Strand gadgets 3

Uitgelicht! Toffe musthaves voor op het strand of aan het zwembad (die makkelijk in je koffer passen)

Sinds de regels bij de luchtvaartmaatschappijen in 2014 zijn aangepast – gratis ruimbagage is sindsdien eerder uitzondering dan regel – pakken we compacter en compacter om simpelweg geld te besparen. Alleen handbagage of een koffer met zijn tweeën. Kleding, zonnebrandcrème: alle moetjes gaan als eerst in de koffer. Mocht je toch nog een beetje ruimte hebben, kijk dan eens naar deze toffe musthaves voor op het strand of aan het zwembad.

Strand gadgets

1. Beschikt jouw hotel niet over een badhanddoekenservice óf neem je liever je eigen handdoek mee? Steek de draak met de vroege-bedjes-reserveerders en leg deze handdoek aan het zwembad neer. Succes gegarandeerd!

2. Een dagje strand niet compleet zonder muziek? Beatblok is een klein houten kastje (draadloos, vooraf op te laden via USB) waar je je iPhone (of andere smartphone of tablet) op kan leggen om het geluid te versterken. Lichtgewicht en dus ook prima als je alleen met handbagage afreist.

3. Samen zwemmen is nog wel eens een uitdaging. Want wie let er op de kostbare spullen? Vermom je sleutels, euro-biljetten en zonnebril in dit strandkluisje. Elk gek denkt dat er zonnebrandcrème in zit.

4. Lekker dobberen in het zwembad of de zee? Doe dat op deze donut zwemband met een doorsnede van maar liefst 122 cm. Opgevouwen is hij uiteraard een stuk kleiner! Verkrijgbaar in verschillende varianten.

strand-gadgets-2

5. Een dagje aan het strand doet veel met je vochtgehalte. Zorg dat je altijd water bij de hand hebt. Bijvoorbeeld door deze opvouwbare waterfles. Ideaal voor mensen die alleen met handbagage reizen.

6. Vergeet de frisbee, vergeet de strandbal; waterpret is pas echt gegarandeerd met de waterballen van Waboba, welke als een gek over het water stuitert. Een uitdaging voor beginneling, maar ook zeker voor pro’s.

7. Je hoeft geen dure ligbedjes te huren aan het strand; stop gewoon de Lamzac van Fatboy in je koffer. Opgerold is de Lamzac niet meer dan een kussentje, maar wacht maar tot je hem uitrolt. Loop een paar keer heen en weer om wind te vangen en de zak blaast zichzelf op.

8. Leuk tijdverdrijf voor de kinderen: een boter-kaas-en-eieren handdoek. In de meegeleverde rugzak kun je de handdoek en de houten speelschijven eenvoudig opbergen.

Zorg natuurlijk wel dat je ruimte over houdt voor je zonnebrandcrème, want als iets een musthave gadgets voor op het strand of aan het zwembad is, is dat het wel!

P.S. Bij goed weer lenen deze zwembad- en strand gadgets zich natuurlijk ook uitstekend voor een dagje Scheveningen of Zandvoort!

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *