Mooiste hotels Gran Canaria

De mooiste hotels op Gran Canaria; even wegdromen!

Gran Canaria is jaar in jaar uit een van onze populairste vakantiebestemmingen. Niet zo gek, want je geniet er het hele jaar door van aangename temperaturen. Om de vakantiepret compleet te maken bieden we een ruime keuze aan accommodaties op het eiland. Kijk je mee naar de mooiste hotels op Gran Canaria?

Toegegeven, deze selectie maken was niet gemakkelijk. En over smaak valt uiteraard te twisten, maar wat ons betreft zijn dit de mooiste hotels op Gran Canaria. Ga jij direct je koffers pakken?

Tabaiba Princess

Een van de mooiste hotels op Gran Canaria is wat ons betreft Tabaiba Princess. De stijlvolle inrichting, de tuin vol palmbomen en de riante zwembaden zorgen voor een luxe en instant vakantiegevoel. Dankzij de vele faciliteiten voor jong en oud beleeft iedereen hier een fijne vakantie.

Waar je zoal op kunt rekenen? Een waterspuitpark, (verwarmde) kinderbaden en een miniclub voor de jongste vakantiegangers. Volwassenen vermaken zich dankzij diverse sportfaciliteiten, ontspannen in het wellnesscentrum en kunnen – voor ultieme rust – terecht in het adults only-gedeelte. En de kamers? Die zijn stuk voor stuk stijlvol en comfortabel te noemen!

Met dank aan meerdere buffet-/thema en à la carte restaurants kun je tijdens een verblijf in Tabaiba Princess elke avond iets anders eten. Als je o.b.v. all inclusive verblijft is het onbeperkt genieten!

Mooiste hotels Gran Canaria: Tabaiba Princess

Boutique Hotel Cordial La Peregrina

In de hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria, vind je het charmante Boutique Hotel Cordial La Peregrina.

Het kleinschalige hotel is gevestigd in een eeuwenoud pand, maar daar is qua interieur niets van te zien. Binnen heeft het hotel een hotelchique inrichting en kun je rekenen op comfortabele kamers die van alle gemakken en hedendaagse technologie zijn voorzien.

Het dakterras is the place to be! Helemaal op een zonnige dag is het hier genieten geblazen. Relax op een ligbedje, kijk uit over Las Palmas en neem een verfrissende duik in het zwembad. Met een drankje van de bar proost je op een geslaagde vakantie.

Dankzij de ligging midden in het centrum zijn diverse bezienswaardigheden en restaurants, winkeltjes en bars binnen handbereik. Dat wordt een heerlijke vakantie!

Mooiste hotels Gran Canaria: Boutique Hotel Cordial La Peregrina

Gold by Marina

Ben je op zoek naar een mooi hotel op Gran Canaria dat een adults only formule hanteert? Gold by Marina ligt in de meest bruisende badplaats Playa del Inglés en vlakbij restaurants, bars en winkeltjes. Ook het strand is binnen handbereik; na ca. 200 meter sta je al met je voeten in het zand.

Het hotel heeft een stijlvolle inrichting en nodigt uit tot relaxen. Dit laatste doe je bijvoorbeeld op de comfortabele ligbedden aan de rand van het zwembad, in de gezellige lobby of tijdens een massage.

De kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kun je o.a. rekenen op een koelkastje, waterkoker en gratis WiFi. Een avondje niet uit eten? In het kleurrijke restaurant van Gold by Marina smul je van typisch Canarische gerechten.

Mooiste hotels Gran Canaria: Gold by Marina

Lopesan Costa Meloneras

Een van de populairste hotels én wat ons betreft ook zeker een van de mooiste hotels op Gran Canaria is Lopesan Costa Meloneras. Dit hotel heeft in 2021 een flinke renovatie ondergaan en straalt nu op-en-top luxe uit.

In de riante tuin vol palmbomen vind je een groot zwembadencomplex in de vorm van een lagune waar je uitstekend kunt ontsnappen aan de Spaanse hitte. Bestel een cocktail aan de poolbar en het vakantiegevoel is compleet!

Ontspannen kan in het wellnesscentrum en voor kinderen zijn er faciliteiten als een kinderbad, miniclub en speeltuin. Leuk; speel met het hele gezin een potje minigolf.

Als je kiest voor een verblijf o.b.v. all inclusive is eten & drinken al bij de reissom inbegrepen. Dankzij meerdere restaurants kun je rekenen op genoeg afwisseling voor een week (of twee) vakantie.

Mooiste hotels Gran Canaria: Lopesan Costa Meloneras

Salobre Hotel Resort & Serenity

Wauw! Van het uitzicht vanuit Salobre Hotel Resort & Serenity krijg je nooit genoeg. Het luxe hotel ligt in het binnenland van Gran Canaria, aan een golfbaan en op ca. 8 km van de kust. Het strand en de levendigheid bereik je trouwens eenvoudig met dank aan de gratis shuttleservice van het hotel.

Dankzij meerdere zwembaden voor jong & oud – waaronder een adults only zwembad op het dakterras en een aantal verwarmde zwembaden in de winter – is het volop relaxen geblazen. Zin in extra luxe? Huur een van de Balinese bedden.

Kinderen vermaken zich ondertussen in het (verwarmbare) kinderbad, bij de miniclub en in de speeltuin. In de restaurants – waaronder een internationaal restaurant en tapasbar – kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dat wordt genieten!

Mooiste hotels Gran Canaria: Salobre Hotel Resort & Serenity

Nog meer mooie hotels op Gran Canaria

Bovenstaande accommodaties zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod mooie hotels op Gran Canaria. Wil je meer keuze? Bekijk snel ook deze pareltjes:

  • Suites & Villas by Dunas is een ruim opgezet complex met charmante en stijlvolle suites in een weelderige, tropische tuin. Het is bovendien een paradijs voor kinderen dankzij een waterspuitpark, speeltuin, miniclub en meerdere (kinder)zwembaden. Ook volwassenen vermaken zich hier trouwens opperbest. Handig; je kunt o.b.v. all inclusive verblijven!
  • Wij zien onszelf wel liggen in een van de hangmatten bij Labranda Costa Mogan. Het hotel beschikt over een stijlvolle inrichting, ligt praktisch aan zee en biedt de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Bij de adults only beachbar is het op-en-top genieten!
  • Vanuit de infinity-pool van Hotel Marina Suites kijk je prachtig uit over de Atlantische Oceaan. Het complex biedt comfortabele appartementen met eigen keukentje. Qua inrichting is er gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit en blauw; het is daardoor bijna alsof je op een schip vakantie viert.
  • Riu Palace Oasis is een palmbomenparadijs! Tussen de palmbomen vind je meerdere zwembaden en ligbedden om op te zonnen. Strandliefhebbers zijn ook aan het juiste adres; je wandelt zo het langgerekte zandstrand op. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen dankzij de speeltuin en miniclub.
  • Waan je in Afrika in het themahotel Lopesan Baobab Resort. Het luxe hotel beschikt over een gigantische tropische tuin en biedt Afrikaanse elementen in de inrichting en kamers. Qua faciliteiten komen zowel kinderen als volwassenen niets te kort en voor het gemak kun je o.b.v. all inclusive verblijven.

In welk van deze mooie hotels op Gran Canaria wil jij wel verblijven?

Nog meer mooie hotels op de Canarische Eilanden

Bekijk de mooiste hotels op de Canarische EilandenBekijk de mooiste hotels op LanzaroteBekijk de mooiste hotels op TenerifeBekijk de mooiste hotels op Fuerteventura

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *