons koude kikkerlandje even je achter en kunt een flinke dosis vitamine D opdoen op een van onze zonnige bestemmingen naar keuze. De Canarische Eilanden blijven veruit het populairst, maar wat dacht je van bijv. Egypte, Curaçao, Bali of Zanzibar? Check ons ruime aanbod en filter op jouw wensen. We wensen je vast een fijne vakantie in december!
Sunsnacken op de ABC-eilanden
Ontdek cultureel Azië of zonovergoten Afrika x
Stedentrippen tijdens een vakantie in december
Stedentrippen tijdens een vakantie in december

Haal alles uit een vakantie in december

December is misschien wel de gezelligste maand van het jaar, met feesten als Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Maar het is ook een van de guurste maanden voor wat betreft het weer. Hoe lekker is het dan om tijdens of tussen de feestdagen door even de zon op te zoeken? We nemen je mee naar de topbestemmingen voor een vakantie in december.

Voor een vakantie in december heb je veel keuze. Voor de ultieme zonvakantie incl. een flinke dosis strandhangen móet je wel voor de verre bestemmingen gaan. Maar voor die uurtjes in het vliegtuig krijg je dan ook wel wat voor terug.

Caribische zonbestemmingen

Een fijne bestemming voor een vakantie in december is de Nederlandse Antillen. Hier lopen de temperaturen zelfs in december nog op tot 30 °C. Bovendien kun je kiezen uit hele veelzijdige eilanden, waar je naast sunsnacken ook prima cultuur kunt snuiven of actief bezig kunt zijn.

Ontdek bijvoorbeeld de schitterende onderwaterwereld rondom Curaçao, Aruba, Bonaire of Sint-Maarten tijdens een vakantie in december. Andere fijne zonzekere bestemmingen in het Caribisch gebied zijn Mexico en Cuba.

Zon in Azië of Afrika

Helemaal aan de andere kant van de wereld is het ook prima vertoeven. Wat dacht je van een vakantie in december naar Indonesië? Op het populaire eiland Bali is genoeg te beleven tijdens een 10- of zelfs 15-daagse vakantie. Iets meer rust vind je op buureiland Lombok. Ook Thailand en Sri Lanka zijn opkomende bestemmingen onder onze reizigers.

Liever iets dichterbij huis blijven tijdens een vakantie in december? Op de Canarische Eilanden geniet je zelfs in de laatste maand van het jaar nog van aangename temperaturen. Dankzij het gunstige klimaat (het ligt immers voor de kust van Afrika) is dit een populaire winterzonbestemming. Ook Kaapverdië, Gambia en Senegal zijn zeer geschikt voor een vakantie in december.

Stedentrippen in december

De decembermaand leent zich uitstekend om te gaan kerstshoppen. En waar kan dat nu beter dan in New York of Londen? Ontdek de magische sfeer die tijdens jouw vakantie in december en wordt verliefd op een stad naar keuze. Liever een zonnige stedentripbestemming? Dan raden we je Marrakech aan!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder