Last minute Tunesië

Op zoek naar een zonovergoten last minute, met eventueel nog een dosis cultuur? Boek een last minute naar Tunesië. Het Noord-Afrikaans land biedt je niet alleen luxe resorts, maar ook mooie stranden een eeuwenoude geschiedenis. Je belandt in een totaal andere wereld als je door een van de oude souks wandelt… Enjoy!
10-12 uur zon in de zomermaanden
Kleurrijke souks & een eeuwenoude cultuur
Kilometerslange stranden in Sousse en Hammamet
Fijne hotels voor elk budget

Haal alles uit een last minute in Tunesië

We kunnen je één ding garanderen; tijdens een last minute in Tunesië zal je verrast worden. Want waar veel mensen Tunesië zien als een land met strand en woestijn biedt het veel en veel meer. Kleurrijke souks en een eeuwenoude cultuur bijvoorbeeld. En dit alles voor een relatief lage prijs. Wat houdt je tegen?

Natuurlijk; de hoofdreden om een last minute naar Tunesië te boeken, is voor jou ongetwijfeld de zon. Groot gelijk heb je, want in de zomermaanden kan je hier rekenen op 10-12 uur zon per dag en ook in het voor- en najaar is het er genieten op het strand. Toch laten we je graag ook kennis maken met een andere kant van het land.

Kleur- en cultuurrijk Tunesië

De geschiedenis van Tunesië gaat duizenden jaren terug. Tijdens een last minute in Tunesië kun je kennismaken met deze cultuur. Bijvoorbeeld door een dagje cultuur te snuiven in de hoofdstad Tunis. De ruim 3.500 jaar oude stad staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst met dank aan de 7e eeuwse medina en meer dan 700 monumenten.

Een andere absolute must-do? Plan een dagje naar het amfitheater van El Jem in tijdens jouw last minute in Tunesië. Het is het grootste amfitheater van Noord-Afrika en het derde grootste van het Romeinse rijk. Extra pluspunt; het is er doorgaans stukken minder druk dan in bijvoorbeeld het Colosseum.

Een ander stukje belangrijke cultuur zijn de vele kleurrijke souks die je tijdens een last minute in Tunesië kunt bezoeken. Het is de ideale plek om souvenirs te scoren, af te dingen en lokale specialiteiten te proeven.

Waar verblijf je tijdens een last minute in Tunesië?

Wie een last minute naar Tunesië boekt, komt voor keuzes te staan. Word het Sousse, Hammamet of toch een van de andere badplaatsen?

Wie cultuur en zon wil combineren is helemaal op zijn plek in Sousse. Het oude gedeelte van de stad is haast een openluchtmuseum en de meeste hotels liggen aan het langgerekte strand. Kilometerslange stranden vind je ook in het noordelijker gelegen Hammamet. Voordeel van deze badplaats is dat het dichterbij de hoofdstad Tunis ligt.

En om het je nog makkelijker te maken, hebben we ook nog wat minder bekende badplaatsen in de aanbieding voor een last minute in Tunesië. Wat dacht je van het moderne en luxe Port el Kantaoui of het minder bekende Midoun? Aan jou de keuze!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder