Mooiste hotels Fuerteventura

Gespot! De mooiste hotels op Fuerteventura

Naar Fuerteventura ga je voor de zon, zee en rust. Terwijl actievelingen over de golven surfen, relaxen zonaanbidders urenlang aan het water. In ons ruime aanbod vind je voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mooiste hotels op Fuerteventura? Wij zetten ze voor je op een rij.

Royal Palm Resort & Spa

Mooiste hotels Fuerteventura: Royal Palm Resort & SpaOngestoord genieten van het eiland? Bij dit mooie hotel op Fuerteventura chill je in alle rust door de adults only formule. Aan jou of dat is op een Balinees bed aan de kustlijn of een ligbedje bij het zwembad.

Zon, zee, zen is wat ons betreft de enige volgorde die je bij Royal Palm Resort & Spa hoeft aan te houden. Het wellnesscentrum van maar liefst 2.000 m² haalt de zorgeloze vakantieganger in je naar boven. Helemaal rozig is het tijd om je innerlijke mens nog meer te verwennen. Met maar liefst drie restaurants en vier bars moet dat wel lukken.

Zie vanaf het balkon de zon in de zee zakken en neem een kijkje bij het avondentertainment. Liever een rustige strandwandeling? Het hotel ligt direct aan het strand.

Villas & Clubs Bahiazul

Mooiste hotels Fuerteventura: Villas & Clubs Bahiazul Zijn we opeens op een Grieks eiland? De hagelwitte muren en blauwe koepeltjes laten je even twijfelen. Toch is dit echt een van de mooiste hotels op Fuerteventura. En wát voor een! Bij Villas & Clubs Bahiazul hebben alle villa’s een privézwembad met geïntegreerd bubbelbad. Wow!

Nog een pluspunt; de centrale ligging. Het complex staat in een rustige omgeving, net buiten de populaire badplaats Corralejo. Met een huurauto trek je er gemakkelijk op uit om de omgeving te verkennen.

Moe en voldaan van het sightseeën gun je de spieren extra rust tijdens een massage. Spring nog even in de sauna en dan mag je alweer aanschuiven in het restaurant. Heerlijk zo’n vakantie onder de Spaanse zon!

Buendia Corralejo Nohotel

Mooiste hotels Fuerteventura: Buendia Corralejo NohotelGeef extra kleur aan jouw vakantie bij Buendia Corralejo Nohotel. De felgele ligbedjes en parasols zorgen direct voor een zomers gevoel. De overige kleurrijke accessoires zijn een extra vrolijke touch in het moderne interieur van dit prachtige hotel.

Buenos dias! Start rustig op in je appartement of ga langs bij het ontbijtbuffet. De belangrijkste keuze van de dag? Relaxen aan het zwembad of even naar het strand lopen. Chillen op je balkon of terras kan natuurlijk ook.

Wist je dat Fuerteventura de Spaanse benaming voor ‘harde wind’ is? Er staat namelijk gemiddeld meer wind op het eiland in vergelijking met de andere Canarische Eilanden, wat het een walhalla voor watersporters maakt. De eigen surfschool van Buendia Corralejo Nohotel is een groot pluspunt in de populaire surfplaats Corralejo.

Playa Park Zensation

Mooiste hotels op Fuerteventura: Playa Park ZensationBij Playa Park Zensation heeft jong & oud een fijne vakantie. Plons in een van de zwembaden en laat de kinderen van de kikkerglijbaan roetsjen. Zoek een ligbedje in de schaduw van een grote palmboom of parasol en laat dat sunsnacken maar beginnen.

Kinderen vermaken zich goed dankzij een speeltuintje en kinderanimatie. Zelf ook even de benen strekken? Ren een stukje op de loopband (of leuker; richting het strand) of doe een klein dansje op de live muziek. Die ontelbare hapjes en drankjes die de all inclusive-optie met zich meebrengen heb je dubbel en dwars verdiend.

Voor premiumgasten is dit mooie hotel op Fuerteventura helemaal een feestje. Zij hebben o.a. speciale toegang tot de rooftop infinity-pool. En dat is al net zo geweldig als het klinkt. Dobberend in het water kijk je ver uit over zee. Schitterend!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Mooiste hotels Fuerteventura: Secrets Bahia Real Resort & SpaVoel je de koning(in) te rijk bij Secrets Bahia Real Resort & Spa. Dit hotel ziet er niet alleen uit als een Moors paleis, de service gooit ook hoge ogen. Tel daar alle faciliteiten bij op en het is duidelijk waar de vijf sterren vandaan komen.

Vanuit het hotel loop je zo het strand op. Zie je die eilandjes in de verte? Dat zijn Isla de Lobos en buureiland Lanzarote. Het uitzicht op de turquoiseblauwe zee met het grillige landschap steelt eigenlijk elke keer de show. Vanaf het (dak)terras, vanuit je kamer of suite en zelfs vanuit het wellnesscentrum kijk je erop uit.

Het hotel kent veel verschillende stijlen. Elke ruimte ademt een eigen sfeer. Van stijlvol en strak tot wat traditioneler en met heel veel planten. En van klassieke schilderingen tot hippe patronen. Toch vormt het samen een mooi geheel. En dat is niet alles; de adults only formule en all inclusive-optie zorgen voor een extra luxe touch.

Nog meer mooie hotels op Fuerteventura

Mooiste hotels Fuerteventura: Barcelo Corralejo Bay Er zijn nogal wat stijlvolle hotels op Fuerteventura. Dat maakt een kleine selectie maken niet makkelijk, dus we gaan nog even door! Deze toppers verdienen ook een plekje tussen de mooiste hotels op Fuerteventura:

  • Vamos a la playa! Barcelo Corralejo Bay ligt op steenworp afstand van het strand. Dan moet je wel het hotel weten te verlaten… Het is namelijk uitstekend vertoeven in de jacuzzi van de deluxe kamers. Ook de zwembaden – en dan vooral de bedjes ín het water – zijn top. En hadden we de wellness al genoemd?
  • Corralejo is al goed vertegenwoordigd in dit lijstje met mooie hotels op Fuerteventura, maar de rest van het eiland heeft óók genoeg toppers. Neem bijvoorbeeld Alua Village Fuerteventura in Esquinzo, de luxe buitenwijk van Jandía. De hoge beoordelingen vliegen je om de oren. Niet gek; er zijn meerdere zwembaden, genoeg kinder-, wellness- en sportfaciliteiten én je kan o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Occidental Jandia Royal Level – in het authentieke Morro Jable – is met ca. 60 deluxe kamers een van de kleinere mooie hotels op Fuerteventura. Toch hoef je niet op elkaars lip te zitten; er zijn tal van fijne loungeplekjes rondom de zwembaden. Ga jij voor een ligstoel in het zwembad, een Balinees bed of toch zo’n groot rond loungebed?
  • Hippe hoteltip; Hotel Coral Cotillo Beach. Industrieel en warm ingericht met veel rotan, hout en Azteken patroontjes. Je wandelt in een paar minuutjes de gemoedelijke badplaats El Cotillo in. Te veel zon op je bol gehad? Neem een duik in het zwembad en plof op een ligbed (met comfortabel dik matras) onder een parasol. Kies je voor all inclusive? Dan is het verkoelende drankje binnen handbereik.
  • Waterratten opgelet! Fuerteventura Princess heeft een zwembad waar je ‘U’ tegen zegt. Wissel de levendigheid van het hotel af met een Balinees ligbedje aan het strand. Laad de energie op en versla je reisgenoot met een potje tennis. Fuerteventura met kinderen? Geen probleem; het kinderbad en de miniclub zorgen voor blije kinderkoppies. Zeker als je ze vertelt hoeveel ze mogen eten en drinken door de all inclusive-optie.

In welk van deze mooie hotels op Fuerteventura wil jij wel verblijven?

Bekijk de mooiste hotels op de Canarische EilandenBekijk de mooiste hotels op Gran CanariaBekijk de mooiste hotels op TenerifeBekijk de mooiste hotels op Lanzarote

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *