All inclusive hotels Kroatie

Relaxen maar! Onze favoriete all inclusive hotels in Kroatië

Gezellige plaatsjes, een mooie natuur, een fijn klimaat… Kroatië heeft het allemaal! Wil jij dit zelf ervaren en je tijdens jouw vakantie niet druk maken om het budget? Kies dan voor een all inclusive reis in één van deze hotels.

Bretanide Sport & Wellness Resort (Brac)

All inclusive hotels Kroatie, Bretanide Sport & Wellness ResortEen topper op Brac – een eiland voor de kust van Split – is Bretanide Sport & Wellness Resort. Dit hotel ligt nabij het strand Zlatni Rat, dat bekend staat als het mooiste strand van Kroatië. Een fijne plek om te vertoeven! Verkoeling is overigens ook mogelijk in de zwembaden van het hotel.

Nog meer ontspannen? Ga dan naar het wellnesscentrum, waar o.a. een sauna en whirlpool tot je beschikking staan. Aan sportliefhebbers is eveneens gedacht; zij kunnen beachvolleyballen, fitnessen en tennissen. Of huur je liever een fiets om de omgeving te verkennen? Dat kan ook! Na afloop proef je lekkere hapjes in één van de restaurants. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen!

Hotel Albatros Plava Laguna (Porec)

All inclusive hotels Kroatie, Hotel Laguna AlbatrosBij Hotel Albatros Plava Laguna in Porec vind je verkoeling in het zwembad en aan het nabijgelegen kiezelstrand. Bij die laatste kun je trouwens diverse watersporten beoefenen. Wat dacht je van duiken, zeilen, waterskiën of op een bananenboot varen? Bij het hotel zelf is ook aan de kleintjes is gedacht: zij vermaken zich in het kinderbad. Waterpret voor iedereen!

In het restaurant kun je terecht voor een lekkere buffetmaaltijd en voor een drankje ga je naar de pool- of beachbar. Je kunt onbeperkt jouw bord vol scheppen en eindeloos drankjes bestellen door de all inclusive formule. Jouw portemonnee laat je op de kamer!

TUI Blue Medulin (Medulin)

All inclusive hotels Kroatie, TUI Blue MedulinBen je toe aan rust? Dan is TUI Blue Medulin in Medulin iets voor jou. Dit hotel hanteert namelijk een adults only formule. En door de all inclusive formule hoef je je geen zorgen te maken over jouw vakantiebudget. Schep iets lekkers op, haal een drankje, neem plaats in het restaurant of op het terras en geniet!

Genieten geblazen is het óók in het wellnesscentrum, aan het zwembad met zeewater en op het aangrenzende strand. Actievelingen kunnen een potje voetbal, tennis, handbal, basketbal, volleybal, tafeltennis en minigolf spelen. Niemand zal zich hier vervelen!

Hotel Zorna Plava Laguna (Porec)

All inclusive hotels Kroatie, Hotel Zorna Plava LagunaHotel Zorna Plava Laguna is nog een fijn hotel dat direct aan het strand ligt. Genieten van het lekkere weer is hier geen opgave! Wordt de zon iets te heet? Neem dan plaats onder een parasol rondom het buitenbad of plons het water in. En ben je op vakantie met het hele gezin? De kleintjes kunnen dagenlang spelen bij de miniclub en speeltuin. Je hebt geen kind aan ze!

Na al die activiteiten heb je vast trek gekregen. In het buffetrestaurant en bij de snackbar kun je terecht voor iets lekkers. Weer opgeladen? Speel dan een potje tennis of squash óf ga het water op voor een middagje kanoën, roeien of waterfietsen. Klinkt goed, toch?

Wil je nog meer keuze uit all inclusive hotels in Kroatië? Check dan ons volledige aanbod & boek!

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *