Vliegen vanaf Lelystad

Helaas… vliegen vanaf Lelystad is nog niet mogelijk. Er wordt hard aan gewerkt om deze nieuwe luchthaven – die Schiphol moet ontlasten – gereed te krijgen voor vakantiegangers. Tot die tijd kun je bij ons uiteraard wel terecht voor aanbiedingen vanaf andere luchthavens. Die zie je hieronder. En wie weet… binnenkort wel vliegen vanaf Lelystad?
Ga jij binnenkort vliegen vanaf Lelystad?
Luchthaven moet Schiphol ontlasten
Straks keuze uit vluchten naar zon- en stedenbestemmingen
Meer dan enkel een luchthaven

Bijna mogelijk; vliegen vanaf Lelystad

Op dit moment is het vliegveld in Lelystad de grootste luchthaven van Nederland voor o.a. lesvluchten en rondvluchten. Maar het liefst blijven wij niet in Nederland als we in een vliegtuig stappen. Gelukkig kun je binnenkort naar allerlei zonnige bestemmingen vliegen vanaf Lelystad. Voor nu moet je helaas nog even kiezen uit ons aanbod vanaf andere luchthavens in Nederland.

In welk jaar je precies kunt vliegen vanaf Lelystad is op dit moment nog niet bekend. De precieze datum is al een aantal keer uitgesteld. Wel staat vast dat de regionale luchthaven op heel veel reizigers kan rekenen. Het vliegveld van Lelystad zal namelijk een groot deel van de drukte van Schiphol overnemen.

Waar kan ik straks heen vliegen vanaf Lelystad?

Momenteel wordt er druk gebouwd om het vliegveld van Lelystad klaar te maken voor vakantievluchten. Waar je straks precies allemaal heen kunt vliegen vanaf Lelystad is nog niet bekend. We weten wel dat er dagelijks tientallen vluchten naar Zuid-Europese bestemmingen als Spanje, Italië, Portugal en Griekenland zullen vertrekken.

Maar ook voor een stedentrip is vliegen vanaf Lelystad straks een goede optie. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met diverse luchtvaartmaatschappijen en worden de mogelijkheden bekeken. Wie weet vlieg jij straks wel naar Barcelona, Praag, Berlijn, Boedapest, Rome, Parijs of Valencia vanaf Lelystad.

Vliegtuigfanaten opgelet!

Zolang je nog niet kunt vliegen vanaf Lelystad biedt de luchthaven wel verschillende opties. Vliegtuigliefhebbers zijn er bijvoorbeeld aan het juiste adres. Zij kunnen een bezoekje brengen aan het museum Aviodrome en alles leren over de geschiedenis van de luchtvaart. Bovendien sta je oog in oog met beroemde vliegtuigen van Fokker en Koolhoven en ervaar je hoe het was om passagier te zijn op een vlucht naar Indië met een van deze toestellen.

In het buitengedeelte van Aviodrome kun je al ervaren hoe het is om te vliegen vanaf Lelystad dankzij een flightsimulator. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de cockpit van een Boeing 747, een vliegtuig waarmee jij straks misschien naar je vakantiebestemming ligt.

En de bereikbaarheid dan…?

Hoewel vliegen vanaf Lelystad nu nog niet mogelijk is, is de infrastructuur richting de luchthaven de laatste jaren flink verbeterd. Vanaf de A6 ben je in no time op Lelystad Airport. Straks is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer gemakkelijk bij het vliegveld te komen vanaf het treinstation van Lelystad. Ze zijn in de polder al goed voorbereid op de komst van de luchthaven!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder