Hotels met waterpark

Hotels met waterpark; volop water & fun!

Oké, laten we er even een heel groot, maar oh zo waar cliché tegenaan gooien. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat ook. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is een goede plek zoeken om te verblijven. En deze hotels met waterpark zijn dat sowieso. Een flinke dosis waterpret is gegarandeerd!

Heb jij al een vakantie geboekt voor dit jaar? Hotels met waterparken zijn jaar in jaar uit mateloos populair onder families. En dat snappen we; kinderen kunnen hun lol op en als ouder heb je even rust. Of je doet gezellig mee en voelt jezelf weer even kind! Tijd om onze populairste hotels met waterpark op een rij te zetten. Wie weet verblijf jij binnenkort wel in één van deze hotels.

Sindbad Club (Egypte)

Hotels met waterpark: Sindbad ClubDe populariteit van dit hotel in Egypte stijgt door het dak, want het is niet alleen het meest populaire hotel met waterpark, het is ook een van onze meest geboekte hotels in zijn totaliteit. En dat is niet zonder reden!

Onze reizigers roemen dit Egyptische pareltje om het gevarieerde eten, het vriendelijke personeel, de nette (familie)kamers, het vrolijke en professionele animatieteam en – hoe kan het ook anders – het waterpark.

Kijk maar eens naar de foto’s en tel de glijbanen van Sindbad Club. Genoeg waterpret dachten we zo! En doordat dit hotel één complex vormt met twee andere Sindbad-hotels heb je ook nog eens meerdere zwembaden tot je beschikking. En meerdere restaurants (met all inclusive mogelijkheid) en sportfaciliteiten. Vervelen zal je hier niet gebeuren!

Side Mare Resort & Spa (Turkije)

Hotels met waterpark: Side MareLiever wat korter vliegen? In Turkije vind je tegen een betaalbare prijs hotels met alles erop en eraan. En in het geval van Side Mare Resort & Spa betekent dat dus ook heel veel waterpret.

Het familiecomplex in de populaire badplaats Side beschikt namelijk over vier zwembaden, waaronder een kinderbad met vier glijbanen en een golfslagbad. Terwijl de kinderen gieren van plezier kijk jij vanaf je ligbedje toe. Zijn ze het water even zat, dan kunnen ze zo doorlopen naar de speeltuin of miniclub.

Jij kunt overigens meer doen dan alleen aan het zwembad liggen. Er zijn diverse sportfaciliteiten en voor een extra dosis ontspanning neem je plaats in de sauna of hammam. ’s Avonds schuiven jullie als gezin aan in het buffetrestaurant. Zonder extra kosten wanneer je boekt o.b.v. all inclusive!

Amada Colossos Resort (Griekenland)

Hotels met waterpark: Amada Colossos ResortGenieten van de Griekse zon op het mooie eiland Rhodos? Dan is Amada Colossos Resort het ideale familiehotel.

Het grote hotel ligt direct aan het strand en beschikt over meerdere zwembaden. Of je nu gaat voor een lesje aquarobics in het activiteitenzwembad, wilt relaxen aan de rand van het ontspanningszwembad óf van een van de vele glijbanen wil roetsjen; bij Amada Colossos Resort kan het allemaal! Over ultieme waterpret gesproken; kies voor een swim-up (familie)kamer. Zo vanuit je bed het zwembad in!

Als de kinderen uitgespetterd zijn, vermaken zij zich dankzij de sportfaciliteiten, in de speeltuin of bij de miniclub. Op culinair gebied is het ook genieten geblazen; je hebt de keuze uit meerdere restaurants waaronder een Aziatische, Italiaanse en Griekse variant. Bij een verblijf o.b.v. all inclusive is het onbeperkt genieten!

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland (Egypte)

Hotels met waterpark: Pickalbatros Jungle Aqua parkEgypte scoort goed op het gebied van hotels met waterparken. Want nog zo’n topper is Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland in de populaire badplaats Hurghada. Om er even wat cijfers tegenaan te gooien; je kunt hier reken op meer dan 30 (!) zwembaden en een waterpark met ruim 15 glijbanen, een golfslagbad en lazy river.

Mocht je nu denken – en wij kunnen het ons niet voorstellen – dat jouw kinderen hier op uitgekeken raken na een paar dagen, dan is er meer keuze. Jungle Aqua Park beschikt óók nog eens over een speeltuin en (in het hoogseizoen) een miniclub.

Of er ook aan volwassenen is gedacht? Jazeker! Naast chillen aan de zwembaden, kan je bijkomen in het wellnesscentrum. Deze herbergt o.a. massagekamers, sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s. Voor lekker eten & drinken ga je naar een handvol restaurants en net zoveel bars. Bij een verblijf o.b.v. all inclusive zijn de buffetmaaltijden, geselecteerde drankjes en snacks al bij de prijs inbegrepen. Wel zo relaxed!

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa (Turkije)

Hotels met waterpark: Fantasy AquaWe nemen je nog even mee terug naar Turkije. Hier vind je namelijk Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa, een prachtig complex dat misschien wel over het grootste waterpark van héél Turkije beschikt.

Want met groot overdrijven we echt niet; het waterpark heeft een oppervlakte van ca. 60.000 m². Met verschillende glijbanen, een golfslagbad, lazy river en kinderbad. Buiten het waterpark vind je nóg eens bijna 10 zwembaden, waaronder een relaxpool enkel voor volwassenen.

Andere pluspunten van het hotel nabij Kusadasi zijn o.a. de ligging direct aan het strand, een brede variatie aan restaurants, een wellnesscentrum en de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Nog meer hotels met waterpark

Met ruim 300 hotels met waterpark in ons aanbod is een selectie maken niet gemakkelijk. Daarom hebben nog wat pareltjes voor je in de aanbieding:

  • Wie op zoek is naar een hotel met waterpark in Portugal, zit goed in Aquashow Park Hotel. Dit hotel in de Algarve is misschien wel een van de kindvriendelijkste in ons aanbod. Het ligt namelijk naast een groot water- en themapark waar je als gast gratis gebruik van mag maken. Naast dat het kleine grut zich uitstekend vermaakt kunnen volwassenen rekenen op o.a. een wellnesscentrum.
  • Spaanse hotels met waterpark hebben we ook in ons aanbod! Sirenis Seaview Country Club op Ibiza is er daar één van. Dit hotel ligt naast Sirenis Aqualand waar je als hotelgast gratis gebruik van mag maken. Je vindt er 4.500 m² aan zwembaden en glijbanen voor jong & oud(er). Het hotel biedt comfortabele appartementen en is o.b.v. all inclusive te boeken. Fijn!
  • Op naar Bulgarije voor een vakantie in Wave Resort! Met dank aan het uitgestrekte zwembadencomplex heb je hier aan waterpret geen gebrek. En dan ligt het hotel ook nog eens direct aan het strand en zijn er swim-up kamers te boeken… Er is voor ieder wat wils; van een adults only-gedeelte tot een waterspuitpark en van talloze glijbanen tot een kinderbadje.
  • Louis Phaeton Beach op Cyprus is een luxe en stijlvol hotel mét waterpark. Je kunt rekenen op een handjevol glijbanen, meerdere zwembaden en een speciaal kids-gedeelte. Het strand ligt voor de deur en dankzij de all inclusive optie wordt het helemaal een onbezorgde vakantie.
  • Tot slot nog een heel fijn hotel met waterpark op het Griekse eiland Kreta: Grand Hotel Holiday Resort. Kinderen worden volledig in de watten gelegd dankzij het kinderzwembad met spetterende glijbanen, een miniclub met speeltuin en speciale kindermaaltijden. Voor volwassenen is het dan eindelijk tijd om te ontspannen bij het relaxzwembad of in het wellnesscentrum.

Weet jij al voor welk van deze hotels met waterpark jij het liefst zou gaan? Enjoy!

Bekijk de leukste hotels met aquapark in TurkijeBekijk de leukste hotels met waterpark in EgypteBekijk de leukste hotels met aquapark in Griekenland

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *