Last minute Dubai

Nog niet zo lang geleden was Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, niet meer dan een woestijn. Nu is het het kloppende hart van het Midden-Oosten en staat de bestemming bij veel Nederlanders hoog op het wensenlijstje. Dat snappen wij helemaal; de staat is overdonderend, extravagant en geweldig. Ontdek het zelfs tijdens een last minute Dubai.
De metropool van het Midden-Oosten
Groot, groter, grootst op elk gebied
Combineer stad, strand, woestijn & historie
Opkomende bestemming onder families

Haal alles uit een last minute vakantie in Dubai

Alles over the top; dat is wat je kunt verwachten als je een last minute naar Dubai boekt. En dat is precies de charme van de populair metropool. Je belandt in een totaal andere wereld. Maar we garanderen je; je zult de tijd van je leven hebben!

Veertig jaar geleden was er op de plek waar nu de Verenigde Arabische Emiraten ligt – want daar is Dubai onderdeel van – voornamelijk woestijn te vinden. Nu is Dubai met haar luxe hotels en hypermoderne gebouwen het kloppende hart van het Midden-Oosten.

De extravagante bestemming dankt haar populariteit aan het zonnige klimaat, het fascinerende stadsbeeld, de mogelijkheid om te dunedashen met een 4WD en een flinke dosis luxe. Je maakt er allemaal kennis mee als je een last minute naar Dubai boekt.

Groot, groter, grootst!

In de stad draait alles om groter, beter & mooier zijn dan de rest van de wereld. Tijdens een last minute in Dubai kun je bovenop de hoogste toren ter wereld staan, de grootste fonteinshow ter wereld bijwonen en winkelen in het grootste winkelcentrum ter wereld. Wat groot is in dit geval? Bedenk je dat je 1.200 winkels binnen handbereik hebt of op de 828 meter Burj Khalifa staat. Indrukwekkend!

Een dagje sunsnacken & zandhappen

Aan bezienswaardigheden geen gebrek in de hippe metropool. Vergeet echter ook niet de nodige relaxmomenten in te plannen tijdens een last minute in Dubai. Je vindt er namelijk een kustlijn van ca. 40 km. Dat kan je afsluiten met struinen langs The Walk, de bekendste boulevard van Dubai én de plek om luxe auto’s te spotten. Zelfs de politie rijdt hier in Lamborghini’s!

Over auto’s gesproken; stap zeker in een jeep tijdens een last minute in Dubai. Net buiten de stad ligt een woestijngebied van ca. 225 km². Hoewel het gebied in zijn geheel beschermd is, heb je er wel de mogelijkheid om met gids een gave jeepsafari te maken. En die zandduinen, die zijn niet mals...

Een kant van Dubai die maar weinig mensen kennen

Dubai verrast op veel vlakken. Want welk beeld heb jij bij Dubai? Ongetwijfeld de hypermoderne gebouwen. Er is echt meer! Zo kent Dubai bijzondere oude stadsdelen, zoals Al Fahidi en Deira. Doe een stap terug in de tijd tijdens een last minute in Dubai en bezoek de souks, maak een boottochtje met een traditionele abra en neem een kijkje bij het oudste gebouw van de stad.

Familyfun tijdens een last minute in Dubai

Dacht je dat Orlando de pretparkhoofdstad van de wereld is? Ja, dat imago heeft het zeker, maar Dubai haalt de Amerikaanse stad met rasse schreden in. Tijdens een last minute in Dubai kan je van talloze glijbanen roetsjen in het geweldige AquaVenture en een bezoek brengen aan Legoland Dubai. Ook vind je er een aantal overdekte themaparken. Handig op bloedhete dagen!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder