Mooiste hotels op Tenerife

De mooiste hotels op Tenerife; verblijven in stijl!

Het aanbod hotels op Tenerife is al net zo divers als het eiland zelf. Zie je door de (palm)bomen het bos niet meer? Wij zetten de mooiste hotels op Tenerife op een rij. Kijk je mee?

Royal River Luxury Hotel

Mooiste hotels Tenerife: Royal River Luxury HotelOp-en-top luxe vakantie vieren? Dan zit je bij Royal River Luxury Hotel helemaal goed. Het pareltje voelt als een warm bad door de kleinschaligheid en bohemian stijl. De vele loungehoekjes bieden genoeg ruimte voor ontspanning.

Alle suites en villa’s liggen aan het water. Heerlijk om zo de lagoon of je privézwembad in te duiken. Nog niet uitgezwommen? Er zijn nog twee gemeenschappelijke zwembaden en een binnenbad. Plof met een goed boek op een luxe ligbedje en droom weg bij het uitzicht.

Je vindt Royal River Luxury Hotel in een rustige omgeving bij Playa Paraíso, weg van de massa. Eigenlijk hoef je, als je geen zin hebt, de deur niet eens uit. Met vier restaurants en drie bars – waaronder een geweldige adults only rooftopbar – kun je op culinair vlak ruim variëren.

Hotel Royal Hideaway Corales Suites

Mooiste hotels op Tenerife: Hotel Royal Hideaway Corales SuitesOnmisbaar tussen de mooiste hotels op Tenerife is Hotel Royal Hideaway Corales Suites. Het futuristische gebouw heeft verschillende stijlen, waaronder modern, bohemian, kleurrijk en natuurlijk. Check vooral eens de bijzonder gevormde plafonds!

Bij dit hotel draait het om ‘zon, zee & zen’. Het strand van Costa Adeje ligt op ca. 350 m. En door de verwarmde zwembaden neem je zelfs in de winter (buiten!) een duik. In het wellnesscentrum wachten een sauna, stoombad en massagemogelijkheden.

Even zonder kinderen vertoeven? Gasten mogen gebruikmaken van de faciliteiten van het adults only zusterhotel Royal Hideaway Corales Beach. Een top-combi!

Hotel Jardin Tropical

Mooiste hotels op Tenerife: Hotel Jardin TropicaHotel Jardin Tropical brengt tropische sferen naar Tenerife. Aan palmbomen, hangmatten en Balinese bedden geen gebrek. Alle rieten en bamboe elementen maken dit mooie hotel op Tenerife af.

Zelfs sporten doe je hier in stijl; tussen de groene planten, onder een rieten overkapping én met zeezicht. Na een work-out gun je de spieren rust in het wellnesscentrum en geniet je extra bij een handjevol restaurants en bars.

De boho-chique kamers en juniorsuites zijn van alle gemakken voorzien. En waar de all inclusive optie al een hoop ontzorgt, kan er nog een extra stap bij. De club-kamers en -suites bieden luxe extra’s zoals een privéreceptie en VIP-lounge.

Hard Rock Hotel Tenerife

Mooiste hotels op Tenerife: Hard Rock Hotel TenerifeMuziek, lekker eten en ontspannen, daar draait het om bij Hard Rock Hotel Tenerife. Of het nu een live optreden of karaoke is, er is volop tijd voor entertainment.

Wat Hard Rock Hotel Tenerife onderscheidt van de andere mooie hotels op Tenerife? Het kleine lavastrandje met eigen beachclub en lagunezwembad. Tel daar nog wat buiten- en binnenzwembaden bij op en waterratten zijn om. Wie liever aan een kleurtje werkt, kiest voor een ligstoel of barkruk ín het water.

Na een dag vol (sport)activiteiten voor jong & oud is de skybar de beste plek voor een verfrissende cocktail. Wat een uitzicht! Als de kids in slaap dommelen, stap jij nog even in het bubbelbad van je fantastische suite. Het is ook jouw vakantie.

Fantasia Bahia Principe

Mooiste hotels op Tenerife: Fantasia Bahia Principe De mooiste hotels op Tenerife voelen bijna als een droom. Bij Fantasia Bahia Principe is het daadwerkelijk alsof je een sprookjeswereld binnenstapt. Onder de paleistorens heeft de hele familie de tijd van z’n leven.

Voor de jongste hotelgasten kan de vakantie bij dit hotel niet lang genoeg duren. Met o.a. kinderbaden, een waterspuitpark met glijbaan, diverse miniclubs, een minidisco en speelruimte is voor vervelen geen tijd.

Vergeet jezelf ook niet deze vakantie. Duik in het zwembad, ga sporten of rust uit in het wellnesscentrum. Even helemaal geen kinderen om je heen? Bij Fantasia Bahia Principe hebben ze speciaal voor volwassenen een zwembad, restaurants en swim-up juniorsuites.

Nog meer mooie hotels op Tenerife

Mooiste hotels op Tenerife: GF VictoriaHet was niet makkelijk om uit meer dan 200 hotels een selectie te maken. We tippen speciaal voor jou nog wat extra mooie hotels op Tenerife:

  • GF Victoria is een waar zwemparadijs. Er zijn o.a. een glazen rooftop-zwembad met schitterend uitzicht, een surfzwembad waar je kunt bodyboarden en een kindergedeelte met toffe waterspeeltoestellen. En dan hebben we de sport-, wellness- en restaurantfaciliteiten nog niet eens genoemd.
  • Fan van mooie uitzichten? Dan raak je bij Atlantic Mirage niet uitgekeken. Veel plekken in het botel bieden een weids uitzicht over de Atlantische Oceaan. Vanaf het dakterras spot je zelfs vulkaan El Teide! Het hotel zelf mag er ook zijn; modern, comfortabel en voorzien van mooie juniorsuites, zwembaden en een fijn wellnesscentrum.
  • Een van de mooiste adults only hotels op Tenerife is Melia Hacienda Del Conde in Buenavista del Norte. Het uitzicht is hier inderdaad mooi; vanaf een ligbedje kijk je uit over een groene omgeving en de zee. Met een ruim zwembadcomplex, twee restaurants en ligging pal naast een golfbaan hoef je niet per se op pad
  • Prinsheerlijk genieten, dat vat een vakantie bij Guayarmina Princess samen. Het adults only hotel heeft door de witte gevel en pilaren wel wat weg van een paleis. Voel je de koning te rijk en proef van alle drankjes en gerechten. Extra fijn; door de all inclusive-optie voel je dit niet in je portemonnee. Een echte VIP-behandeling ervaren? Dat kan met de platinum service bij speciale suites.
  • Vincci Seleccion La Plantacion del Sur is gebouwd in Canarische stijl en straalt luxe en rust uit. Met name het wellnesscentrum – deels gebouwd in een soort grot – is een bezoekje waard. En laten we de tropische tuin met zwembad en Balinese ligbedjes niet vergeten.

In welk van deze mooiste hotels op Tenerife wil jij wel verblijven?

Bekijk de mooiste hotels op de Canarische EilandenBekijk de mooiste hotels op Gran CanariaBekijk de mooiste hotels op LanzaroteBekijk de mooiste hotels op Fuerteventura

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *