Last minute Dominicaanse Republiek

Droom je al tijden van parelwitte stranden, een blauwe zee en wuivende palmbomen? Boek dan een last minute Dominicaanse Republiek. Hier zijn de stranden nog mooier dan in je mooiste dromen! Op het eiland – dat met regenwouden en woestijngebieden zeer gevarieerd te noemen is – heb je de keuze uit diverse levendige badplaatsen en diverse hotels, waaronder een groot aanbod luxe hotels. Dat wordt genieten!
Het palmbomenparadijs van het Caribische gebied
Meer dan 50 km strand in Punta Cana
Een ruime keuze aan luxe all inclusive hotels
Diverse mogelijkheden voor toffe excursies

Last minute naar de Dominicaanse Republiek

Heb jij dringend behoefte aan een flinke dosis palmbomen en zon? Boek een last minute naar de Dominicaanse Republiek. Deze vakantiebestemming in het Caribische gebied heeft alles in huis voor een relaxte zonvakantie. En als je het goed doet ook nog eens in alle luxe!

Als we zeggen dat je er het hele jaar kunt rekenen op een dagtemperatuur van minimaal 28 °C, dan wil je toch het liefst meteen jouw koffer pakken om aan het strand te gaan chillen? Maar daarmee hebben we wel direct een onterecht imago te pakken; mensen denken vaak dat de Dominicaanse Republiek niet anders is dan strandhangen. Er is veel meer…

Chillen met je billen in Punta Cana

Eén van de meest populaire bestemmingen is Punta Cana, een badplaats in het uiterste oostpuntje van de Dominicaanse Republiek. Waar deze populariteit vandaan komt? Je vindt er ruim 50 km aan hagelwit zandstrand. Het langste strand is Bávaro en daarmee hebben we meteen ons lievelingsstrand te pakken. We zijn fan van de palmbomen die kriskras over het strand hun weg vinden. Daarmee heb je altijd een schaduwplek binnen handbereik. Wel zo fijn als je niet zo rood als een kreeft terug wil komen van jouw last minute naar de Dominicaanse Republiek.

Extra punten scoort Punta Cana door de vele luxe hotels. Langs het Bávaro strand en de andere stranden zijn talloze hotels gevestigd. Vijf sterren zijn hier geen uitzondering en ook bieden veel hotels een all inclusive mogelijkheid en meerdere restaurants.

Of we alleen Punta Cana aanbieden? Nee! Je hebt ook de mogelijkheid om jouw last minute op de Dominicaanse Republiek door te brengen in bijv. Puerto Plata, Playa Bayahibe of Sosúa. Stuk voor stuk tropische pareltjes!

Op pad tijdens een last minute in de Dominicaanse Republiek

Laten we het nog even over het imago hebben van dit tropische paradijsje. Veel mensen denken dat de Dominicaanse Republiek gelijk staat aan strandhangen. Maar er is meer… Zo is het een aanrader om een dag op de boot te stappen en een bezoek te brengen aan het paradijselijke eiland Saona. Waar je o.a. een klein dorpje aandoet en de locals jouw met open armen ontvangen.

Cultuur tijdens een last minute in de Dominicaanse Republiek? Maak een dagtrip naar de hoofdstad Santo Domingo. In de hoofdstad leven meer dan 3.000.000 mensen en het bruist er altijd. Je kunt er daarnaast rekenen op een flinke dosis historie en talloze prachtige monumenten, met name in de binnenstad.

En dat is nog niet alles! Een last minute in de Dominicaanse Republiek kan je ook vullen met de onderwaterwereld ontdekken en roggen spotten, een off road safari in het binnenland, een helikoptertour of een avondje in een van de legendarische nachtclubs die het land biedt.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder