Hotels met swim-up kamers

Swim-up kamers? In deze hotels duik je zo vanuit je bed het zwembad in

Hét ultieme vakantiegevoel? Wat ons betreft is dat als je vanuit je bed direct het zwembad in kunt duiken. In een hotel met swim-up kamers wordt deze droom werkelijkheid. Wij zetten de mooiste op een rij!

Wat is een swim-up kamer?

Waar een aantal jaar terug nog niemand van swim-up kamers had gehoord, is het tegenwoordig een veelgebruikte zoekterm. Maar wat is een swim-up kamer eigenlijk? Een swim-up kamer is een hotelkamer waarbij je vanaf het terras direct toegang hebt tot een gedeeld zwembad. Ze worden om die reden ook regelmatig kamers met gedeeld zwembad genoemd. Maar op onze website kom je ook andere termen als lagoon-kamer en kamer aan zwembadzijde tegen. Ben jij op zoek naar een hotel met swim-up kamers? Wij zetten de mooiste op een rijtje!

LET OP! Klik – om er zeker van te zijn dat je een swim-up kamer boekt – altijd op het i-tje voor een uitgebreide kameromschrijving of neem contact op met onze klantenservice.

De mooiste hotels met swim-up kamers in Griekenland

Griekenland kent sowieso veel mooie hotels, maar deze pareltjes met swim-up kamers springen er wel echt uit!

  • Cavo Vezal is al jarenlang een van de populairste hotels op Zakynthos. Het is op-en-top genieten in dit adults only hotel, helemaal als je een swim-up kamer óf kamer met privézwembad boekt. In het restaurant proef je van de beste Griekse gerechten.
  • De Malediven van Kreta; zo wordt Stella Island Luxury Resort & Spa regelmatig genoemd. Dankzij het grote lagunezwembad, ligbedjes op het water en de waterbungalows heb je die tropische eiland-vibe snel te pakken. En dat terwijl je er maar zo’n 3,5 uur voor hoeft te vliegen! Nog meer pluspunten scoort dit hotel dankzij de adults only formule, villa’s met privézwembad, uitgebreid wellnesscentrum en all inclusive-optie.
  • Niet zonder reden sloegen de foto’s van D’Andrea Lagoon Suites aan op onze social media-accounts. Iedereen was razend enthousiast over de stijlvolle inrichting en de prachtige swim-up kamers. Waar je verder op kunt rekenen bij dit hotel op Kos? Een adults only formule, een ligging aan zee en uitstekende restaurants.

Swim-up kamers - D'andrea Lagoon Suites

Bekijk nog meer mooie hotels in Griekenland

Pareltjes in Turkije

In Turkije vind je veel meer kindvriendelijke hotels met swim-up kamers. Bezorg jij jouw kinderen een onvergetelijke vakantie?

  • Bij Akra Fethiye Tui Blue Sensatori zijn er voor gezinnen speciale swim-up familiesuites te boeken. Deze liggen in het familiegedeelte van het hotel en bieden dus direct toegang tot het gedeelde zwembad. Wat je verder mag verwachten van dit luxe hotel aan de Lycische Kust? Meerdere zwembaden, talloze (water)sportfaciliteiten, een wellnesscentrum en talloze faciliteiten voor kinderen waaronder een waterspuitpark, waterglijbanen en activiteitenprogramma. Fijn; je kunt o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Lujo Hotel is een echt vakantie-walhalla. Dit luxe hotel aan de Zuid-Egeïsche Kust beschikt over een fijn stukje privéstrand waar je leuke watersporten als kanoën en duiken kunt beoefenen. Daarnaast kun je rekenen op meerdere zwembaden, een waterpark, een animatieprogramma met o.a. workshops en live muziek, veel sportfaciliteiten, een wellnesscentrum en een ruime keuze aan restaurants en bars (check zeker de bar ín de infinity-pool). En de kamers? Die zijn op-en-top luxe en naar wens te boeken als swim-up kamer, met jacuzzi of als villa met privézwembad.
  • Wauw! Bayou Villas biedt riante en luxe villa’s die allemaal toegang bieden tot het tropische zwembadenlandschap. Je zwemt vanaf je terras tussen de palmbomen en andere tropische planten. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien – denk aan een kitchenette, airco en badjassen – en zijn naar wens zelfs met luxe extra’s als een sauna, jacuzzi en fitnessfaciliteiten te boeken. Kinderen worden blij van het waterpark en de miniclub bij het naastgelegen zusterhotel.

Swim-up kamers - Bayou Villas

Bekijk nog meer mooie hotels in Turkije

Spaanse toppers in ons aanbod

Wil jij jouw vakantie doorbrengen in Spanje en kies je dit jaar voor een swim-up kamer? Dit zijn onze hoteltips!

  • Paradiso Garden Hotel heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie op Mallorca. Het modern en stijlvol ingerichte hotel ligt in de levendige badplaats El Arenal en op steenworp afstand van het strand. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en naar wens te boeken als swim-up variant. In het wellnesscentrum staat je een dagje ontspanning te wachten.
  • We blijven nog even op Mallorca voor Fergus Style Palmanova. Dit adults only hotel ligt vrijwel direct aan het strand van Palma Nova, beschikt over een mooi rond zwembad en biedt charmant ingerichte kamers. Deze zijn naar wens te boeken als swim-up variant. Extra pluspunten scoort dit hotel voor het dakterras met waanzinnig uitzicht!
  • Op Tenerife is H10 Atlantic Sunset een echte aanrader. Niet alleen vanwege de fijne swim-up kamers in het adults only deel van het hotel, ook dankzij de stijlvolle inrichting, ligging aan zee, vele kinderfaciliteiten en all inclusive-optie. Voor een extra luxe vakantie boek je een kamer met privilege-services en luxe extra’s als toegang tot een infinity-pool met exclusieve poolbar.

Swim-up kamers - H10 Atlantic Sunset

Bekijk nog meer mooie hotels in Spanje

Nog meer mooie hotels met swim-up kamers

Wil je eens wat anders dan good old Spanje, Griekenland en Turkije? We verzamelden nog wat extra hotels met swim-up kamers voor je!

  • Wel eens gedacht aan Bulgarije voor een zonvakantie? Wave Resort is een prachtig hotel aan de Zwarte Zee. Met dank aan meerdere glijbanen, een waterspuitpark en ligging aan zee is het een paradijs voor kinderen. Volwassenen worden blij van het adults only-zwembad en het uitgebreide wellnesscentrum. Voor het gemak boek je o.b.v. all inclusive en voor een op-en-top vakantiegevoel een swim-up kamer.
  • Het is wat verder vliegen, maar dan heb je ook wat! Hotel Majestic Elegance Punta Cana is een pareltje op de Dominicaanse Republiek. Je verblijft direct aan een hagelwit strand en kunt rekenen op prachtige swim-up kamers en tal van restaurants. Fijn is ook het speciale adults only-gedeelte van het hotel.
  • Toch nog even terug naar Griekenland, want we willen je Zante Maris Suites op Zakynthos écht niet onthouden. Helemaal als je nog op zoek bent naar een romantische (honeymoon) bestemming. Het kleinschalige, adults only hotel biedt een prachtig uitzicht op zee en beschikt over kamers met gedeeld of privézwembad.
  • Ook Secrets Lanzarote Resort & Spa mag niet ontbreken op het lijstje van hotels met swim-up kamers. Dit adults only hotel op Lanzarote beschikt over luxe kamers die naar wens te boeken zijn als club-variant. In dat geval heb je de beschikking over luxe extra’s als toegang tot een exclusieve lounge, aparte ontbijtruimte en VIP-check-in. Zowel actievelingen als rustzoekers zijn hier aan het juiste adres!
  • Casa Cook El Gouna heeft alles in huis voor een zonovergoten vakantie in Egypte. De kamers – in bohemian stijl – zijn van alle gemakken voorzien en bieden naar wens toegang tot een gedeeld zwembad of zelfs een privézwembad. Het adults only hotel beschikt verder over een wellnesscentrum en Arabisch à la carte restaurant met lokale ingrediënten. Ook vegetariërs en veganisten zijn hier aan het juiste adres!

Swim-up kamers - Casa Cook El Gouna

In welk van deze hotels met swim-up kamers zou jij graag verblijven?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *