Last minute Albufeira

Heb je behoefte aan zon, zee en strand en het liefst zo snel mogelijk? Dan is een last minute Albufeira de oplossing. Ga er tussenuit naar deze zonnige badplaats in de Algarve, welke bekend staat om mooie stranden en een bruisend uitgaansleven. De zuidelijke ligging zorgt daarnaast voor een mediterraan klimaat en meer dan zonnige zomermaanden. Een last minute Albufeira; een goed idee als de Nederlandse zomer tegenvalt!
Populaire bestemming onder jongeren
Maar mét een rustiger, oud gedeelte
Cultuur snuiven in authentieke vissersdorpjes
Ultiem strandhangen dankzij meer dan 20 stranden

Haal alles uit een last minute in Albufeira

Op zoek naar een bruisende zonbestemming voor een last minute? Albufeira it is! In deze Portugese badplaats combineer je zon, zee, strand met cultuur, natuur en lekker eten. En dan kun je er ook nog eens tot diep in de nacht dansen!

De ligging van Albufeira, helemaal in het zuiden van Portugal, zorgt voor een aangenaam klimaat. Zelfs in de wintermaanden wordt het er nog gemakkelijk 15 °C, terwijl je in de zomer rekening moet houden met temperaturen boven de 30 °C. Dat is toch veel beter dan het wisselvallige klimaat in Nederland? Een last minute naar Albufeira is dus eigenlijk het hele jaar een goed idee.

Stappen vs. cultuur snuiven

Net als veel andere badplaatsen kent Albufeira een oud en nieuw gedeelte. In het nieuwe stadsdeel vind je de bekendste stapstraat van heel Portugal. Hier barst het dan ook van de jongeren. Wil je juist tot rust komen tijdens een last minute in Albufeira? Het oude gedeelte is een stuk rustiger en authentieker. Dwaal door de smalle straatjes en ga winkelen aan de Rua de 5 Outubro tijdens een last minute in Albufeira.

Bezoek tijdens een last minute in Albufeira ook de 18e-eeuwse kerk van de stad en bekijk de schatten van het archeologische museum. Ben je uitgekeken in Albufeira? In de nabijgelegen dorpjes vind je gegarandeerd het authentieke Portugal terug. Carvoeiro en Lagos zijn enkele must sees die je het beste ontdekt per huurauto. Waarom? Omdat je dan direct de mooie kustlijn van de Algarve ziet.

Strandhangen tijdens een last minute in Albufeira

Waarom veel mensen kiezen voor een last minute naar Albufeira? Vanwege de prachtige stranden! Tijdens je vakantie heb je de keuze uit meer dan 20 stranden. Waarschijnlijk te veel om allemaal uit te proberen, daarom tippen wij er een paar.

Praia do Tunel, in het oude gedeelte van Albufeira, is de bekendste. Aan het begin van de Strip vind je Praia Da Oura, het meest levendige strand van Albufeira. Liever iets minder massaal een dagje strandhangen tijdens je last minute in Albufeira? Dat kan op Praia des Pescadores, Praia Do Peneco en Praia da Falesia.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder