Op vakantie in oktober?

Zie jij op tegen de eerste gure herfstdagen? Ga voor een vakantie in oktober. Terwijl jouw collega’s en vrienden ’s ochtends op het station blauwbekken, leg jij jouw handdoek neer op een ligbedje in bijv. Gambia, op de Canarische Eilanden of in het Caribisch gebied. Echt; ook in oktober zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zonder dat je direct de hoofdprijs kwijt bent!
Sunsnacken in Zuid-Europa
Zonzekerheid op de Canarische Eilanden
Een geslaagde herfstvakantie met de kids
Talloze opties voor verre reizen

Haal alles uit jouw vakantie in oktober

Vlak voordat de lange winter begint er nog goedkoop even tussenuit naar de zon? Dat kan als je op vakantie gaat in oktober. Je hoeft voor een vakantie in oktober nog niet per se te denken aan tropische oorden, want in veel Zuid-Europese bestemmingen is het nog heerlijk toeven. Bekijk snel waar jij allemaal heen kunt.

De herfst doet in oktober toch echt zijn intrede, maar jij kunt nog wel wat vitamine D gebruiken? Ga dan voor een vakantie in oktober en geniet nog van het gunstige Middellandse Zeeklimaat. Zie jij jezelf al liggen aan het zwembad of strand, terwijl het in Nederland pijpenstelen regent?

Op welke bestemmingen schijnt de zon in oktober?

We verkopen geen zongarantie helaas, maar de kans dat je tijdens je vakantie in oktober kunt genieten van de zon op Zuid-Europese bestemmingen is erg groot. Met name op de Canarische Eilanden is sunsnacken in oktober geen probleem. De temperatuur loopt er nog makkelijk op tot 25 °C en je geniet van gemiddeld zeven uur zon per dag. Genoeg om aan je kleurtje te werken, toch?

Gezien de zuidelijke ligging is de Canarische Eilanden een populaire bestemmingen voor een vakantie in oktober. Maar ook op de Griekse eilanden en in Turkije geniet je nog van temperaturen die de 25 °C aantikken. Bovendien lenen deze bestemmingen zicht uitstekend voor cultuur snuiven en daarvoor zijn dit perfecte temperaturen.

Meer zongarantie? Ga verder weg!

Wil je zeker zeker zeker weten dat de zon schijnt tijdens een vakantie in oktober? Dan moet je het toch echt buiten Europa zoeken. In bijvoorbeeld het Caribisch gebied, Mexico en Indonesië is strandhangen met temperaturen van meer dan 30 °C geen probleem. Relax in een hangmatje met een cocktail in je hand, uitkijkend op de helderblauwe zee. Heb je nog meer wensen voor een vakantie in oktober?

Met de kinderen op vakantie in oktober

In de herfstvakantie zijn de kinderen nog een weekje vrij en kunnen jullie dus met het gezin op vakantie in oktober. Kies voor een familievakantie voor een hotel met een zwembad en de kinderen zijn al snel tevreden. Ook hebben we – binnen & buiten Europa – tal van hotels met een waterpark, miniclub en speeltuin. Je hebt er geen omkijken meer naar!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder