Praktisch

Schiphol-drukte: houd hier rekening mee!

Het is veel in de media geweest en ook wij kregen verontrustende berichten van klanten; afgelopen meivakantie was het druk, veel te druk, op Schiphol. Mensen waren bang hun vluchten niet te halen en enkele klanten misten deze ook daadwerkelijk.

De meidrukte is geweest en Schiphol heeft het aantal personeelsleden verhoogd. Desondanks kan de drukte in de hoogtij-maanden (juli/augustus) weer toeslaan. Dit komt  dan niet alleen door het toenemende aantal vakantieganger, ook de aangescherpte controles bij de douane zorgen voor lange rijen. Ruim op tijd aanwezig zijn is dus een must!

Op uw ticket of reispapieren staat de minimale tijd aangegeven die je van tevoren aanwezig dient te zijn. Deze tijd wordt echter niet aangepast in drukke periodes. Daarom vragen wij je om zelf een marge te nemen bovenop deze tijd i.v.m. de drukte. Omdat niets vervelender is dan een vakantie met stress beginnen!

We wensen je een fijne vakantie en mocht je onverhoopt door de douane zijn; zo dood je tijd op de luchthaven! (ook handig in het geval van vertraging overigens)