Hotels met infinity pool

Hotels met infinity pool; de mooiste op een rij

Armen over de rand en wegdromen bij het prachtige uitzicht op zee; het kan in een hotel met infinity pool. Wij verzamelden de mooiste in ons aanbod. Kijk je mee?

Infinity zwembaden: wat zijn dat eigenlijk?

Vrij vertaald betekent het ‘oneindig zwembad’, maar ze worden ook wel overloopzwembaden genoemd. Omdat dat lang niet zo lekker bekt, blijven wij het gewoon infinity pools noemen.

Toch een kleine uitleg voor de mensen die zich nog geen beeld kunnen vormen bij het woord infinity pool of infinity zwembad:

Infinity pools zijn zo aangelegd dat ze een eindeloos gevoel creëren, vandaar de naam oneindige zwembaden. Hoe men dit creëert? Door ervoor te zorgen dat het lijkt alsof het wateroppervlak zo doorloopt tot aan de horizon. Dit komt o.a. door de techniek die ze ‘verdwenen rand’ noemen. Je ziet geen rand, dus hoe weet je dan waar deze stopt?

De mooiste hotels met infinity pool in Griekenland

Griekenland is als je het ons vraagt hét land van de hotels met infinity pool. Vanuit de hoger gelegen hotels kijk je prachtig uit op het helderblauwe zeewater en de horizon.

Het was niet gemakkelijk om een selectie te maken van de mooiste, maar het is toch gelukt:

  • Lindos Blu Luxury Hotel & Suites is tegen een heuvel gebouwd en biedt op-en-top luxe op Rhodos. In de eerste plaats vanwege de prachtige infinity pool en het dito uitzicht en daarnaast dankzij de romantisch setting en adults only formule. Boek voor het ultieme vakantiegevoel een swim-up kamer!
  • Wij zijn verliefd op de infinity pool van Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa op het Griekse vasteland. Hang over de rand of relax op de comfortabele ligbedden. Extra fijn; het brede scala aan wellnessfaciliteiten!
  • Het stijlvolle Mykonos Bliss Cozy Suites op Mykonos is écht een pareltje! Dit kleinschalige hotel (slechts 15 kamers!) biedt vanuit het zwembad uitzicht op het 5 minuten verderop gelegen strand. De comfortabele ligbedden en fijne poolbar maken jouw zwembaddag compleet. Extra fijn zijn de suites met jacuzzi of privézwembad!

Hotels infinity pool - Mykonos Bliss Cosy Suites

Pareltjes van infinity pools in Spanje

Voor wie liever naar Spanje gaat en op zoek is naar een mooi hotel met infinity zwembad selecteerden we deze pareltjes:

  • Met een dromerig uitzicht op het binnenland van Mallorca, hang je over de rand van de infinity pool van S’Estelrica Finca Hotel. Het kleinschalige hotel (slechts 10 kamers) ligt in een rustige omgeving en heeft als doel jou compleet te laten ontspannen. Leuk; op het stuk grond – van maar liefst 800.000 m² – waar het hotel ligt, mag je met het personeel fruit en groenten oogsten.
  • Luxe & service op Tenerife? Kies voor Riu Palace Tenerife. De infinity pool biedt uitzicht op Playa El Beril en de omgeving. Je kunt verder rekenen op meerdere restaurants, comfortabele (familie)kamers, een wellnesscentrum en diverse kinderfaciliteiten.
  • Op het dakterras van Amare Beach Hotel Ibiza vind je een prachtige infinity pool met uitzicht op de baai van Cala de Bou. Dit adults only hotel op Ibiza ligt op slechts een paar stappen van het strand, beschikt over uitstekende restaurants en biedt nog meer zwembaden. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke vakantie!

Hotels infinity pool - Amare Beach Hotel Ibiza

Hotels met infinity pool in Turkije

Turkije is het land van de grote all inclusive hotels. Even wegdromen in een infinity pool past misschien niet in dat plaatje, maar in deze hotels kan dat dus wel:

  • De infinity pool van Club Marvy by Paloma lijkt écht over te lopen in zee. Hang over de rand en laat je gedachten je meevoeren naar niks. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Dit luxe hotel biedt nog veel meer zwembaden, talloze kinderfaciliteiten en idyllische privéstrandjes (waarvan één adults only). Je kunt bovendien o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Vanuit de langgerekte infinity pool van Blue Dreams Resort & Spa kijk je uit op het helderblauwe zeewater van Torba. Je ligt in no time op het strand dankzij de panoramische lift, kunt ultiem relaxen in het wellnesscentrum en boekt voor het gemak o.b.v. all inclusive. Kinderen vermaken zich dankzij de waterglijbanen en het animatieteam.
  • Stel je even voor; je zwemt naar de bar, bestelt je favoriete cocktail en drinkt deze met je armen over de rand en uitzicht op het helderblauwe zeewater. Het kan bij Lujo Hotel aan de Zuid-Egeïsche Kust. Naast dit ge-wel-dig-e zwembad kun je rekenen op een privéstrand voor de deur, all inclusive optie, volop kinder- en sportfaciliteiten (waaronder waterglijbanen) en een fijn wellnesscentrum. De comfortabele en stijlvolle kamers – die naar wens te boeken zijn als swim-up variant of met privézwembad – maken de vakantie compleet.

Hotels infinity pool - Lujo Hotel

Nog meer mooie hotels met infinity pool

Kiezen uit de mooiste hotels met infinity pool was een onmogelijke opgave; we hebben zóveel pareltjes in ons aanbod. Daarom hebben we nog wat bonus-tips voor je!

  • Baantjes trekken mét uitzicht? Het kan bij Villa Orabelle in Kroatië. Je kijkt uit over zee en het idyllische Bellevue strand. De jacuzzi is trouwens ook een fijne plek om in weg te dromen.
  • Als je vakantie viert op een privéschiereiland is het strand altijd dichtbij! Xanadu Island in het Turkse Turgutreis beschikt over prachtige suites (naar wens met jacuzzi), leuke sport- en kinderfaciliteiten en een wellnesscentrum. Het infinity zwembad wordt omgeven door palmbomen waardoor het vakantiegevoel direct aanwezig is.
  • Een pareltje met infinity zwembad op Cyprus is Almyra Hotel. Je kunt – naast een geweldig uitzicht – rekenen op een uitstekende ligging vlakbij het strand en de culturele schatkist Kato Paphos.
  • Uitkijken op de helderblauwe zee van Curaçao? De infinity pool van Papagayo Beach Hotel ligt direct aan een hagelwit strand. Het fijne hotel beschikt daarnaast over een hippe beachclub en comfortabele kamers.
  • Een vakantie vol privacy en luxe? Dan ben je bij Pullman Maldives Maamutaa Resort op de Malediven aan het juiste adres. Het resort beschikt over riante villa’s die naar wens te boeken zijn met een ligging aan het strand of op palen boven zee. Voor het ultieme vakantiegevoel boek je een villa met privé infinity zwembad.
  • El Llorenc de la Mar heeft een uitstekende ligging in Palma de Mallorca; de gezelligheid van de stad dichtbij en je staat in no time op het strand. Het adults only hotel beschikt over een prachtig dakterras met infinity pool, cocktailbar en Balinese bedden. Dat wordt genieten!
  • Wow! Address Beach Resort heeft een infinity pool op de 75e verdieping (de hoogste ter wereld!). De rest van het hotel in Dubai (waaronder de kamers en restaurants) zijn minstens zo luxe en exclusief.

Hotels infinity pool - Address Beach Resort
In welk van deze hotels met infinity pool wil jij een duik nemen?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *