All inclusive Dubai

Als er één stad overdonderd en extravagant is dan is het Dubai wel! De hoogste gebouwen, de grootste fonteinen; Dubai heeft talloze records op haar naam staan. Op-en-top in luxe genieten van dit alles? Boek een all inclusive naar Dubai. Naar eten & drinken heb je geen omkijken meer en je kan onbezorgd genieten van alle hoogtepunten (letterlijk én figuurlijk) van deze wereldstad.
Hippe metropool middenin de woestijn
Stad van contrasten: waar het oosten het westen ontmoet
Maximaal & grenzeloos genieten van Dubai
Keuze uit hotels voor elk budget

Haal alles uit een all inclusive in Dubai

In Dubai is alles groter dan groots. Het hoogste gebouw ter wereld, het grootste winkelcentrum ter wereld, de meest omvangrijke fonteinenshow ter wereld… Maximaal van dit alles genieten? Ga voor een all inclusive vakantie in Dubai.

Dubai is geweldig. En overweldigend. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar veertig jaar geleden was er op de plek waar nu de stad staat haast nog enkel woestijn te vinden. In een rap tempo is het uitgegroeid tot een van de populairste stedentripbestemmingen. En wat maar weinig wensen weten; ook één van de meest veelzijdige. Boek een all inclusive naar Dubai en ontdek dat er meer is dan enkel hypermoderne gebouwen.

Een veelzijdige all inclusive in Dubai

Het beeld dat veel mensen hebben bij Dubai? Hypermoderne gebouwen en skyscrapers die tot in de wolken reiken. Dit vind je er ook. Breng bijv. een bezoek aan Downtown Dubai en ‘beklim’ de hoogste toren ter wereld, de 828 hoge Burj Khalifa. Aan de voet hiervan vind je Dubai Mall, dat met ruim 1.200 winkels het grootste winkelcentrum ter wereld is.

Kijk je echt buiten Downtown Dubai dan zal je nog verrast worden tijdens een all inclusive in Dubai. De stad kent bijvoorbeeld ook historie. Al wandelend door de wijken Al Fahidi en Deira (met levendige souks) doe je een stap terug in de tijd.

Reis je af naar het zuiden van de stad? Dan kom je uit in de woestijn. En die leent zich prima voor een jeepsafari met een uurtje sandboarden, een valkeniersshow of een diner bij de bedoeïenen. En voor families biedt Dubai een breed aanbod aan water- en attractieparken.

All inclusive voor elk budget

Uit eten gaan in de stad kan geweldig zijn, maar een dag in Dubai – kan door de vele indrukken – best wat energie kosten. Boek je een all inclusive in Dubai dan hoef je niet per se op pad te gaan om te gaan eten. Gewoon lekker aanschuiven in het hotel! Het is ook nog eens een stuk vriendelijk voor je portemonnee én je weet vooraf waar je aan toe bent.

Dubai is geen all inclusive paradijs als Turkije, Spanje of Griekenland, maar je hebt er wel een aantal mogelijkheden. Veelal zijn dit vier- of vijfsterren hotels die ook nog eens beschikken over een zwembad. Gezien het tropische klimaat is dat erg fijn!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder