Op vakantie in maart?

De voorjaarsvakantie is achter de rug, de extra vrije dagen door feestdagen duren nog even. Tijd om een extra weekje vrij in between aan te vragen en een voorsprong te nemen op de Nederlandse zomer. Want oh wat zijn er veel leuke bestemmingen geschikt voor een vakantie in maart. Wat dacht je bijv. van Egypte, Curaçao of de Canarische Eilanden?
Zoek de zon op in maart óf ga stedentrippen
Vlieg naar het Caribisch gebied en proef de gastvrijheid
Ontdek de opkomend Afrikaanse bestemmingen
Combineer strand en cultuur in een handomdraai in Azië

De beste opties voor een vakantie in maart

Wil jij op vakantie in maart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk allerlei vakanties voor elk type vakantieganger. Ben jij toe aan een flinke dosis vitamine D na de lange Nederlandse winter? Vlieg dan naar een van onze bestemmingen waar de kans op zon heel groot is!

Op vakantie in maart is een heel goed idee. In deze maand heb je namelijk niet te maken met schoolvakanties en kun je op de meeste bestemmingen vrij rustig van jouw welverdiende vakantie genieten. Waar je moet zijn voor zon? Lees snel verder!

Vlieg naar zonnige oorden!

Voor een zonnige vakantie in maart moet je het vaak buiten Europa zoeken. Oké, op de Canarische Eilanden kunnen de temperaturen ook al oplopen tot ruim boven de 20 °C, maar met hun ligging naast Afrika is het bijna geen Europa te noemen. Staat jouw vakantie in maart vooral in het teken van strandhangen? Dan wil jij waarschijnlijk liever toch iets hogere temperaturen.

Een goede middenweg is Kaapverdië, dat in de Atlantische Oceaan en voor de kust van Gambia ligt. Op deze eilandengroep, die op slechts 7 uur vliegen ligt, geniet je van temperaturen rond de 25 °C en vooral van veel rust! Heerlijk voor een vakantie in maart. Ook de Afrikaanse landen Gambia en Senegal zijn de laatste jaren flink in opkomst.

Geen probleem om iets verder te vliegen? Kies dan bijvoorbeeld voor het Caribisch gebied, waar het hele jaar door de temperaturen rond de 30 °C liggen. Hier krijg je bovendien te maken met parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een relaxte en gastvrije sfeer. Welkom vakantiegevoel!

Als je in oostelijke richting vliegt voor een vakantie in maart kom je terecht in mooie oorden met een rijke cultuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Bali, Thailand of Sri Lanka? In deze oorden staat niet alleen strandhangen centraal, er zijn ook genoeg leuke uitstapjes te ondernemen.

Stedentripvakantie in maart

Wil je er maar een paar dagen tussenuit? Kies dan tijdens jouw vakantie in maart voor een stedentrip. Voor een zonnige stedentrip moet je in Dubai zijn en voor een onvergetelijke reis in New York. Liever binnen Europa blijven? Dan zijn Lissabon, Rome, Barcelona, Berlijn, Praag en Boedapest enkele tips. Ga ook eens buiten de gebaande paden in Dubrovnik, Edinburgh of Hamburg.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder