Mooie zwembaden

Mooie zwembaden gezocht? Check deze hotels!

Een zwembad is misschien wel de belangrijkste hotelfaciliteit voor het boeken van een zonvakantie. Geldt dat ook voor jou? Wij hebben hotels verzameld met o.a. kindvriendelijke zwembaden, infinity pools en swim-up kamers. Wie weet dobber jij binnenkort wel in een van deze mooie zwembaden!

Hotels met zwemparadijs

Wist je dat je op onze website gemakkelijk zoekt naar hotels met zwemparadijs? Het enige dat je hoeft te doen is het filter ‘aquapark’ aanklikken. Zo krijg je een lijstje van alle hotels met waterpark, mét minimaal drie glijbanen. Groot voordeel; de kinderen hebben de tijd van hun leven én je hoeft geen extra geld uit te geven aan dure tickets voor waterparken in de buurt. We verzamelden de mooiste hotels met zwemparadijs voor je.

  • Een hotel waar waterpret centraal staat? The Land of Legends Kingdom Hotel in Turkije is het antwoord! Dit hotel hoort bij het water- en themapark The Land of Legends in Belek. Je kunt rekenen op talloze glijbanen voor jong & oud, familieglijbanen en waterpret speciaal voor de kleintjes. Er zijn daarnaast diverse attracties en leuke shows. Het hotel is super-de-luxe, heeft bontgekleurde kamers met spelcomputer en hanteert een all inclusive-formule. Zeker weten dat de kinderen nooit meer naar huis willen!
  • Egypte is hét land van de hotels met grote zwemparadijzen. Een van de best geboekte hotels – Sindbad Club – heeft alles in huis voor een geslaagde (familie)vakantie. Er zijn meerdere zwembaden om in te plonsen en het privéstrand ligt voor de deur. Kinderen vermaken zich opperbest in het waterpark met o.a. een golfslagbad, kinderbad en meerdere glijbanen. En zoals je van Egypte mag verwachten; je verblijft o.b.v. all inclusive.
  • Ga jij liever naar Griekenland? Ook daar vind je veel mooie hotels met aquapark. Grecotel Ilia Palms & Aquapark beschikt over een van de grootste aquaparken van Griekenland. Met 20.000 m² aan waterpret is vervelen écht geen optie. Spectaculair zijn de raket (waarbij je eerst 20 m de lucht in vliegt), de rafting-glijbaan, de dark-hole en de trechter-glijbaan. Voor de jongste vakantiegangers is er ook genoeg waterpret in de vorm van een aqua-toren en een waterspuitpark. Het luxe hotel ligt direct aan het strand, biedt volop (sport)vermaak en de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Mooie zwembaden - Grecotel Ilia Palms Aquapark

Bekijk meer hotels met waterpark

Hotels met zwembaden voor jonge kinderen

Ben je op zoek naar een hotel met mooi zwembad voor jonge kinderen (0-5 jaar)? We gingen op zoek naar hotels met pierenbadje, piratenschip, waterspuitpark en piratenboot zodat kleintjes de tijd van hun leven hebben. Kijk je mee?

  • Het zwembadenlandschap van Lopesan Baobab Resort kronkelt als een rivier door de tropische tuinen. Je vindt er een ondiep zwembad met strandje en een kinderbadje met leuke glijbaantjes. Extra fijn; de zwembaden zijn verwarmbaar. Ga jij voor luxe? Kies dan voor de familiekamers die grenzen aan het zwembad. Als de kleine een dutje doet geniet jij met de babyfoon bij de hand van het zonnetje. Het luxe hotel op Gran Canaria is trouwens een pareltje; het is helemaal in Afrika-thema en beschikt over meerdere restaurants en tal van sport- en kinderfaciliteiten.
  • Long Beach Alanya is niet voor niets een van de bestgeboekte hotels in ons aanbod. Hier ben je aan het juiste adres voor een familievakantie met (jonge) kinderen. Je kunt rekenen op verschillende zwembaden, waaronder een waterspuitpark, piratenboot, overdekt pierenbadje en groot aquapark. Daarnaast biedt dit hotel aan de Turkse Rivièra een kinderboerderij, miniclub en kermis. Voor de wat oudere kinderen is er een klimpark met zipline!
  • Met een babylounge, babybedjes, speeltuin, oppasservice en kidsclubs voor verschillende leeftijden is Atlantica Mare Village Paphos een paradijs voor (jonge) kinderen. Het luxe hotel op Cyprus biedt voor de allerkleinsten zelfs een babybadje en voor de iets oudere kinderen een waterspuitpark met glijbanen. De stijlvolle (familie)kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden een met schuifdeur afgesloten slaapruimte.

Mooie zwembaden - Atlantica Mare Village Paphos

De mooiste infinity pools

Armen over de rand en wegdromen bij het prachtige uitzicht op zee. Als we het hebben over hotels met mooie zwembaden, dan mogen infinity pools niet ontbreken (ook wel overloopzwembaden genoemd). Met wie ga jij voor een op-en-top romantische vakantie in een van deze hotels?

  • Een van de mooiste infinity pools is die van Lujo Hotel in Turkije. Je zwemt hier naar de bar om je favoriete cocktail te bestellen en nipt deze weg met een schitterend uitzicht op zee. Je kunt verder rekenen op een stijlvolle inrichting, een privéstrand voor de deur en genoeg vermaak voor het kleine grut. Ga voor wat extra luxe en kies een kamer met jacuzzi of zwembad aan het terras óf een villa met privézwembad. Dit hotel scoort bonuspunten voor de all inclusive-optie.
  • Vanuit de infinity pool van Riu Palace Tenerife kijk je eindeloos uit over de Atlantische Oceaan. Het is daarnaast ultiem genieten bij de twee andere mooie zwembaden én in de whirlpool. Het strand is te bereiken via een trap, kinderen vermaken zich dankzij een speeltuin en kinderbad en in de restaurants is het smullen geblazen.
  • Wij zijn verliefd op het prachtige Daios Cove Luxury Resort & Villas op Kreta. Het hotel is tegen een berghelling gebouwd en biedt vanuit het zwembad uitzicht op een idyllische baai. Rondom de zwembaden – én op het strand dat lager ligt – neem je plaats op comfortabele ligbedden. De luxe kamers zijn naar wens te boeken met privézwembad. Ontspannen is geen opgave in het 2.500 m² grote wellnesscentrum. Nooit meer naar huis!

Mooie zwembaden - Daios Cove Luxury Resort & Villas

Bekijk nog meer hotels met infinity pool

Hotels met swim-up kamers of privézwembad

Ga je voor ultieme luxe? Kies dan een hotel dat swim-up kamers en/of kamers met privézwembad aanbiedt. Zo spring je ’s ochtends direct vanuit je bed het zwembad in. Dat is nog eens lekker wakker worden!

  • D’Andrea Lagoon Suites is een pareltje op Kos. Dit stijlvolle adults only hotel biedt – rondom een groot zwembad – prachtige swim-up kamers. Op de comfortabele ligbedden geniet je ultiem van de Griekse zon. Waar je verder op kunt rekenen? Een privéstrand voor de deur en een uitstekend restaurant.
  • Het is misschien even flink sparen, maar voor een geslaagde familievakantie zit je sowieso goed in Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya. Dit hotel in Mexico is helemaal gebouwd in Nickelodeon thema; je wordt er wakker met Spongebob naast je bed én een frisse duik in het zwembad. Alle kamers beschikken namelijk over een swim-up balkon of terras. Je wandelt via een tunnel zo het lange strand, hebt waterpret in het aquapark en verblijft o.b.v. all inclusive.
  • Droomvakantie alert! Jumeirah Maldives is hét ultieme resort voor een vakantie op de Malediven. Je verblijft in luxe water- of beachvilla’s met eigen privézwembad. Het hotel biedt – naast privézwembaden – nog veel meer mooie zwembaden. Het is goed vertoeven in de twee prachtige infinity pools! Er is ook genoeg te beleven voor actievelingen; je kunt o.a. fitnessen, tennissen, kanoën, waterfietsen, kajakken, windsurfen, suppen en flyboarden.

Mooie zwembaden - Jumeirah Maldives

Bekijk meer hotels met swim-up kamersCheck ook deze hotels met privézwembad

De meest bijzondere zwembaden

Op zoek naar een hotel met een bijzonder zwembad? In deze hotels kun je op een unieke manier dobberen:

  • Grand Paradiso Ibiza is volledig in de filmvibe van de jaren 70 ingericht; met veel pastelkleuren en retro elementen. Het hotel op Ibiza heeft zelfs een eigen bioscoop. Het meest bijzonder is de caduzzi; een jacuzzi ín een oude roze Cadillac.
  • Vooral de ligging van Acro Suites – A Wellbeing Resort is bijzonder. Dit prachtige adults only hotel op Kreta is tegen een klif gebouwd en biedt zo oneindig uitzicht op zee. De gemeenschappelijke infinity pool wordt omringd door houten koepelvormige ligbedden en de suites en villa’s beschikken allemaal over een privézwembad. Wauw!
  • Baantjes trekken in de hoogste infinity pool ter wereld? Het kan in Address Beach Resort in Dubai. Dit mooie zwembad ligt op de 75e verdieping (op zo’n 300 meter hoogte) en biedt uitzicht over de wolkenkrabbers en het strand. Je kijkt je ogen uit!

Mooie zwembaden - Address Beach Resort

Nog meer hotels met mooie zwembaden

We hebben nog veel meer hotels met mooie zwembaden voor je in de aanbieding. Zo veel dat we je graag nog een paar extra tips geven.

  • Het zwembadencomplex van Bayou Villas doet haast tropisch aan, maar dit prachtige resort ligt toch echt in Turkije. De luxe en riante villa’s zijn stuk voor stuk voorzien van een (verwarmd) privézwembad en voor meer faciliteiten mag je (mogelijk tegen betaling) gebruikmaken van het naastgelegen zusterhotel.
  • Voor een romantische droomvakantie ben je in Ubud op Bali aan het juiste adres. Wij zouden kiezen voor Wapa di Ume, waar je een duik neemt in een prachtige infinity pool boven de rijstterrassen en jungle. Voor een flinke dosis extra luxe kies je voor een poolvilla met privézwembad!
  • Het glazen zwembad van Minos Ambassador mag niet ontbreken op onze lijst met mooie zwembaden. Vanuit de infinity pool op het dakterras kijk je oneindig uit op de Egeïsche Zee. Tot rust komen is geen opgave; het stijlvolle hotel op Kreta hanteert een adults only formule!
  • Het mooie zwembad van Lopesan Costa Bavaro Resort Spa & Casino ziet eruit als een golf op zee. Je kijkt uit op het hagelwitte strand met wuivende palmbomen. Wij zien onszelf hier wel ronddobberen tijdens een vakantie op de Dominicaanse Republiek.
  • Wauw! De zwembaden van Cullinan Belek zijn zeker Instagram-waardig. De stijlvolle zitjes met palm-parasols ín het zwembad vragen om een foto! Je hebt daarnaast zwemplezier in het waterpark of een van de andere mooie zwembaden. Ultieme luxe? Kies voor een swim-up kamer!

Mooie zwembaden - Cullinan Belek

In welk van deze mooie zwembaden neem jij binnenkort graag een duik?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *